Şimdi Ara

web tabanlı strateji (şehir geliştirme)oyunu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oyuncu sayısı fazla olursa iyidir.
    şehir(köy,kasaba)geliştirme oyunu olacak
    ordumuzu kurabilecez, yağma yapabileceğiz.
    grafikleri orta veya iyi olabilir.
    belli başlı kaynaklar olacak mesela: gıda,taş,kömür,ordun vb

Oyunda çok vakit geçireceğim. Birinciliğe oynuyacağım
    Travian ve IKariam oynadım beğenmedim

Aradığım oyun HanSavaşları oyununa benziyor ancak o oyunda tur sistemi olduğu için bıraktım

• up
  • ladies and gentlemen kullanıcısına yanıt
    Travian .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Travian .

oynadım ama beğenmedim kardeş
    O zaman sen web tabanlı oyunları sevmiyorsun strateji olanları , diğer web tabanlı oyunlar resmen tıpa tıp aynı tek farklı olan travian .
  • Ayrıca traviandan zevk almak için asker basman saldırı yapman falan gerek örnek ben de başladım sıkıldım bıraktım ama sonra arkadaşla başladık 300-400 pretoryan falan basdım oyun öyle bi zevkli oluyor savunma yaptığım halde yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 9 Ağustos 2013; 3:08:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Ayrıca traviandan zevk almak için asker basman saldırı yapman falan gerek örnek ben de başladım sıkıldım bıraktım ama sonra arkadaşla başladık 300-400 pretoryan falan basdım oyun öyle bi zevkli oluyor savunma yaptığım halde yani .

kardeş güzel gibi gözüküyor da inşa süreleri çok uzun. yani diğer strateji oyunlarına nazaran.

sen hangi ırksın? ya da hangi ırkı tavsiye ediyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Valla bir arkadaşımın sözü vardır .

Cermenler oynar
    Galyalılar izler
    Romalılar bitirir

ama herşey sana bağlı tabiki . Yeni başlıyorsan roma veya galya aç derim . Cermen uzun saatler oynama ve ustalık istiyor , roma birazdaha az beceri ister , galya yeni başlayanlar için ideal çokda giremiyorsan oyuna bas tuzakçıyı çık :)
  • Bende usta değilim roma oynarım ben şimdi galya açdım mesela onu deniyorum . Birde şu var bu oyunda başarılı olabilmek için oyuna ilk açıldığı anda kayıt yapıp oynamaya başlaman lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 9 Ağustos 2013; 16:06:41 >
  • Klanlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.