Hükümdarlar bir Tarayıcı Tabanlı Kitlesel Çok Oyunculu Strateji Oyunudur. Hükümdarlar'da bir ülkeyi Bakır Çağından başlayıp Yelkenli Çağına kadar yönetirsiniz. Bu süre boyunca, ekonominizi oluşturabilir, teknolojiler keşfedebilir, askerler eğitebilir, gemiler yapabilir, binalar ve kaleler inşa edebilir, krallıklar oluşturabilir, düşmanlarınıza saldırabilir veya düşmanlarınızın kalelerini kuşatabilirsiniz.
Hükümdarlar 69 askeri ünite, 68 teknoloji, 14 askeri hüner, aşırı detaylı savaşlar ve başka bir tarayıcı tabanlı oyunun sunamayacağı bir şey sunar: iki veya daha fazla Lord arasında gerçek zamanlı kuşatmalar.
Hükümdarlar'daki strateji derinliği ve detayı, oyunculara nihai amaçları için birçok yol sunar. Bu nihai amaç, oyunun sonunda oluşacak kaos döneminden sağ kurtulmak ve en güçlü Lordlardan biri olmaktır.
Bazı askeri birimler Barbar Yeniçeri Lejyoner
ve onlarca askeri birim :)
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur1607
ya arkadaşlar şu penguen oyununda nasıl evine eşya alıyosun ya buy diyon becember felan diyon sonra başka siteye giriyi yardım edin lütfen
Eşya almak için coin'e diğer bir değişle paraya ihtiyacın var.Club penguindeki oyunları oynadıkça coinlerin artar.Bu şekilde eşya alırsın.Ama öncesinde sen paralı üyeysen bişeyler satın alabilirsin.Beleş üyelik yaptıysan olan parti vb. şeylerde herkese dağıtılan eşyalar vardır sadece bunları alabilirsin.Bunlarda bedavadır.Kırmızı ve mavi puffle(tüylü sevimli bir hayvan) almak tüm oyunculara açıktır yalnız coine ihtiyacın olur. Başka sorusu olan varsa söleyin yardımcı olabildiğim kadar olurum
www.pokemoncrater.com Yaa nintendonun sitesi açılıo napicam bir yardım hiç fena olmaz
arkadaşlar bi yardım edin bana online web tabanlı indirmeden oynanan bi beyblade oyunu varmı
quote:
Orjinalden alıntı: onr190797
www.pokemoncrater.com Yaa nintendonun sitesi açılıo napicam bir yardım hiç fena olmaz
Kapanalı 1.5 yıl oldu...
yav bu konu 2005 de açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam şöle eskileri canlandırmayın yenilerini ekleyip koyun
Güzel oyunlarda var bu topicde ama kötü oyunlar dha fazla
www.powerchallenge.com a girin üye olduktan sonra futbolun keyfini çıkarın/ingilizce üyeliğe girdikten sonra multiplayer a tıklayın java istiyecek varsa contine gelecek tıklayın dolduktan sonra oyun odası seçeçeksiniz seçtikten sonra maç teklifi yollayarak oynuyorsunuz oyun knight taki gibi levellidir.
Çok ilginç bi oyun, ilk online futbol oyunuymuş.
BEYLER DARKORBİTTEN FAZLA SÖZ EDEN YOK AYIP : AMA BENCE FAZLA İŞ YOK BU OYUNLARDA EN İYİSİ DOWLOAD OYUNLAR YANİ KNIGHT ONLİNE KAL ONLİNE VE LEGEND OF ARES
www.sonsavas.com
konusunuda actım simdilik DH den 3 kisiyiz ama insallah katılımlarınızla cogalırız.
BEYLER DARKORBİTTEN FAZLA SÖZ EDEN YOK AYIP : AMA BENCE FAZLA İŞ YOK BU OYUNLARDA EN İYİSİ DOWLOAD OYUNLAR YANİ KNIGHT ONLİNE KAL ONLİNE VE LEGEND OF ARES
arkadşalar bence bu oyunu bir deneyin gerçekten harika pazar kurmak pvp ler yaratık kesmek bildiğiniz knight gibi item falan duşuruousnz bence kesinlikle bir deneyin
Acaba bunun gibi bir konu mu açsam? Daha ayrıntılı olacak ve daha çok bilgi içerecek.
WorldOfDungeons - WoD , imzamda rehberi var
gerçekten mükemmel bi oyun
Size bildiğim oyunları söyliyim;www.sefigth.comwww.bitefight.com www.ikariam.comwww.darkorbit.comwww.Dogs of the Seas,.comwww.MonstersGame.comwww.KnightFight.comwww.metin2.comwww.knight.comwww.tanoth.comwww.palantis.comwww.uygarlıksavaşı.comwww.mgsoccer.comwww.powerfootbol.minicilip.com nese bu kadar yeter