Şimdi Ara

Web Tabanlı Rpg Oyun Projesi(Önerilerinizi Bekliyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumu daha önceden açmayı planlıyorum zaten.Oyuna bir Vps alacağız.Tasarımı baştan yapıyorum.Oyuna yeni özellikler ekliyorum.Irk ve sınıf seçimi ile yaklaşık 40 karakter var ve hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip.Oyunda yine yaklaşık olarak 100 tane eşya var.Zaman geçtikçe artacaktır.Tasarımı daha göze hoş bir şekile getiriyorum.Karakterlere Skill(Yetenek) sistemi kodladım.Karakterimizi ilk açtığımızda her sınıfa özel olan pasif yeteneğimiz ile başlıyoruz.Daha sonra yetenek kitabından karakterimizin sınıfa ait olan 4-5 yetenekten birin seçiyoruz.Toplamda 2 yetenek olmuş oluyor.Böylelikle ırk ve sınıfı aynı olan kişi bile seçeceği yeteneklerden,izleyeceği stratejiden dolayı birbirinden farklılaşıyor.

Ordu sistemindede değişikliğe gidilecek.Orduları daha önceden biz kuruyorduk.Şimdi ise orduları biz kurmayacağız.Oyunun dünyasında başlangıçta 2 bölge olacak.Irk ve sınıfları bu 2 bölgeye ayıracağız.Örneğin A bölgesi bazı ırkları destekleyecek,B bölgeside diğer bazı ırkları destekleyecek.Böylelikle rekabet maksimum düzeye getirilmiş olacak.Oyun ilerledikçe bölgeler artacak.Bölgelerin liderleride her ay değişecek.Oyla veya en yüksek ganimeti toplayan kişi seçilecek.

Irk ve sınıflardada değişiklik yapıldı.Fantastik-kurgu dünyasından varolan ırklar oyunumuzda var.(İnsan,Ork,Dwarf,Elf)Fakat bu ırkların aksine sadece oyunumuza ait özel ırklarda var.

Kısaca diyebilirimki oyundaki çeşitliliği arttırdım.Rekabeti en üst düzeye getirmeye çalıştım,Ve oyundan alınan zevki daha üstlere çekmeye çalıştım.

İyi Forumlar.. :)

• öneri yok da deneriz
  • Oyunun forumu açılmıştır.Oyunu ise 2-3 gün içinde aktif etmeye çalışacağım.
    Forum Adresi : www.pegason.net
    Forum adresi .net uzantılı olurken oyun adresi .org uzantılı olacaktır.

.com uzantısı başkası tarafından alınmış.

Foruma daha önceden üye olup önerilerinizi yazabilir, muhabbet edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty1997 -- 20 Temmuz 2013; 4:37:03 >
  • qwerty1997 Q kullanıcısına yanıt
    bu oyunda mesala sen markete koyuyon birisi alıyor pazar yeri gibi bişi varmı
  • Ticaret sistemi var.Göndereceğiniz kişinin adını yazıp eşyayı istediğiniz bir fiyata satabiliyorsunuz.Fakat sizin dediğiniz gibi birşey düşünüyorum.Pazara eşyalar belirli fiyatlarda oyuncular tarafından konulacak.Biriktirdiğimiz oyun paraları ile pazardan eşyalar satın alabiliriz.

Oyunun forumunda oyunun bir kaç yeni resmini atacağım.Oyunun forumuna üye olup bilgi edinebilir,önerilerinizi oraya yazabilirsiniz.

Forum Adresi : www.pegason.net
  • Tmm saol öle olursa oyundan cikmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun güncellendi forumdan görebilirsiniz
  • güzel birşeye benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yorumları okumaya üşendim Beta ne zaman sabırsızlanıyorum
  • çok yakındada foruma noldu ? sizde çalısıyomu forum
  • Beta Cuma günü veya Cumartesi günü açılacaktır.Forum dosyalarımız hosting firması ile çıkan sorunlardan kayboldu,silindi.Bu duruma çok sinir olsakta elden birşey gelmiyor.

Oyun çok kısa zamanda açılacaktır.Forumda tekrar kurulacaktır.Cuma ve Cumartesi.
  • tmm saol
  • Oyun açılmıştır ve aktiftir.Bu tür oyun seven gelip oyunumuzu ziyaret edebilirler.

www.pegason.net
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.