Şimdi Ara

WEB SİTESİ YAPILIR HİÇ DE UCUZ DEĞİL.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • web sitesi yapılır içerik , domain, host size ait 1 adet html sayfa 1000$ yaptırmak isteyen pm atsın.

nedir bu ya burası maltepe pazarına döndü "web sitesi yapılır çok uucuza" nasıl oluyorsa artık önce web tasarımı yapmayı tam öğrenin, öyle bi sayfa yaptım üç sayfa yaptım yok efendim okul sitesi hazırladım, arkadaşıma site yaptım felan filan la olmaz bu işler. referans oluşturacak kadar çekici tasarım lar yapın sonra çığırtkanlık yaparsınız ,daha dün "şunu nasıl yaparım" "yardım pls" diye feryad eden arkadaşlar bugün webmaster olmuş gördükçe böyle sinirlerim bozuluyor ayıp yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan -- 23 Ağustos 2007; 20:27:54 >

• az kaLsın küfür etcektim ha
  • konuyu açanın serkanyan olduğunu görünce tahmin etmiştim böyle birşey çıkacağını
  • güzel bi konu yalnız;

öncelikle önderliğini ettiğiniz DH webmaster grubunuzu bi temizlemenizi tavsiye ederim. İçerisinde belirttiğiniz insanlardan çok var...
  • E biraz olcak, şu anda bu foruma takılanların hepsi DH Webmaster grubu yazısını görüyor ve hemen atlıyor... Bende web tasarımı yapıyorum fakat sadece isteyen olursa onun dışında hiç öyle web sitesi yapılır şeklinde reklamım olmamıştır... Zaten onun amacı genelde yeni üye olanların kendilerini göstermektir...
  • Şimdi ben açıyordum böyle bi konu sen açtın.
  • haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hates

güzel bi konu yalnız;

öncelikle önderliğini ettiğiniz DH webmaster grubunuzu bi temizlemenizi tavsiye ederim. İçerisinde belirttiğiniz insanlardan çok var...

DH webmaster grubu kazanç için değil paylaşım için kuruldu. hiç web tasarım yapmamış arkadaşlar bile grubumuza katılabilir. dediğim gibi grubun amacı paylaşım grup listesine bakarsanız hiç bilgisi olmayayn arkadaşların yanında "hevesli üye" yazıyor. kimsenin hevesini kırmak istemeyiz.
    ama gerçekten şu çığırtkanlık yapan arkadaşların referanslarına bakın değil 10 ytl, 10 kuruş bile vermem bilmiyorum belki ağır eleştiri yapıyorum ama bu kadarcık bilgiyle para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. bu işlere yıllarını vermiş arkadaşlar tanıyorum. (işlerinide gerçekten güzel yapıyorlar) onların emekleri bu nedenle hakkını alamıyor. sizcede yazık değilmi verdikleri emeklere. diyeceksiniz ki isteyen istediğine yaptırır. o zaman şöyle bir örnek vereyim. siz yıllarca bu işe gönül verdiniz vakit ayırdınız. 500 ytl e gerçekten hakkını verecek bir site hazırladınız. hazırladığınız kişi bu konulardan hiç anlamıyor oradan birisi çıktı ve dediki ne gerek vardı 500 ytl ben sana 50 ytl ye hazırlardım. (tepkiniz ne olurdu ?)

örnek başlıklar.

web sitesinde ŞOK ŞOK ŞOK 15 ytl gibi bir fiyata tasarım beklerim emra
    Web tasarım yapılır.....Çoook ucuz....
    Web Siteleriniz yapılır, (Basit Bir site 40YTL)
    Web Tasarımı mı yaptırmak istiyorsunuz ??
    LOGO VE BANNER TASARIMI SADECE 10 YTL
    Web sitesi &logo & banner yapılır ucuz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan -- 24 Ağustos 2007; 11:11:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serkanyan

quote:

Orjinalden alıntı: hates

güzel bi konu yalnız;

DH webmaster grubu kazanç için değil paylaşım için kuruldu. hiç web tasarım yapmamış arkadaşlar bile grubumuza katılabilir. dediğim gibi grubun amacı paylaşım grup listesine bakarsanız hiç bilgisi olmayayn arkadaşların yanında "hevesli üye" yazıyor. kimsenin hevesini kırmak istemeyiz.
    ama gerçekten şu çığırtkanlık yapan arkadaşların referanslarına bakın değil 10 ytl, 10 kuruş bile vermem bilmiyorum belki ağır eleştiri yapıyorum ama bu kadarcık bilgiyle para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. bu işlere yıllarını vermiş arkadaşlar tanıyorum. (işlerinide gerçekten güzel yapıyorlar) onların emekleri bu nedenle hakkını alamıyor. sizcede yazık değilmi verdikleri emeklere. diyeceksiniz ki isteyen istediğine yaptırır. o zaman şöyle bir örnek vereyim. siz yıllarca bu işe gönül verdiniz vakit ayırdınız. 500 ytl e gerçekten hakkını verecek bir site hazırladınız. hazırladığınız kişi bu konulardan hiç anlamıyor oradan birisi çıktı ve dediki ne gerek vardı 500 ytl ben sana 50 ytl ye hazırlardım. (tepkiniz ne olurdu ?)

örnek başlıklar.

web sitesinde ŞOK ŞOK ŞOK 15 ytl gibi bir fiyata tasarım beklerim emra
    Web tasarım yapılır.....Çoook ucuz....
    Web Siteleriniz yapılır, (Basit Bir site 40YTL)
    Web Tasarımı mı yaptırmak istiyorsunuz ??
    LOGO VE BANNER TASARIMI SADECE 10 YTL
    Web sitesi &logo & banner yapılır ucuz!

Mesajımda Belirttiğim Gibi GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN dedim sana yanlış söylüyosun demedim. Kazanç içinde yapıyosun demedim, bunları neden benim konuyu alıntı yaparak söyledin bi anlam veremedim, sinirliyiz galiba...

Grubunuzun adı ile içerisindeki üyeler birbirine uyuşmuyor... Bunu belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hates -- 24 Ağustos 2007; 10:49:14 >

• kusura bakma biraz sert çıktım, bu gün biraz sinirliyim galiba
    grubun ismi bu işlerle uğraşan herkesin ve meraklılarının ilgisini çekmek amacıyla seçilmiştir.
  • Çok para abi ya vala bak
  • alem webmaster olmuş bea bilgisayarcılık öldü yemin ederim öldü

ayaklı bilgisayrcıda dolu ortalık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.