Şimdi Ara

Web Tabanlı Rpg Oyun Projesi(Önerilerinizi Bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun forumu açılmıştır.Oyun ise 2-5 gün rasaında açılacaktır.Foruma üye olup takipte kalın. :)

Forum Adresi : www.pegason.net

Merhaba arkadaşlar Sıfırdan web tabanlı zevkli,eğlenceli ve en önemlisi ÜCRETSİZ bir oyun kodlamaya başladım.Oyun Rpg tarzı.Bir karakter seçip bu karakteri rolleniyoruz.Seçtiğimiz karakteri geliştiriyoruz.
    Oyunu siz oyunseverlerin isteği doğrultusunda şekillendireceğim.Oyunda istediğiniz bir özellik varsa bu konu altından söyleyebilirsiniz.Oyun için uygunsa oyuna ekleyeceğim.
    Sadece fikirlerinizi istiyorum.

Şuanlık oyunda olan özellikleri söyleyeyim.

Tecrübe/Seviye(Exp/Level) sistemi
    Her detayın düşünüldüğü geniş,ayrıntılı karakter geliştirme sistemi
    Karakterinizi statü sistemi ile geliştirme(Kuvvet,Beceri,Bünye,Zihin,Tecrübe)
    Irk ve sınıf seçerek karakter biçimlendirme.(Yaklaşık 36 karakter)
    Başta seçilen karakterler hariç,Oyun parasıyla alınan her hafta güncellenen özel karakterler.
    Karakter seçtikten sonra Aynı seviyede kalıp değiştirme imkanı.
    Kestiğimiz canavarlardan düşen eşyalar,Eşyaları karakterimizin marifetlerine göre giydirme.
    Üç çeşit eşya sistemi(Normal,Platin,Altın).Karakterinizin şans özelliğine göre kestiğiniz canavarlardan düşer.
    Ordu-Klan sistemi.Ordudaki her asker hergün ordudan maaş alır.Karakterler canavar keserek ordularını geliştirebilirler.
    Ordularda ordu liderleri tarafından düzenlenen bina stratejisi.Liderler binalardan vergi toplarlar.
    Ordulardaki binalar karakterlerin canavar kesme sayısına,oyun parasına ve 5 temel malzeme(Demir,Odun vb.) ile inşa edilir.
    Sadece normal eşyaların bulunduğu gelişmiş market sistemi.
    Her detayın düşünüldüğü BENZERSİZ SAVAŞLAR.(Savaş Raporları)
    GRUP/PARTY SİSTEMİ
    Oyuncular arası ticaret sistemi
    Sizin gibi diğer oyuncular ile savaş sistemi.

Karakterinizin gelişimi tamamen sizin stratejinize bağlı.Siz karakterinizi hangi strateji ile geliştirirseniz karakteriniz o şekilde biçimlenir.

[size=5]VE ÜCRETSİZ,ÜCRETLİ OLAN HİÇBİRŞEY YOK ! SINIRSIZ SAVAŞ,SINIRSIZ EĞLENCE !

[size=3]Bu tür web tabanlı oyunları seven arkadaşlara özel birşey yapmak istiyorum.Oyunu gerçekten oynamak isteyen,bu şekilde karakter geliştirme oyunları seven arkadaşlar konu altına ilk yorum yapan 25 kişiye Özel karakter tasarlayacağım.Tasarlanan karakter herhangi bir hikayedeki,filmdeki,fantastik-kurgu hikayelerindeki kahramanlar abartıya kaçmayacak bir şekilde olabilir.
    [size=3]Siz sadece oluşturmamı istediğiniz karakterin resmini bu konu altından bana atın.Ben resme göre karakteri biçimlendirip tasarlayacağım.Oyun açıldığı vakit özel mesaj ile size ulaşıp kullanıcı adlarınızı alıp karakterlerinizi veririm. :)

[size=3]ÖNERİLİLERİNİZİ BEKLİYORUM... :)
    [size=3]Oyun bu yaza doğru açılacak.Tahmini olarak okulların kapanmasına yakın bir zamanda açılabilir.

[size=3]Amaç daha önceden oyuncu toplamak ve oyunda güzel bir ortam kurup sınırsız eğlence yaşamak ! :)

[size=3]OYUNDAN RESİMLER ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty1997 -- 20 Temmuz 2013; 19:53:59 >

• Resimlere baktım güzel birşeye benziyor. Eğer kısmet olursa oynarım ben.
  • dostum bu tarz oyunlardan çok fazla var bence daha basit arayüzü olan ama daha detaylı bi oyun yap eğer mobilinde kullanabileceği bir şey tasarlarsan güzel olur. Hikaye ve kurgunun tutarlı ve iyi olması sürekliliği sağlayabilir hatta hikaye tarzında da ilerlenebilecek oyun daha güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

dostum bu tarz oyunlardan çok fazla var bence daha basit arayüzü olan ama daha detaylı bi oyun yap eğer mobilinde kullanabileceği bir şey tasarlarsan güzel olur. Hikaye ve kurgunun tutarlı ve iyi olması sürekliliği sağlayabilir hatta hikaye tarzında da ilerlenebilecek oyun daha güzel olur.
    müdür biraz daha uğraşman lazım, fikir alış veriş istersen mesajla.

karakterimide unutma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademin

müdür biraz daha uğraşman lazım, fikir alış veriş istersen mesajla.

karakterimide unutma :)

Alıntıları Göster
    Tavsiyem mobile yönelmen olacaktır, oyunu android ve/veya iOS üzerinden yaparsan daha mantıklı olur bence
  • Benjamean a katiliyorum webin yaninda ios ve androide de uyarlayabilirsen cok basarili olur tavsiye istersen

Oyundaki klanlar arasinda liderlik sistemi olusturup bu liderlik sisteminde lider olan klanin oyunculari exp kazanma sayisi arttirilabilir lidrrlik sistemini klanin kazandigi para yada klan oyelerinin online bulunma sureleri vb.. seylerden secilabilir.klanlara klan baskaninin yonetebilecegi ve uyelerin degerli esyalarini atabilecegi ve goruntuleyebilecegi envanter sistemi koyabilirsin.

Ayrica liderlik olayini sadece exp ile sinirlamadan daha genis kapslida disinulebilir 3 gun boyunca lider kalan klana extra kuvvet yada savunma % lerini arttirabilirsin lider kaldigi surece klanifaydasina seyler koyabilirsin.

Boylece oyunundaki hikayene gore oyuncular klanlara basvurup klanlar arasi rekabeti atttirip cok daha eglenceli bir ortam olabilir.

Tabi bide oyunda yaratik keserek vakit gecmez bize muhabbet icin forumda lazim.

Oyundayim ayrica 2 tanede yamyam arkadasim var muhtemelen 9nlarda oynayacak.

Karakter candir.

• quote:

Orijinalden alıntı: frkterzi

Benjamean a katiliyorum webin yaninda ios ve androide de uyarlayabilirsen cok basarili olur tavsiye istersen

Oyundaki klanlar arasinda liderlik sistemi olusturup bu liderlik sisteminde lider olan klanin oyunculari exp kazanma sayisi arttirilabilir lidrrlik sistemini klanin kazandigi para yada klan oyelerinin online bulunma sureleri vb.. seylerden secilabilir.klanlara klan baskaninin yonetebilecegi ve uyelerin degerli esyalarini atabilecegi ve goruntuleyebilecegi envanter sistemi koyabilirsin.

Ayrica liderlik olayini sadece exp ile sinirlamadan daha genis kapslida disinulebilir 3 gun boyunca lider kalan klana extra kuvvet yada savunma % lerini arttirabilirsin lider kaldigi surece klanifaydasina seyler koyabilirsin.

Boylece oyunundaki hikayene gore oyuncular klanlara basvurup klanlar arasi rekabeti atttirip cok daha eglenceli bir ortam olabilir.

Karakter candir.
    oyunu ücretli yap ama kaliteli yap.
    iki gün sonra bırakacağın bir macera için kimseyi de yorma :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıra tabanlı oyun önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgezer

oyunu ücretli yap ama kaliteli yap.
    iki gün sonra bırakacağın bir macera için kimseyi de yorma :))

Alıntıları Göster
    oyunu gorunce bende yazmadan gecmıyım dedım...
    bole oyunları severız.
    bu oyun ıcın bı forum hazırlasan daha ıyı olur gıbım.
    oyun bellı bı sevıyeye geldıgınde ucretınıde belırlersın hem sen hem oynuyanlar rahat eder.
    arada bı ne durumda dıye haber edersen burdan sevınırık.
    ozel karakter mevzusuna bızıde eklersın artık...
  • quote:

Benjamean a katiliyorum webin yaninda ios ve androide de uyarlayabilirsen cok basarili olur tavsiye istersen

Karakter candir.

bu arkadaşın yamyam arkadaşlarından biri benim :) diğeride bir üstteki yakamsız nickli arkadaş.

bu tarzda çok oyun var diyen arkadaşlara kulak asma. bu tarzda bir tane oyun var. gördüğüm kadarıyla ondan daha iyi bir şeyler inşa ediyorsun.

biz üçümüz buna benzer bir oyunu yıllarca oynadık. oyun sahibiyle ufak bir tartışmamız oldu çekilmek zorunda kaldık. yıllardan beri boşuz ve senin oyununu görünce aç kurtlar gibi saldırdık buraya :)

şimdiden 3 kişiyi kazandın bile.

yardımcı olabileceğimiz konular olursa pm yoluyla bize ulaşabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: maximusguven

quote:

Karakter candir.

bu arkadaşın yamyam arkadaşlarından biri benim :) diğeride bir üstteki yakamsız nickli arkadaş.

bu tarzda çok oyun var diyen arkadaşlara kulak asma. bu tarzda bir tane oyun var. gördüğüm kadarıyla ondan daha iyi bir şeyler inşa ediyorsun.

biz üçümüz buna benzer bir oyunu yıllarca oynadık. oyun sahibiyle ufak bir tartışmamız oldu çekilmek zorunda kaldık. yıllardan beri boşuz ve senin oyununu görünce aç kurtlar gibi saldırdık buraya :)

şimdiden 3 kişiyi kazandın bile.

yardımcı olabileceğimiz konular olursa pm yoluyla bize ulaşabilirsin.

Alıntıları Göster
    Hocam bence görsellere çok önem ver menü tasarımları falan hele,dandik bir tasarım gördü mü oyuncu zaten kaçar keyf almak için görsel şart

ayrıca buna benzer fallensword var onu biraz inceleyebilirsin

mobil için uygulama falan eklersende çok iyi olabilir

karakterin fotoğrafını falan mı atcaz bide

• quote:

Orijinalden alıntı: HellAxion

Hocam bence görsellere çok önem ver menü tasarımları falan hele,dandik bir tasarım gördü mü oyuncu zaten kaçar keyf almak için görsel şart

ayrıca buna benzer fallensword var onu biraz inceleyebilirsin

mobil için uygulama falan eklersende çok iyi olabilir

karakterin fotoğrafını falan mı atcaz bide

Alıntıları Göster
    Açık konuşacağım, 3 boyutlu oyun yapımıyla uğraşıyordum.Açıkçası bu projeyi ertelemiştim.Çünkü seveni yoktu oyunun. :) Şuan ki yorumları görünce tekrardan düşünmem gerektiğini anladım. :) Sanırım hala bizim kafadan insanlar var, bu beni gerçekten çok sevindirdi. :) Aslında amacım bir web sitesi açıp günlük 50-100 kişinin oynadığı, herkesin birbirini tanıdığı, forumda muhabbetleşerek oynanılan bir oyundu.Az ve öz oyuncuyla yani.İos ve android kütüphanelerinde çok iyi uygulamalar var.Oyunu İos ve Androide uyarlayabilirim.Ama benim görüşüm Diğer uygulamaların arasında fazla ilgil çekmeyeceğidir.

Sizden iki görüşten birini seçmenizi istiyorum.
    Web adresi olarak açıp az ve öz oyuncuyla takılıp güzel bir ortammı oluşturalım.
    Yoksa;
    Oyunu iki taraflı açıp İos ve androide uyarlayalım mı ?

Bence önemli olan ortam ve eğlence.Eğer bizim kafadan oyuncu kitlesi oluşturabilirsek :D Oyuna istediğiniz her türlü özelliği getirebilirim , Özel karakterler,ordu sistemi falan çok zevkli hale gelebilir.Klan sisteminide geliştiririz.Karakter sistemi zaten hayliyle gelişmiş durumda.

Ne diyeyim hala bizim kafadan insanların olduğuna inanmıyordum :D Çok iyi geldi :)

Hımm aklıma gelmişken, daha önceden buna benzer oynadığımız oyun vardı demişsiniz.Hangi oyundan bahsettiğinizi biliyorum galiba. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty1997 -- 14 Temmuz 2013; 7:35:21 >

• oyunun betası acılırsa onceden daha ıyı olur. hem hatalar belırlenmıs olur hemde degıstırılecekler degısır gelıstırılecekler gelıstırılır sonucta bole oyunlar tek kısıyle yapılmaz ne kadar cok fıkır o kadar ıyıdır... tek bı kısının ustune yuk bınmemıs olur. oyunu oynuyanlarda bıras kafa yorarsa daha ıyı sonuc alınır. oyunun acılısını bıras erteleyıp betasıyla bellı bı zaman hem tanıtım yapılır hemde oyun acılısına kadar bır cok yenılık yapılmıs olur. bunun yanında forumunda acılması oyuna baya bı katkı saglar butun oyuncular ordan ıletısıme gecer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamsız

oyunun betası acılırsa onceden daha ıyı olur. hem hatalar belırlenmıs olur hemde degıstırılecekler degısır gelıstırılecekler gelıstırılır sonucta bole oyunlar tek kısıyle yapılmaz ne kadar cok fıkır o kadar ıyıdır... tek bı kısının ustune yuk bınmemıs olur. oyunu oynuyanlarda bıras kafa yorarsa daha ıyı sonuc alınır. oyunun acılısını bıras erteleyıp betasıyla bellı bı zaman hem tanıtım yapılır hemde oyun acılısına kadar bır cok yenılık yapılmıs olur. bunun yanında forumunda acılması oyuna baya bı katkı saglar butun oyuncular ordan ıletısıme gecer...
    Evet öyle olacak zaten. :) Tasarımı tamamen değiştiriyoruz.Daha güzel bir tasarım yapacağız.Tekrar çalışmaya alındı oyun yani.Takipte kalın buradan bilgi vereceğim.İlk önce oyunun forumu açılacaktır.Oyunun forumunda kullanıclar toplanacak.İstekleri alınacak,eğer uygunsa oyuna eklenecektir.Bazı oyuncularımızdan öneriler aldık.Uygun görülenleri eklenecektir.

Dediğim gibi takipte kalın.Forum adresini kısa zamanda buradan duyururum.

• Bende böle oyunları severim çıksa hemen başlıcam :)

• Beta surumu ile bi gorucuye ciksa bi 5_10 kisiye hakkaten mantikli olur onceden eksik veya hata varsa tespiti olur YAKAMSIZ olan arkadas mantikli konusuyor zaten ucumuz arasindaki en mantiklimizda o :))) ayrica oyunu webe yonelik olmasi daha iyi olur benim onceki mesajda androide veya iosa uyarla diyen arkadasada hak vermistim bundan kastim uygulama bazinda olmasi sart degil siteyj mobile telefonlardan da acabilirsek guzel olur surekli bilgisayr basinda olamadimiz Icin telefonlardanda foruma yada siteye girebiliriz.

• quote:

Beta surumu ile bi gorucuye ciksa bi 5_10 kisiye hakkaten mantikli olur onceden eksik veya hata varsa tespiti olur YAKAMSIZ olan arkadas mantikli konusuyor zaten ucumuz arasindaki en mantiklimizda o :))) ayrica oyunu webe yonelik olmasi daha iyi olur benim onceki mesajda androide veya iosa uyarla diyen arkadasada hak vermistim bundan kastim uygulama bazinda olmasi sart degil siteyj mobile telefonlardan da acabilirsek guzel olur surekli bilgisayr basinda olamadimiz Icin telefonlardanda foruma yada siteye girebiliriz.
    Evet zaten öyle düşünüyoruz.Mobil görünüm yapacağız.Tasarımda küçük değişikler yaptım.Envanter sistemini genişleteceğim.Tasarımla birlikte daha zevkli hale getirmeye çalışıyorum.Ordu sisteminide oyunu açtıktan sonra önerilere göre şekillendiririz.Forumu oyundan önce veyahut oyunda biter ise forumu oyunla birlikte açabiliriz.Dediğim gibi takipte kalın.Tam bir zaman vermek mümkün değil, zamanım yettiğince oyunun üstünde çalışıyorum.Tahmini olarak bir zaman söylemek gerekirse en fazla 2 hafta en az 4-5 gün falan diyebiliriz.

• 100 tane kabiliyet kodlasan. Hepsinin özelliği olsa gelişine gelse. Yada 20 tane kodla biz seçeriz. Kurt adam ve vampir varsa ben varım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat0600

100 tane kabiliyet kodlasan. Hepsinin özelliği olsa gelişine gelse. Yada 20 tane kodla biz seçeriz. Kurt adam ve vampir varsa ben varım.
    dostum biz fena heyecanlanmaya başladık. sen en iyisi şu forumu aç oyunu sonrada yaparsın :)
    şimdi ois ve android işine gelecek olursak. ios ve android tabanlı yaptın diyelim. oyununu çok kişi oynayacak. bütün günün kod yazmak insanlarla uğraşmak olacak. gelen oynayıp sıkılıp gidecek. peki sadece web tabanlı olur ve forumu ön plana çıkartırsan. muhabbet ve tatlı bir rekabet girer işin içine o zamanda tadından yenmez. tabi pek fazla oyuncu bekleme. olurda gerçekten güzel birşey tutturursun o zaman gerçekten bir çok oyuncu girer oynar oyununu. travian gibi 5 para etmez oyunları bile binlerce insan oynuyor. senin yapacağın şey tahminlerime göre travian X 15 tarzı birşey olacak.
    hadi bakalım beklemedeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

dostum bu tarz oyunlardan çok fazla var bence daha basit arayüzü olan ama daha detaylı bi oyun yap eğer mobilinde kullanabileceği bir şey tasarlarsan güzel olur. Hikaye ve kurgunun tutarlı ve iyi olması sürekliliği sağlayabilir hatta hikaye tarzında da ilerlenebilecek oyun daha güzel olur.

Hocam ne güzel söyledin bu tür oyunlar çok fazla var bizler hem mobilden hemde normal bilgisayarlardan oynayabileceğimiz oyunlar istiyoruz.
  • quote:

Karakter candir.

arkadaşa ek olarak.

Her hafta ya da her ay oyunda lider seçimi olabilir ve bu lidere 3-4 günlük özel bir sey uygulanabilir.

yani
    haftanın saldırı da en iyisi
    haftanın savunma da en iyisi
    haftanın en çok damage vuranı
    haftanın en çok damage alanı
    her ayın belli günü turnuva düzenleyebilirsin ya da 3-4 ayda bir.
    itemleri biraz daha gerçekçi yapabilirsin.
    eğer server usulü yapacaksan bu işi her serveri her sene sıfırlamanı tavsiye ederim. çünkü ilk defa kayıt olanlar adamlar çok fazla ilerlemiş diyerek oyunu bırakır.

daha bir çok fikir var bende istersen pm atabilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.