Şimdi Ara

WEBCAM EN FAZLA KAÇ MT KABLO İLE ÇALIŞIR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen bilen tecrübe eden varsa yardımcı olsun...Webcamimi ek usb kablosuyla yan odaya götürmek istiyorum (ufak çocuğumu izlemek için).Bir webcam en sağlıklı biçimde kaç mt kablo ile çalışır ve piyasada USB ara kablo en fazla kaç mt. mevcut.Bana 10 mt civarı bir kablo gerekli.
    Yada alternatif aynı işimi görecek sadece pc ye bağlayıp izlemek için kamera önerisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim....

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinankale -- 13 Haziran 2007; 14:10:17 >

• Teknik bir bilgi yerine kendi tecrubemi paylasayim. iki sene once dunyanin en dandik web kameralarindan biri olan FlyCam 100 modelini, aldigim 7 -8 metrelik usb kablosuna ve oradan da PC'ye baglayip sorunsuz, akici bir goruntu almistim. 10 metrede de sorunsuz calisacaktir, kabloyu alip dene derim..
  • 9 mt kullandım. ama 9 ytl ye aldığım en dandik webcam o kadar uzunluktaki kabloda çalışmadı. diğer iyi marka kameram çalıştı
  • NE TÜR BİR KABLO KULLANDINIZ ? 9 MT. KABLO TEK PARÇA MI ?NEREDEN TEDARİK ETTİNİZ ?

TŞK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinankale -- 15 Haziran 2007; 14:29:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.