Şimdi Ara

Web Tasarım Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web tasarım bir kurumun kurumsal kimliği ve tanıtım faaliyetlerinin gerçekleşmesi için oldukça önemli bir yer taşımaktadır. Ulusal ve uluslar arası ağ ortamında yayınlanan online sistemlere web sitesi denir ve bu web sitelerin planlanma, oluşturulma ve kurulum sürecine ise web tasarım denmektedir.Web tasarım kursumuzun içeriğinde tasarım kısmında Adobe Photoshop, CorelDRAW, Flash Professional ve Flash Catalyst programlarını kullanmayı, kodlama kısmında ise HTML, HTML5, CSS ve CSS3 programlama dillerini sizlere öğretmekteyiz. Weeb Akademi web tasarım kursuna katılırsanız bu kurs sayesinde web tasarım süreci hakkında her şeyi öğrenir ve en iyi şekilde kişisel yada kurumsal bir web tasarımı oluşturabiliyor olarak toplamda 13 haftada 52 saatlik bir sürenin sonunda kurumumuzdan ayrılmış olursunuz. Grup ve Özel eğitim olarak iki tür eğitimimiz bulunmaktadır. Grup eğitimleri özel eğitimleri göre fiyat konusunda daha uygundur. Grup eğitimlerimiz maksimum 9-10 kişi ile yapılmaktadır. Fakat dilerseniz kişiye özel eğitim imkânlarımızla dileğiniz gün ve saatlerde sadece size özel bire bir web tasarım kursu alabilirsiniz. Kurumumuzun geliştirmiş olduğu Matric dershane programı sayesinde Weeb Akademinin internet sitesinden sisteme öğrenci girişinizi yaptıktan sonra online olarak web tasarım kursu ödevlerinizi yollayabilir, web tasarım dersi konusunda takıldığınız bir yerde veya başka bir konuda hocalarımıza ulaşıp kolayca sorunuzu sorabilirsiniz.

http://www.weebakademi.com/web-tasarim-kursu.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tasarım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.