Şimdi Ara

WEB TASARIM ???'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WEB tasarimi ile ugrasmak (ogrenmek) istiyorum bu konuda sifirdan baslayan birisi olarak program ve kitap vb genel tavsiyelere ihtiyacim var .... tesekkurler...

• http://mysite.mynet.com burada bişiler yap daha sonra frontpage de uğraş.
  • bence kitap işi önemli değil önemli olan hazır yapılmış siteleri scriptleri incelemek eğer web programlama öğrenmek istiyosanwww.maxiasp.com /www.aspindir.com /www.vbsturk.com sitelerinden faydalanabilirsin.. kullanacağın programlara gelince

Editör olarak ASP, PHP, HTML vb.. gibi Front Page, Dreamweaver, Not Defteri
    Grafik Tasarım içinde PhotoShop ve Fireworks güzeldir..

Böyle işte takıldığın yerlerdede sor en önemlisi ÇOOOooooOK Sabırlı OLL kolay gelsin

• Grafik için corel de iyidir.
  • frontpage ile başla bir programa yönel offline derslerder sonra kitap al
    html için deamweaver programını tavsiye ederim
  • sıfırdan başlamak istiyorsanwww.incele.net web tasarım derslerini okuyabilirsin.
  • bi template bul onu frontpageyle deiğiştir zaten bi kaç seyi öğrendikten sonra kolay web tasarım yapamazsın(yapamam) ama web sayfası yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tasarım
    5 ay önce açıldı
    En İyi Web Tasarım Firması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.webdersleri.com
  • +11111
  • kardeş bence html kodlari ile başla daha sonra programlara gec frnpage ve dreamweaver gibi.
  • Bu türde pekcok topic var zaten eger bu forumda aratırsan istediğin bilgiye ulasırsın.. Benim kişisel sitemde de bu işe başlayanlar için pek cok yararlı sitenin adresleri var orayada bir göz at istersen...

www.erdaltubay.com

Yardımcı siteler diye bir bölüm var, Bakmakta fayda var..!
  • Frontpage veya Dreamweaver ama ne işin var tasarımla ya sonradan kafayı yiyosun:) haksızmıyım yapan arkadaslar? gecen gündüzün birbirine giricek rock takıl sen :)
  • Walla o konuda çok haklısın arkadaşım. Çok sarıyor ama geceyi-gündüzü de birbirine katıyor..
  • Bence internetten bikaç kolay siteyi farklı kaydet sonra onları Dreamweaver ile editle. Frontpage'e hiç bulaşma. Bişeye yaramaz. Grafik olarak da Fireworks yada PaintShop gibi bi prog kullan sonra Adobe Photoshopa geç hatta Corel en son...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Bence internetten bikaç kolay siteyi farklı kaydet sonra onları Dreamweaver ile editle. Frontpage'e hiç bulaşma. Bişeye yaramaz. Grafik olarak da Fireworks yada PaintShop gibi bi prog kullan sonra Adobe Photoshopa geç hatta Corel en son...

sen olayı cökertmisssin hocam yaa photoshop kuLLanma diosun alala hadi frontpage de belki haklısın ise yaramaz demissin bence yarar ama photoshop u gecmesin arkadas
  • ya önce fireworks veya psp kullanırsa adobe a başlayınca zorlanmicanı düşünüorm. özellikle fireworksden adobe a geçiş kolaydır. Haksız mıyım?
  • haklısın ozaman ben direk photoshop kullanma dedin sandm hiçbizaman
    photoshopsuz hayat bir zulüm
  • Şurada 3 tane kaynağın adresi var:

http://www.proteinn.com/webmaster/t-31.html
  • hazır tasarım indir sonra frontpage'de açıp üstünde değişiklikler yap.butonlarını değiştir yap işte birşeyler böyle öğrenirsin.ben böyle öğrendim.
  • \|/
    (@ @)
    +----oOO----(_)-----------+
    | HTML DERSLERİ |
    | herkese |
    | lazım |
    +-----------------oOO-----+
    |__|__|
    || ||
    ooO Ooo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.