Şimdi Ara

Web Tasarım Sözleşmesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Freelance web tasarım ve programlama yapan biri olarak özellikle orta / büyük çaplı şirketlerle çalışırken proje öncesi sağlam bir sözleşme yapmadığım için kendimi zor durumu düşürüyorum. Nette örnek sözleşmeleri inceledim, özellikle Hasan Yalçın adlı kişinin hazırladığı örnekler kullanışlı sayılır.

Ancak benim özellikle yaşadığım sorun, hazırladığım tasarımın önce onaylanması fakat henüz proje bitmeden defalarca gelen tasarım değişim istekleri. Yapılan görsel tasarımın bir kere onaydan geçtikten sonra proje sonuna kadar değiştirilmesini engellemek veya ekstra ücrete tabi tutmak ne derece mümkün sizce? Sözleşmeye bu tip bir madde koyuluyor mu? Örnek verirseniz çok yararı olur, teşekkürler.

• sözleşme detaylarında ana parametre zamandır. zamanda ise muşteriyi hedef alan yapılar oturtulmalı. yani kodlama tasarım onaylandıktan sonra 1 ay içinde teslim edilir gibi. kadlama onaylandıktan 1 ay içinde yayına alınır gibi. yani zaman kavramını müşteri odaklı yapmak önemli. 2. önemli nokta ise işlerin adım adım yazılması. yani taslak 100 tl. tasarım 300 tl kodlama 200 tl admin paneli 500 tl raporlama projesi 400 tl vs gibi. 3. olarak yapılan tüm görüşmeler kanıt teşkil etmesi yönünden mail yolu ile yazılı yapılmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri Web Tasarım Fiyatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.