şimdi pk935 güzel göründü cam lens de varmış:) demek ki daha iyi ne işe yarıyosa.. aslında ofis de koyarsam aksesuar zannedeler:) şimdi pegasus 2008 1.3 mp.. sizce nasıll..3 ü arasında kaldım pk935 apache 500k pegasus 2008 fiyatlar yakın.. pk935 aldım diyelim.. pegasus çözünülürlük de 4 kat daha iyi imiş.. apache diyo herkes.. o minnicik şeyi nereye koyacam bu arada bendeki notebook.. bu arada apache için beklememe gerek yok gidip alcam dükkandan 30ytl.. pk935 nette 30ytl.. pegasus da 30 ytl:) hadi bakalım asılın.. yorum bekliyorum
walla bu çözünürlük olayı karışık up
bence a4 tech şaşma
pegasus
Ben Deluxe diye bir marka aldım. Alırken iyi olmayacağına dair şüplereim vardı ama; kullanmaya başlayınca çok memnun kaldım. Görüntülü chat yaparken, arkadaşlarım hep çok net görüntü geldiğini söylüyorlar...
PHILIPS - PCVC840K ToUcam PRO II WEBCAM
Marka : PHILIPS Ürün : PCVC840K ToUcam PRO II WEBCAM Ürün Kodu : PHIL.MM.PCVC840K Üretici Kodu : ToUcam PRO II Üretici No : PCVC840K Sensor : CCD Resim Çözünürlük : 1280x960(interp.),640x480(gerçek) Video Çözünürlük : 640x480 Görüntü Yakalama : ~ 60 fps Mikrofon : Var (microfon) Odak Uzaklığı : 2.0 Beyaz Dengesi : 2500 - 7500 k Bağlantı : USB 1.1 İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2K/XP Güç : USB bağlantısından Ağırlık : ~ 100g Boyutlar : 85x47x80mm Yazılımlar : Philips Vrecord ile Snap shot : VideoLink Pro, PhotoBase 3.0 : Arcsoft VideoImpression 2.0 : Arcsoft PhotoImpression 4.1 Diğer : Video chat, Video mail : Windows Netmeeting yazılımı Muhtemel Web Camera
arkadaşlar bu webcam nasıldır ii gibi.. mikrofon ışık falan var.. fiyatıda ii.. nedersiniz??
sanırım yukarıdaki rexpo yu alcam hiç gördünüzmü o webcami görüntüsü falan iimidir fiyatıda ucuzmuş...
saatlerdir webcam konulu topicleri kurcalıyorum ve varabildiğim bir sonuç yok ama hepsiburada da benim de dikkatimi çeken casper'ı soran bir başka arkadaş daha çıktı.. ama malesef bu konuda arkadaşa kimse cevap vermemiş..
şu yukarıdaki linki tıklayıp ne düşündüğünüzü söyleyebilir misiniz??
arkadaslar ben de casper düsünüyorum 1.3 mp ne de olsa kullanana arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Orjinalden alıntı: sacrooo Tarih 31 Ağustos 2005, 13:52:50
quote]Orjinalden alıntı: alperen03 Tarih 1 Aralık 2005, 11:32:11 , arkadaslar ben de casper düsünüyorum 1.3 mp ne de olsa kullanana arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Biliyorsun ağutos, eylül, ekim, kasım, aralık bir dünya ay olmuş burada konuşulannlar.
Bununla ilgili çoook daha güncel forumlar var. Araştırmış olsaydın görebilirdin.
aynısını bugün ben sipariş verdim beklemedeyim herhalde pazartesi geçicek elime
quote:
quote]Orjinalden alıntı: alperen03 Tarih 1 Aralık 2005, 11:32:11 , arkadaslar ben de casper düsünüyorum 1.3 mp ne de olsa kullanana arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Biliyorsun ağutos, eylül, ekim, kasım, aralık bir dünya ay olmuş burada konuşulannlar.
Bununla ilgili çoook daha güncel forumlar var. Araştırmış olsaydın görebilirdin.
aslında ben casper in 1.3 mp camerası ile piranhanın 1.3 mp camerasının karsılastırmasını öğrenmek istiyordum hangisini alayım sizce apache malesef piyasada yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme