Şimdi Ara

Web Tasarımına Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6 ay önce faliyete geçen amotörce kendi hazırladığım web sitemi analiz kontrol yaptırdığımdan birçok kod hataları alıyorum.

Görsel olarak ve kendi tasarımlarımdan memnunum ama anasayfadaki bölümler çok iç içe gibi geliyor. Gerçek profosyonel bir web tasarımcı gözüyle bakarsanız 50 bin tane hata görürsünüz.

Bu konularda bana ücretsiz yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. Hazır site zaten düzeltmeler en fazla yarım saatinizi alır.

Birde ana sayfa da yer alan kayan banner css sinin kodlarını bir siteden buldum. kodlarda games gibi birşey yazıyor. bunu kendimize ait css yapabilir miyiz. Örneğin tozzshop sitesindeki geçişlerde silgi ile silininen bir animasyon var. onu çok beğeniyorum benim siteme uygulayabilir miyiz?

sitemin adı :www.haylazmelek.com

Güney Terevi
    guneyterevi@yahoo.com

• çalışma dosyalarınızı atın yardımcı olayım
  • Eger internet uzerinden ciddi bir para kazanmak istiyorsaniz uzerinde durmaniz gerek. Sadece hatalar degil. Arka plan rengi, logoyu on plana cikarma, menulerin arasindaki bosluk, menu renkleri vs ornek siteler bakip onlari referans almanizi oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım teklifleriniz için teşekkür ederim.

Şansıma üst katta web tasarımcı ve sosyal medya uzmanlığı olan bir komşu taşındı. Her konuda yardımcı olacağını söyledi.
  • guneyterevi kullanıcısına yanıt
    Komşunuzun ismi Tolga olabilir mi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tasarım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.