Şimdi Ara

Web Tasarım KURSU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,, web tasarım kursuna gitmek istiyorum..
    ANKARA da tavsiye edeceğiniz bir yer ????

• Ankarada adam gibi bir web tasarım kursu yok diye biliyorum kısa bir süre içerisinde anaraya bilge adam alıcak ben oraya gitmeyi düşünüyorum 6,5 milyar eski para ile dedilere bana geçen konuştuğumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Ankarada adam gibi bir web tasarım kursu yok diye biliyorum kısa bir süre içerisinde anaraya bilge adam alıcak ben oraya gitmeyi düşünüyorum 6,5 milyar eski para ile dedilere bana geçen konuştuğumda
    Web tasarım kursuna bence gerek yok, ilk önce template düzenlemeye başlayarak giriş yapabilirsiniz. Zaten içinizde yoksa da kursun bir katkısı olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmdh

Web tasarım kursuna bence gerek yok, ilk önce template düzenlemeye başlayarak giriş yapabilirsiniz. Zaten içinizde yoksa da kursun bir katkısı olacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Maltepede Meridyen Dersaneleri selamımı söle bende gitmiştim ama donanıma
  • quote:

Ankarada adam gibi bir web tasarım kursu yok diye biliyorum kısa bir süre içerisinde anaraya bilge adam alıcak ben oraya gitmeyi düşünüyorum 6,5 milyar eski para ile dedilere bana geçen konuştuğumda
    quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Benim anlamadığım tek şey ; 6500ytl neden bir kurs için?

Diğer kurslar aynı eğitimi 1500-3000ytl arasında verirken bilge adamın markalaşmaktan öte giden kısmı nedir?

Onca tanıdığım var B.A. da eğitim görmüş. Verdiği paraya değen bir eğitim gördüklerini söyleyemedi hiçbirisi. Gitmeden önce bilge adam'ı da iyice araştırın. Sadece b.a için demiyorum tabi ki , ancak 6500 ytl çok büyük para.

• quote:

Orijinalden alıntı: YalnızßirOpera

quote:

Benim anlamadığım tek şey ; 6500ytl neden bir kurs için?

Diğer kurslar aynı eğitimi 1500-3000ytl arasında verirken bilge adamın markalaşmaktan öte giden kısmı nedir?

Onca tanıdığım var B.A. da eğitim görmüş. Verdiği paraya değen bir eğitim gördüklerini söyleyemedi hiçbirisi. Gitmeden önce bilge adam'ı da iyice araştırın. Sadece b.a için demiyorum tabi ki , ancak 6500 ytl çok büyük para.

Alıntıları Göster
    bilge adama para vereceğine çöpe at daha iyi
    bizzat gittim ondan biliyorum...
    adı çıkmış ama içerik : 0
    kalitesini şöyle tanımlıyım : kursa git sınavlarını geç bilgeadamda hoca olabilirsin
    bi kaç arkadaşım oldu düşün yani 2 gün önce öğrenci olandan ders alcıaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

kalitesini şöyle tanımlıyım : kursa git sınavlarını geç bilgeadamda hoca olabilirsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

İşte yani bu kadar.

Ama şirket politikaları harika gerçekten de. CCNA ile MCSE ile alakası olmayan adam Mcse dediğinde aklına en başta Bilge Adam geliyor. Reklama çok para ayırıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tasarım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızßirOpera

quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

İşte yani bu kadar.

Ama şirket politikaları harika gerçekten de. CCNA ile MCSE ile alakası olmayan adam Mcse dediğinde aklına en başta Bilge Adam geliyor. Reklama çok para ayırıyorlar.

Alıntıları Göster
    Birisi bilgeadam için çok iyi diyor birisi kötü diyor anlamadım ben.Ama sonuçta adobe imzalı sertikifa veriyorlar benim için önemli bu sizi bilemem.

• quote:

Birisi bilgeadam için çok iyi diyor birisi kötü diyor anlamadım ben.Ama sonuçta adobe imzalı sertikifa veriyorlar benim için önemli bu sizi bilemem.

Alıntıları Göster
    quote:

sertifika vermiyolar sertifika sınavına girip sertifikayı alabilmen için eğitiyolar...
    oraya gidenlerin ya da gitmek isteyenlerin %80i sertifika verdiklerini sandıkları için orayı tercih ediyolar zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: the3answer

quote:

sertifika vermiyolar sertifika sınavına girip sertifikayı alabilmen için eğitiyolar...
    oraya gidenlerin ya da gitmek isteyenlerin %80i sertifika verdiklerini sandıkları için orayı tercih ediyolar zaten...

Alıntıları Göster
    yok heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: mavimdeniz

yok heralde

Alıntıları Göster
    bilge adama en iyisi iye biliyom ama çok pahalı :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: zezeze

bilge adama en iyisi iye biliyom ama çok pahalı :(((

Alıntıları Göster
    bende oraya gidenlerin sadece havaya girdiklerini biliyorum başka bir işe yaradığınıda sanmıyorum gidenlerin hepsi artist olup çıkıyor bundan ötesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cendel_sert

bende oraya gidenlerin sadece havaya girdiklerini biliyorum başka bir işe yaradığınıda sanmıyorum gidenlerin hepsi artist olup çıkıyor bundan ötesi yok

Alıntıları Göster
    Bilge adam çok pahalı.. Ama kaliteli..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bence bilge adam Türkiye de en iyisi ama verdiği paraya değer mi tabiki değmez. Benim gördüğüm kadarıyla web de diploma değil referans önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: THR

quote:

bence bilge adam Türkiye de en iyisi ama verdiği paraya değer mi tabiki değmez. Benim gördüğüm kadarıyla web de diploma değil referans önemli

Alıntıları Göster
    bilge adam falan boş işler...adamlar seni sadece sertifika sınavına hazırlıyorlar...önemli olan etenek ve içten gelendir...bilgiyi ve eğitimi internetten ve eğitim cd lerinden de bulursun..mühim olan hayalgücü web tasarımında...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga95

bilge adam falan boş işler...adamlar seni sadece sertifika sınavına hazırlıyorlar...önemli olan etenek ve içten gelendir...bilgiyi ve eğitimi internetten ve eğitim cd lerinden de bulursun..mühim olan hayalgücü web tasarımında...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tolga95

haklısın..

• Ben bilgisayar bölümünde okuyorum. Web tasarımı ile ilgili anladığım şey: en önemlisinin hayal gücü olduğu.
    Gerekli bilgiyi kitaplardan ve internetten edinebilirsin. bana göre bunlar senin içn daha yararlı olacaktır. Çünkü kendin düşünmeyi tasarlamayı hayal edebilmeyi öğreneceksin. Ve bilgisayarda en önemli şey bildiğin bilgileri sürekli olarak kullanman yeni şeyler keşfetmen ve kurcalaman. Kursaların pek birey vereceğini sanmıyorum. Dreamweaver Flash photoshop ve biraz da web proğramlama bilirsen ve bunun üzerine birtakım projeler yaparsan kendince ve yapılmış örnekleri incelersen inanıyorum bu konuda yeterli bilgiye sahip olursun. ama burda önemli olan kendinin bişeyler üretmesi. yani düşün saçmasapan da olsa tuhaf hayaller kur uğraş. Aslına bakarsan bu sölediklerimi benim de yapmam gerekiyor.
    ben yavaş yavaş başladım diyebiliriim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerrrrr

Ben bilgisayar bölümünde okuyorum. Web tasarımı ile ilgili anladığım şey: en önemlisinin hayal gücü olduğu.
    Gerekli bilgiyi kitaplardan ve internetten edinebilirsin. bana göre bunlar senin içn daha yararlı olacaktır. Çünkü kendin düşünmeyi tasarlamayı hayal edebilmeyi öğreneceksin. Ve bilgisayarda en önemli şey bildiğin bilgileri sürekli olarak kullanman yeni şeyler keşfetmen ve kurcalaman. Kursaların pek birey vereceğini sanmıyorum. Dreamweaver Flash photoshop ve biraz da web proğramlama bilirsen ve bunun üzerine birtakım projeler yaparsan kendince ve yapılmış örnekleri incelersen inanıyorum bu konuda yeterli bilgiye sahip olursun. ama burda önemli olan kendinin bişeyler üretmesi. yani düşün saçmasapan da olsa tuhaf hayaller kur uğraş. Aslına bakarsan bu sölediklerimi benim de yapmam gerekiyor.
    ben yavaş yavaş başladım diyebiliriim.
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: bymuratcan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre derslerinde quake oynanıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDyLoVe

quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre derslerinde quake oynanıyormuş

Alıntıları Göster
    Yüce bilgi akademisi var, web tasarımı eğitimini burada alabilirsin. Ve de burada yazılım uzmanlığı eğitimini alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badwolf55 -- 29 Mayıs 2007; 22:48:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.