Şimdi Ara

Web Tabanli mmorpg oyun KURMAK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandir arastirma yapiyorum web tabanli oyun kurma hakkında ama kesin bi sonuc elde edemedim hansavaslari,sonsavas,thecrims.. tarzi oyun script bulan yada kurma programina sahip olan biri varsa burdan paylasa bilrmi cok makbule gecer

• O Oyunları İstesende Kuramazsın.Yasaktır Bu Olay.Ama Kendi Siteni Kurabilirsinİşe Htlm,Mysq,Programcılık'tan Başla Gerisi Gelir
  • bunların scriptini bulup biraz oynayarak ftp yardımıyla hostuna atacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canis Lupus

bunların scriptini bulup biraz oynayarak ftp yardımıyla hostuna atacaksın.

Sen hiç telif hakkı yasası diye birşey bilmiyor musun ? Adam eğer siteyi bulursa üstelik sahibinide bulursa bu yasadan ona öyle cezalar verirki .. O yüzden asla anlaşılmayacak şekilde yapması bi nevi yeniden yapması yada Açık Kaynak Kodlu scriptle kurması gerekir ...
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 14 Mayıs 2011; 14:00:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JinKazama

quote:

Orjinalden alıntı: Canis Lupus

bunların scriptini bulup biraz oynayarak ftp yardımıyla hostuna atacaksın.

Sen hiç telif hakkı yasası diye birşey bilmiyor musun ? Adam eğer siteyi bulursa üstelik sahibinide bulursa bu yasadan ona öyle cezalar verirki .. O yüzden asla anlaşılmayacak şekilde yapması bi nevi yeniden yapması yada Açık Kaynak Kodlu scriptle kurması gerekir ...

ben nası yapacağını söyledim. ister yapar ister yapmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.