Şimdi Ara

Web Tasarım Staj

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle, konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım, taşınabilir.

Web Tasarım bölümü, lise son öğrencisiyim. Daha önce aynı bölümde staj yapmış arkadaşlar var ise, ne tür şirketlerde çalıştıklarını söylerlerse, (-ben de o tür şirketlere başvurayım diye-) bana büyük bir yardımları dokunmuş olur. Okulun açılmasına 1 ay kadar süre kaldı, ben hala bir iş yeri bulamadım. Cahilliğimden dolayı, web tasarım firmalarıyla uğraştım hep. Sonradan birisi söyledi, onlar stajyerlerle uğraşmazlar diye. Yeni yeni jeton düşüyor. Şimdi, merak ettiğim nokta şu. Hangi şirketlere başvurabilirim? Ne şekilde başvurmalıyım? Bu konuda görmüş geçirmiş arkadaşlar, deneyimlerini bir an önce benimle paylaşsınlar lütfen. Zaman daralıyor. Ve ben paniklemeye başladım. Okuldaki saygıdeğer hocalarımız tatillerindeler. Yardımcı olmuyorlar. Ben de dışarıdan yardım alayım dedim. Bir kaç yerde daha açtım bu konuyu. Please, help me!

Not: Eyüp, Rami'de oturuyorum.

İyi forumlar.

• Ben reklam ajansinda yapmistim stajimi
    Grafikerkikten cok ofisboy olarak calistirdilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

Ben reklam ajansinda yapmistim stajimi
    Grafikerkikten cok ofisboy olarak calistirdilar

Reklam ajansı.. hangi reklam ajansı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhyana -- 21 Ağustos 2015; 13:03:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

O bölümü okuyup Tapu kadastroda bile staj yapanı biliyorum. Saçmalık.

Aha :)

Doğrudur. Fakat, önemli olan stajı nerede yaptığınız değil, ilgili bölümdür. Yani Dominos Pizza'da bile yapan var. Fakat, web tasarım ile uğraşan abilerinden iş öğrenmeye çalışırlar orada. Pizza yapmazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Tasarım Hizmetleri
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.