Şimdi Ara

WeB Tasarımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere yeni yaptıgım siteyi paylaşıyorum sizce nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum tabi ticaret yapmak istiyen olursa onlarıda bekliyorum :)

http://www.sistemmetal.org/default.aspx

• O üstteki küçük slideri kaldır veya anasayfaya özel küçük resim oluştur. 1 dk geçti hala yüklemeye çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigarette Smoking Man -- 10 Mayıs 2014; 19:30:18 >
  • Cigarette Smoking Man kullanıcısına yanıt
    oraya sitenin armasını koycam ama bende hemen yukleniyo hiç sıkıntı olmuyo senın internetmı yavaştı girdiginde acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakup_Turhan

oraya sitenin armasını koycam ama bende hemen yukleniyo hiç sıkıntı olmuyo senın internetmı yavaştı girdiginde acaba
    Sanırım site çok yüklü, bence daha da geliştirip daha sade bi şey yapabilirsin, öğrendiğin her şeyi kullanmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertsbals

Sanırım site çok yüklü, bence daha da geliştirip daha sade bi şey yapabilirsin, öğrendiğin her şeyi kullanmana gerek yok

Alıntıları Göster
    Kendinizi geliştirmelisiniz. Şevkinizi kırmak istemem lüften yanlış anlamayın ama bu site olmamış.
  • Welcome to my homepage gibi bisey olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site yapmasını 2009 da ögrendım ve o gunden bugune ilk defa site yaptım o kadarda acemılık olcak :) siteyi aslında baya bi sade yaptım eklenmesi gereken şeyleri ekledim usttekı kayan resmi diyosan o kadarda olsn birazda süsü olsun dimi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Tasarım
    4 ay önce açıldı
    En İyi Web Tasarım Firması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E-posta kısmının fomatını ayarla, "lkjmlk" şeklinde bir e posta girdim ve göndere bastım. Normalde göndermemesi lazım, çünkü e-posta adreslerinin belirli bir formatı var, "xxx@y.z" gibi. Seninki gönderiyor sanırsam

Sekme üzerindeki isim "SİSTeM Metal" değil de, "Sistem Metal" olursa inan daha şık olur. Bir de iletişim ve hakkında kısmına bastığımda gelen yazıyı ortalayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çemçük

E-posta kısmının fomatını ayarla, "lkjmlk" şeklinde bir e posta girdim ve göndere bastım. Normalde göndermemesi lazım, çünkü e-posta adreslerinin belirli bir formatı var, "xxx@y.z" gibi. Seninki gönderiyor sanırsam

Sekme üzerindeki isim "SİSTeM Metal" değil de, "Sistem Metal" olursa inan daha şık olur. Bir de iletişim ve hakkında kısmına bastığımda gelen yazıyı ortalayabilirsin.
    malesef olmamış banner kötü zaten sitede slider var üste o kayan slider'ı neden koydun onu hiç anlamadım birde SiSTeM metal çok çocukca 24 yaşında birinin yapacağı türden birşey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

malesef olmamış banner kötü zaten sitede slider var üste o kayan slider'ı neden koydun onu hiç anlamadım birde SiSTeM metal çok çocukca 24 yaşında birinin yapacağı türden birşey değil

Alıntıları Göster
    bencede biraz daha geliştirmelisin.Sitenin açılışıda yavaş biraz. gereksiz yerleri kaldır. Banner inde bayaa bi kötü.
  • aynen e posta kısmını ayarlıyamadım zaten onun üzerinde çalıscam bi yandanda kpss ye ççalısıyorum o yuzden fazla ugrasamıyorum doğru diyosunuz resmi kuruluşa SiSTeM MeTaL saçma olmuş biraz :) ama bu kadarda kötulucegınızı hıç dusunmemıştim şaşırdım açıkçası :)
  • quote:

aynen e posta kısmını ayarlıyamadım zaten onun üzerinde çalıscam bi yandanda kpss ye ççalısıyorum o yuzden fazla ugrasamıyorum doğru diyosunuz resmi kuruluşa SiSTeM MeTaL saçma olmuş biraz :) ama bu kadarda kötulucegınızı hıç dusunmemıştim şaşırdım açıkçası :)
    eleştirilsinki hataların gözüksün bence iyi birşey rahatsız olmaman gerekir
  • mxboy kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi benim sitede farklı sitelerin bannerleri var bende bir banner hazırlasam nasıl dagıtabilirim farkli sitelere bilgin varmı bu konuda
  • quote:

hocam şimdi benim sitede farklı sitelerin bannerleri var bende bir banner hazırlasam nasıl dagıtabilirim farkli sitelere bilgin varmı bu konuda
    Nasıl yani hocam anlayamadım? Reklam vermeyimi kastettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxboy

Nasıl yani hocam anlayamadım? Reklam vermeyimi kastettiniz?
    bootstrap yapmayı düşündn mü?
  • aynen hocam farklı sitelerde reklam bide googlede benim sitem kolay çıkmıyo bitek sistemmetal.org yazınca çıkıyo hal böyle olunca google bir işe yaramıyo adam sitemi bilse googleye niye girsin yardımcı olabilirmısın

mxboy bootstrap derken bootstrapda site tasarlamasınımı kasdettiniz hiç düşünmedim ayrıca hıc bilmiyorum nasıl oldugunu hazır kodları kendı sitememi atıyorum bootstrap da
  • quote:

aynen hocam farklı sitelerde reklam bide googlede benim sitem kolay çıkmıyo bitek sistemmetal.org yazınca çıkıyo hal böyle olunca google bir işe yaramıyo adam sitemi bilse googleye niye girsin yardımcı olabilirmısın

mxboy bootstrap derken bootstrapda site tasarlamasınımı kasdettiniz hiç düşünmedim ayrıca hıc bilmiyorum nasıl oldugunu hazır kodları kendı sitememi atıyorum bootstrap da
    Sitenin Menüsü kısa olmuş gibi duruyor ve çok ortada kalmış menü.
  • PentaqoN kullanıcısına yanıt
    kenarda dursa dahamı ii aslında başta sağdaydı sonradan ortaladım
  • Yakup_Turhan kullanıcısına yanıt
    sitenin google da çıkması o kadar kolay değil sistem yazdığında da senin siten çıkıyordur ama kaçıncı sırada bunun için "sap" uzmanları olması gerek . daha doğrusu sap dokumanları var sitenin google da sırasını yukseltmek için ne yapılabilir şeklinde araştırmanı tavsiye ederim. ben daha cok visual studioda mvc olarak site yazdığım için otomatik bootstrapı adapte edebiliyorum....
  • yogilit Y kullanıcısına yanıt
    bende visual developerde yapıyorm bendekindede hazır kodlarla uğraşmama fazla gerek kalmıyo dedigini sap olayını araştırcam bilgin için teşekkrler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.