Şimdi Ara

Web sitesi ve Logo tasarımı yaptırmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anki mevcut sitemi Wordpress yada Joomla tabanlı bir sistem ile TR deki bir server a yenileyerek taşımak istiyorum.

Hosting 1 yıllık planı dahil
    LOGO tasarımı ile beraber

tekliflerinizi bekliyorum. Referans önemlidir. Ortaya güzel birşeyler çıkmasını diliyorum.

İyi geceler dilerim.

Edit: lütfen PM yolu ile irtibata geçiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colt -- 4 Ocak 2013; 13:57:33 >

• Ben size yardımcı oluyım hertürlü site yapıyorum daha önce yaptıgım siteler de var gösterebilirim fiyatlarımızda çok uygundur anlaşıcağımıza eminim...iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colt

Şu anki mevcut sitemi Wordpress yada Joomla tabanlı bir sistem ile TR deki bir server a yenileyerek taşımak istiyorum.

Hosting 1 yıllık planı dahil
    LOGO tasarımı ile beraber

tekliflerinizi bekliyorum. Referans önemlidir. Ortaya güzel birşeyler çıkmasını diliyorum.

İyi geceler dilerim.

Edit: lütfen PM yolu ile irtibata geçiniz...

ben size yardımcı oluyım hertürlü site yapıyorum daha önce yaptıgım siteler de var gösterebilirim fiyatlarımızda çok uygundur anlaşıcağımıza eminim...iyi günler.
  • Yaşınızı öğrenebilir miyim ? Yanlış anlamayın kurumsal bir firma olduğumuz için prensib meselesinden dolayı 18 yaş altı kişilerle alış veriş vb. işlemler yapmıyoruz.Eğer yaşınız 18 ve üstü ise bana detaylı bir şekilde bilgilendirme yapın pm aracılığıyla ben de size resmi ve bir çok özel şirket referanslarımız ile beraber geri dönüş yaparım en kısa süre içerisinde.Hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLord15 -- 22 Mart 2013; 13:20:26 >
  • Size yardımcı olmak isterim. Firmanız hakkında kısa bir bilgi verebilirseniz sevinirim. Bana kişisel web sitemden veya 0507 335 20 02 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
  • Mesajınız biraz eski ama hala ihtiyacınız varsa buraya bakmanızı tavsiye ederim kornea kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.