Konuyu açan arkadaş ilgilenmiyor sanırsam konuyla fazla. Eski çağ savaş oyunlarında İkariam da var ki bence en güzel oyun bu alanda. Ayrıca Pokemon Crater kapanalı 1.5 yıl oldu.
arkadaslar bişe sorcam bu web bazlı oyunlarda kendi serverini kurabiliomusun acaba? ben seafight ta kendi serverimde oynamak istiyorum boyle bişe mümkün mü acaba?
arkadaşlar klan savasi diye bir oyun var travian a benziyo bayagı zevkli tavsiye edebilirim linki bu http://www.klansavaslari.net/
gerçekten çok zevkli ama üye olamıyorum bikere olmuştum hesabı sildim bida olmak istiyorum ama kayıt oluyom adımı ve şifremi yazıyom bembayaz bi ekran çıkyıo öyle kalıyoşimdiden teşkkür
bu oyun da çok güzel ve tamamen ücretsiz (elmas alımı diye bir şey vardı oda kaldırıldı)
4 tane serverı var
orta asya (bu serverı tavsiye etmem oyun bitecek o serverda :) anadolu (bu serverın 2. sezonu yeni başladı bu iyi :) yenisey rumeli (bu facebooktan oynanıyor)
orta asya 1x hızında diğerleri 3x hızında :))
sağolasın
arkadaşlar size üönerdiğim sanalika : hayat slimasyonu raideronline :uzay oyunu seafigt : korsan oyunu metin 2 :( yüklemek gerek 489mpsanırım) mmog 3d multiplayer online savaş karahan online : metin 2 knayt gibi bi oyun indirmek lazım
bacağı kırık bir çocuğa yardım için savaş tepe camminde yardımmlarınızı beklioruz
yönetici kardeşşş bu sitedeki oyunları üyler verebiliyor demi