Şimdi Ara

Web Tabanlı Online Oyunlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
13
Favori
1.861.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klan savaşlarının ingilizce versiyonunu oynadım 11 evren oyun 4. süyüm
  • Spor bölümüne beenmanager'ı ekler misiniz?
  • spora footbal tycon u ekler misiniz?http://ft.ntvspor.net/app/
  • Erlikhan var Türk oyunu.
  • Joystick ile oynanan web tabanlı bir oyun var mı ?
  • www.umaykutefsanesi.com

Türk tabanlı bir oyun. şirket CGN. Son zamanlarda yönetimi oyuncular tarafından tepki görse de oynayan çoğu oyununcunun bıramayacağı güzellikte bir oyun. Travian'ın türk yapımı diyebiliriz. Facebook sunucuları da mevcut, site tabanlı sunucuları da. Tanıtım video'ları sitede mevcut.
  • Gerçekten umaykut çok güzel

• Ms4004 - Berabat bi weritabanı oyunu gırmeyın sakın

Bir türk yapımı ''Ogame'' ( En eski Grafıklerı falan ) tarzında bu oyun neredeyse tıpa tıp aynısı gel gör ki oyunda ADALET denen kavramın ''A''sı yok

Oyun Beta sürümünde İnanılmaz derecede buglar cıktı ve hala caktırmadan bug yapıyorlar ve bunlar ban yemıyor bizzat oyuncular bunları tespıt edıp bug kullanları admınlere ıletıyorlar ne yazıkkı banlamıyorlar birdaha mail atacan kı anca ılgılensıler.

Oyun'un kendi hatası ( her yama gelmesınde ) ıle olusan zararlar Örn Ticaret merkezi diye biryer var oraya para verıyorsun dolar alıyorsun mısalı ( para dolar diye bişe yok ornek ıcın soyledım ) Parayı verıyorsun ama dolar gelmıyor + gonderdıgın gemıler yok oluyor eyw olur boyle seyler zararımı karsılayın dıyoruz? yok beta surumundeyız olmaz bıze yardımcı olun denıyor? ben enayımıyım gecelere kadar onlıne olacam emeklerım gidecek yok boyle birşey

Oyunda saldırıya cıkıyorsunuz fılonuz ( gemılerınız ) boş donuyor ne oldu gemılere? Korsanlar kacırdı yaa öylemi ee ne olacak? Aynen devam yardım edemeyız ama cok askerım gıttı? beta surecı bırsey olmaz? demeye getiriyorlar

Savaş similatoru = sawas sımılatoru saldıran fıloya senın gemılerını yazarsın savunana dusmanınkını kardamısın zarardamısın diye bakarsın oyle saldırıya cıkarsın bu oyunda sawas sımılatoru var ama bı dogru calısıtgını gormedım saldırıya cıkıyorum sımılatorden bakıyorum fecı kardayım bı sawas yapıyorum adam benı alt ust edıyor ? adminlere bıldırıyoruz ? sorunu en kısa surede cozecegız dıyorlar zarar ne olacak dıyoruz? Beta surecı bırsey olmaz eyw..

Bir fedarasyon artık dayanamadı bunlara oyunun en ıyılerı oyunu bıraktı dusunun oyun 2. ve oyun 4.su ve ılk 20 dekı hemen hemen herkez oyunu bıraktı bı anda

zannedersem oraya gelmelerı 2 ay kadar sureyı full onlıne olarak gecırmelerı lazımkı oralara kadar gelsınler bı anda emeklerını heba edıp oyunu bıraktılar Bunlar neden oyunu bıraktı Oyun 2.si Ve oyun 4.su Kafa tutamıyacakları kımse yok dıye dusunuyorum herkezı vurabılırler ama oyunu bırakmayı tecır ettıler

Size söylüyeceklerim sunlar bu oyuna baslarsın ne oldugunu anlamadan 1 - 2 ayınız gıder buglarla + zararlarla + gerı verılmeyen zararlarınızla karsı karsıya kalırsınız ve oyunu bırakırsınız Siz Siz olun Sakın bu oyuna gırmeyın hayatımda gorudgum en adaletsız oyundur... Çok emek isteyen ama emeklere saygı duyulmayan bı oyun varsa Oda

MS4004'dür...

eğer bu dedıklerıme ınanmayan varsa oyuna baslamadan once

board.ms4004.com/index.php?page=Board&boardID=22

bu siteyi bı kontrol etsın Ms4004dun resmı forum sıtesı bı arastırsın oyle baslasın oyuna..

• yok mu yeni güzel bir oyun yaw :) Dragon's call tarzı ama daha az ilgi gerektiren...
  • Teşekkürler...
  • güzel paylaşım
  • Online Mafya Oyunu olarak Omafya.com'u öneririm. 3 senedir yayında ve en iyilerden biridir. ilk mesajdaki listeye eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GDG -- 5 Ağustos 2010; 2:06:43 >
  • Burda listesi yok ama menajerlik oyunu olarak kesinlikle Hattrick'i öneririm.
  • sakın katsuroyu unutiğim demeyin sitehttp://katsuro.net/
  • valla gelirim
  • Uzay Savaş Oyunları

www.ogame.com.tr >>> Uzay stratejisi oyunu

www.darkpirates.net >>> Kendi uzay geminizde uzayın derinliklerinde dolaşın

Savaş Oyunları

www.madeniyet.com >>> Savaş Strateji Oyunu

www.savasim.com >>> Emperyalist Devletler - Komünist Devletler - Yeşil Ordu arasındaki petrol savaşı

Eski Çağ Savaş Oyunları

www.travian.com.tr >>> Uygarlığını geliştir ve diğer kişilerden üstün olmaya çalış

www.kralliklar.com >>> Rönesans Krallıklarına Hoşgeldiniz

www.palantis.com >>> Strateji karışımı bir online savaş ve liderlik oyunu

www.knightfight.org >>> Bir şövalye olarak şöhret ve zafer için savaş

www.knightsdivine.org >>> Üst düzey strateji ve taktik geliştirme ve fantazi oyunu

www.klansavaslari.net >>> Kendi köyünüzü kurun, geliştirin ve savaşın

www.intikamvakti.com >>> Irkını seç ve oyuna başla

www.****.net >>> G-l-a-d-i-a-t-u-s'un acımasız dünyasına katılın

www.****.net >>> BattleKnight bir ücretsiz online strateji oyunudur.

www.****.net >>> B-i-t-e-f-i-g-h-t Vampirler ve Kurtadamlar arasında yüzyıllardır süren bir savaşvar.

Mafia / Gangster Oyunları

www.thecrims.com

www.barafranca.com

www.sehemgame.com

www.vendetta1920.net

www.mafiaturk.com

www.lerasmus.com

Spor ile İlgili Oyunlar

www.hattrick.org >>> Futbol Menejerlik oyunu

www.pmanager.org >>> Futbol Menejerlik oyunu

www.goalunited.org >>> Futbol Menejerlik oyunu

tr.goalunited.org >>> Futbol Menejerlik oyunu

www.charazay.com >>> Basketbol menejerlik oyunu

Diğer Oyunlar

www.popomundo.com >>> Hayat smilasyonu işe giriyorsun şirket açıyorsun ünlü olabiliyorsun...

www.gazogen.com >>> Hayat smilasyonu

www.ruax.net >>> Hayat smilasyonu işe giriyorsun şirket açıyorsun...

www.habbohotel.com >>> Hayat smilasyonu

www.metaldamage.com >>> Araba yarışı

www.nitto1320.com >>> Araba yarışı (Oyunu indirip yüklemek gerek 7MB)

play.clubpenguin.com >>> Kendine bir pengüen yarat ve oyuna başla

www.runescape.com >>> Knıgt Online, Silkroad, Wow, tarzı bir oyun ama netten oynuyorsun

www.darkarts-defence.com/tr/home.aspx >>> Dambuldorun ordusu görselliği süper

Çizgi Filmlerin Oyunları

www.pokemoncrater.com

• %100 Türkiye yapımı web tabanlı uzay strateji oyunu,www.swon6.com u anda piyasada bizce daha hak ettiği yeri alamadı ama içindeki sınırsız strateji imkanı ile benzerlerinden gerçekten çok farklı ve bunu oyuna başlayıp oynadıktan sonra farkedebilirsiniz kolaylıkla.
  • vampir oyunu gayet güzel =>www.geceevi-rpg.com
  • Erlikhan
  • www.pokemoncraft.com bi deneyin süper bişey
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.