Şimdi Ara

Web sitesi yapımı - proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir site yapmak ile ilgili uzun zamandır düşündüğüm bir projem var. Ama proje beni aşmaya başladı. Bu projeyi bir firmaya yaptırsam yaptırdığım sitenin gelirinden pay alırlar mı yoksa sitenin geliri tamamen bana mı ait olur?

• Anlaşmanıza bağlı. Belirlenen ücreti öderseniz site tamamen senin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Start Again

Anlaşmanıza bağlı. Belirlenen ücreti öderseniz site tamamen senin olur.
    İyi bir firmaya yaptırsam sizce ne kadar olur? alışveriş sitesi değil. Sitenin nasıl bir şey olacağını belirtmek istemiyorum yanlış anlamayın ama üyeleri birbirine eşleştirme tarzında bir site olacak..
  • Üyeler arası etkileşim olan bir sistem kuracaksanız dert etmeniz gerek programın maliyeti değil reklam maliyeti olmalı.
  • Kurumsal firmalara veya freelance çalışanlara yazılım konusunda işi verebilirsiniz.

Anlaşmayı ücreti karşılığında iş teslimi yaparsanız yazılımı yapıp size teslim ederler ama sonrasında bakım desteğini kendin yapacaksan senin bildiğin yazılım dili(c#, php, wordpress, phyton) ve teknolojilerde (veritabanı ve devops bulut sistemler, sunucu) geliştirmeleri konusunda zorlaman lazım.

Anladığım bir algoritma ile eşleştirme yapacaksın, normal bir web projesi ötesinde arkada çalışan process ler de olacaktır.

Sana tavsiyem için rahat olsun diye, projeyi genel kapsamda anlatan bir yazı yazıp noterde onaylatman, sonrasında da tüm çalıştığın kişi ve kurumlarla mail aracılığıyla yazışmanı tavsiye ederim. Telefonla konuşsan bile mail atıp telefonla konuştuğumuz gibi bla bla diye mail atman.
    Sonrasında seni ortada bırakır veya projesini çalarlarsa diye söylüyorum bunları, elinde kanıt olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkay03 -- 12 Eylül 2019; 9:53:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkay03

Kurumsal firmalara veya freelance çalışanlara yazılım konusunda işi verebilirsiniz.

Anlaşmayı ücreti karşılığında iş teslimi yaparsanız yazılımı yapıp size teslim ederler ama sonrasında bakım desteğini kendin yapacaksan senin bildiğin yazılım dili(c#, php, wordpress, phyton) ve teknolojilerde (veritabanı ve devops bulut sistemler, sunucu) geliştirmeleri konusunda zorlaman lazım.

Anladığım bir algoritma ile eşleştirme yapacaksın, normal bir web projesi ötesinde arkada çalışan process ler de olacaktır.

Sana tavsiyem için rahat olsun diye, projeyi genel kapsamda anlatan bir yazı yazıp noterde onaylatman, sonrasında da tüm çalıştığın kişi ve kurumlarla mail aracılığıyla yazışmanı tavsiye ederim. Telefonla konuşsan bile mail atıp telefonla konuştuğumuz gibi bla bla diye mail atman.
    Sonrasında seni ortada bırakır veya projesini çalarlarsa diye söylüyorum bunları, elinde kanıt olsun...
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.