Şimdi Ara

WEB TASARIMI IÇIN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yeni bi pc kullanicisiyim ve web tasirimini örenmek yapmak istiyorum
    Bana yardimci olur musunuz lütfen?
    benim bu konuyla ilgili HIÇ bi bilgim yok. Ne Nedir ne ise yarar nasil yapilir yardim eder misiniz rica etsem
    Unutmayin ki sizde bir zamanlar bilmiyordunuz bunu ama artik biliyorsunuz lütfen benimde ögrenmeme yardimci olun lütfen rica ediyom
    YARDIMLARINIZ IÇIN HEPINIZE SIMDIDEN TESEKKÜR EDERIM!!!!!!!!!!...............

• www.webdersleri.com a gir ve html derslerine bak.. Html i öğren ilk önce...
  • Burda senin ihtiyacın olan bir sürü şey bulabilirsin.Tasarım ve grafik yönünden sana çok yardımcı olacak. Birde eğer gerçekten birşeyler yapmak istiyorsan dersleri dikkatli incele.Saygılarımla.

http://www.mutasyon.net/dersler.asp
  • ÇOK TESEKKÜR EDERIM COK SAGOLUN DEDIKLERINIZI YAPACAM TEKRAR TESEKKÜRLER
  • İlk baş Front Page ile başla. Sonra yavaş yavaş HTML kodlarını öğrenirsin zaten. Arada bir internetteki dökümanlardan da yaranırsın. Tabi herşey yapmaktan ibaret değil. Siteyi yayınlamak da ayrı bir zahmet web alanı alman lazım. Ücretsiz olanları var onları kullanabilirsin. Arama motorundan "free web hosting" yaz bir sürü çıkar. Şimdi reklam olmasın diye vermedim adresleri. Çünkü bir sürü var sen seç beğen diye...

Web programlama standart kodlardan oluşur, ancak web tasarım dediğin zaman sınır yok. Tasarım senin hayal gücüne ve grafik becerilerine kalmış. Şimdiden başarılar dilerim. Umarım kısa bir zaman içinde işim püf noktalarını öğrenirsin.

Baştan zor gelebilir ama bırakma sakın başlamışken devam et. Bana da baştan öyle gelmişti. Öğrendikçe ve güzel birşeyler yarattıkça çok mutlu oluyor insan.

Öf amma yazı yazdım be ilk defa bu foruma bu kadar uzun bir yazı yazıyorum.

• Başla tarafta bir arkadaş yazmış belki okumuşsundur ama ben gene de alıntı yaptım.

quote:

Orjinalden alıntı: c@ner

Forumda bu tür birçok soru soruluyor ve topik açılıyor bu nedenle arkadaşların işine yarayacağına inanıyorum Web Editör ve basit Online olarak tasarımın yapıldığı siteleri ve programları yazdım.İyi Çalışmalar.

Yeni Başlamak İçin;
    Web Editör

> Microsoft Office Frontpage 2003\XP
    > Not Defteri \ Notepad
    > Web Config Editör
    > Acella Serisi 3.0
    > DHE Editor Site Builder 2.4.18 [Download]
    > Derekware HTML 3.0 [Download]
    > Cute Editor ASP [Online Demo]
    > Macromedia HomeSite 5.5 [Download]
    İleri Düzeyde Kullanıcılar İçin;

> Macromedia Dreamweaver MX 2004 [Web Site]
    > Microsoft Office Frontpage 2003 [Web Site]
    Online Olarak Basit Web Tasarım

> Mynet [Web Site]
    > Tripod [Web Site]
    > Build FREE [Web Site]
    Grafik Programları

> Adobe Photoshop Serisi [Web Site & Trial]
    > Macromedia Fireworks MX 2004 [Web Site & Trial]
    > Ulead PhotoImpact 10.0 [Download]
    > Photo Pos Pro 1.1.7 [Download]
    > Simple Image Editor 2.0 [Download]

• DOOBLY90 çok tesekkür ederim
    bende birakmak istemiyorum ama okul açilacak mecburen pcye fazla yaklasamayacam ama önerin için çooook tesekkür ederim sago
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.