Bildirim
WEB TASARIM FİRMASI ARIYORUM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öncelikle bu işi internet üzerinden yaptıracaksın öncelikle biraz dikkatli ol güvenilir firmalar bulmaya özen göster
kafana kestirdiğin firmaların müşterilerine yaptığı siteleri dolaş fiyat konusuna da dikkat et -
arkadaşım bol bol firma incele fiyatlarını karşılaştır ki kazık yemeyesin..........
-
Pm gönderildi... -
ARKADASLAR UYARILARINIZ İÇİ TŞK.EDERİM.ZATEN SİZİN DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN AÇTIM BU TOPİĞİ.. -
pm.
quote:
Orjinalden alıntı: mubingunes
ARKADASLAR MERHABA
FAAL OLARAK ÇALIŞTIRDIĞIM OTO ELEKTRONİĞİ ÜZERİNE OLAN MAĞAZAM İÇİN İNTERNETTEN SATIŞ YAPABİLCEĞİM BİR SİTE YAPTIRMAK İSTİYORUM.BU KONU İLE YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM..
-
İnternete çok dikkat etmek lazım, ve iyi araştırmak lazım. biraz dikkatli ol ki hackerlar sanada uğramasınlar... -
E-ticaret için hazır sistemler satılıyor onlar daha ekonomik ve daha güvenli oluyorlar onları tavsiye ederim. Logo tasarımı falan gerekiyorsa yardımcı olmayı isterim.
Referanslarım:www.caner.gen.tr -
hepsiburada alışveris sitesinde bilgisayar yazılımlar bölümünde satışa sunulan hazır alışveris sistemleri var .... profesyonel olarak yapıldıkları için açıkları da yoktur
bunlara bir bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krepse -- 10 Kasım 2008; 16:37:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X