Bildirim
web tasarım ve grafikle ilgili bir soru lütfen yardım edin
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kursa gidiceksin.Hemen misal veriyorum. Bilgisayarı Açmak'la başlıcaksın.Bilgisayarı nasıl kapatılır Öğrendikten sonra aaa eğitim bitti diceksin www.google.com - Search : Asp Nedir ? Asp.Net Nedir ? Php Nedir ? Html Nedir ? jsp Nedir ? ... kendin öğren dostum bırak eğitimleri geç.internet bu ya yok yok sen gidiceğin yerin eğitimini zaten bulursun bu alem'de ben söliceklerimi söyledim benim düşüncem bunlar. karar ise senin.
-
Web tasarımı açılımları olan bir kavram.
Bir sürü kodlama dili ve grafik programları var.
Ben hepsini öğrenmek istiyorum derseniz işiniz zor demektir ve bayağı bir zaman harcamanız gerekir.
Bugün bir photoshop programının kullanımını öğrenmek dahi aylar alıyor.
Bence işe html öğrenmekle başlayın fakat şunu da unutmayın önünüzde uzun bir maraton var.
Allah kolaylık versin.
-
şimdi biz bu işi kendimiz öğrendik tabi başta sawaş üstadımız sayesinde kitaplarından yardımlarından sitesinden...benim işim flash ile tasarım..
sen photoshop öğrenmek istiyorsan nette çok fazla eğitim cd leri dolaşıyor we aynı şekilde e-kitaplar...bunları bulabilir we kendini geliştirebilirsin...
ancak istikrar sağlamazsan bigün 5-6 saat bakar ertesi gün bakmaz ondan sonraki gün bakar sonra 1-2 gün bakmazsan 1 ay sonunda elde edeceğin şey kocaman bir sıfırdır..we bu da çok büyük zaman kaybı demektir senin için..ya ewde düzenli bir şekilde çalışmalısın..ya da çok daha fazla ücret karşılığında kurslara gidersin we de düzenli takip ettiğin sürece çok büyük yararlarınıda görürsün...
-
ilk önce html,tasarım gibi temel kavramları çözmelisin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thispotkey -- 8 Şubat 2007; 23:58:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X