Biliyosunuz arkadaşlar artık kartvizitler bi işe yaramıyor artık şirketinizin yada iş yerinizin bir web sitesini yapıp orda dilediklerinizi yazıp müşretinize sunabilirsiniz . Bunun için de ben Freelancer olarak çalıştığım için ucuza yapıyorum aslında her zaman ucuz olması lazım bu web tasarım işi şirketinizin yada iş yerinizin web sitesini çok ucuz fiyata yapmak isteyen varsa bana ulaşabilir
Öncelikle basit yoldan kısa bir tanıtım ile bana ulaşabilirler diyip telefon numaranı bırakmışsın direkt olarak. Bana kalırsa başka forumlarda dahi en azından bunu yapma. İnsanlar iş yaptırmak istediği insan veya bir firma hakkında detaylı bilgiye sahip olmayı en azından referanslarını veya mevcuttaki projelerini görmek ister. Bu şekilde basite kaçarsan fazla müşteri bulabileceğini sanmıyorum, bu benim şahsi görüşümdür yalnış anlaşılmasın.
1.CV 2.Referanslar 3.Son yaptığın çalışma 4.Kişisel web siten
En azından bunlar olmalıydı diye düşünüyorum.
Neden burda referanslarımı tasarımlarımı sergiliyim ki sonra warez yöntemiyle kopyalanıp çalınsın . Bana özelden ulaşan her müşterime zaten bizzat gidip yüz yüze görüşüyoruz.