Şimdi Ara

WEBCAM TAVSİYESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR.GÖRÜNTÜLÜ CHAT AMACIYLA MAX. 40 YTL'YE KADAR 2 ADET WEBCAM ALICAM.HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ?37 YTL'YE LOGITECH EXPRESS İYİ GİBİ...KULLANANLARDAN WEBCAM'LERİ HAKKINDA YORUMLARINI BEKLİYORUM.HANGİ YAZILIMLAR İYİDİR.AYRICA PC'LERDEN BİRİ ADSL DİĞERİ DIAL-UP BAĞLANTI KULLANIYOR, ÇOK SORUN OLUR MU?

• A-4 Tech View Cam Pro çok kullanışlı oynar başlıklı ben çok memnunum 30 YTL'ye almıştım 3 ay önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerko -- 17 Ağustos 2005, 12:47:16 >
  • ya arkadaş webcam olayı karışık sanada şimdi kaç kere açıldı bu topic diecekler amma ben bütün topicleri okudum hiçbi sonuca varamadım hala. biri olivetti biri a4 biri pegasus biri philips biri orite biri apache dio.. her kafadan bi ses çıkıo walla.
  • EWET DAHA ÖNCEKİ TOPİCLERİ İNCELEDİM NET BİR FİKİR EDİNEMEDİM ONUN İÇİN SORUYORUM.ÖZELLİKLE LOGİTECH KULLANMIŞ OLAN ARKADAŞ VAR MI ACABA???CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
  • arkadaşlar bende tavsiye istiorum... video ,fotoğraf, görüntü, çözünürlük kalitesi ii olan, mikrofonlu ışıklı bir webcam varmıdır??

hepsiburdada en çok rexpo satılmış nasıldır bu?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86039&productid=bd80952
  • ben sana aphachi web cam öneriyorum hem kalite hem ucuh hem de görüntü kalitesi muhteşem
  • modelleriyle birlikte söylerseniz daha güzel olur arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming Modem Tavsiyesi Lütfen
    7 yıl önce açıldı
    Klavye tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • logitech quickcam messenger
  • creative al webcam vista ya da onun bi üstünü
  • A-4 Tech View Cam Pro
  • quote:

Orijinalinden alıntı: CaPTu®E

A-4 Tech View Cam Pro

o da iyidir
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=87583&productid=bd90112

arkadaşlar bu webcam nasıldır ii gibi.. mikrofon ışık falan var.. fiyatıda ii.. nedersiniz??

sanırım yukarıdaki rexpo yu alcam hiç gördünüzmü o webcami görüntüsü falan iimidir fiyatıda ucuzmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 17 Ağustos 2005, 16:36:59 >
  • bende crative in en üstü var memnun değil babam kendisi kullanmak zorunda olduğu için aldım ama çok çok kötü bence iyi ce araştırın
  • A-4 Tech
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Gerko

A-4 Tech

ben apache kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum ama bencede en iyisi A4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesör pato -- 17 Ağustos 2005, 18:38:29 >
  • e peki arkadaşar a4 ün hangi modeli. pk935e baktım ışık yok 635de hem ışık hem mikrofon yok...ama 635 daha güzel görüntü olarak.. bu ikisinden birini alam diorum a4 tech kaliteliyse.
  • arkadaşın cafesinde creative ve a4 var pk635 modeli a4 creativeden daha ucuz olmasına rağmen çok daha iyi benim önerim a4 pk635 alman istersen örnek görüntü gönderebilirim. enson 30 ytl ye aldık
  • dostum bi örnek gönderirsen ii olur önceden bilgi sahibi olurum
  • alakasız resim oldu ama bakalım belki bi referans olur ayrıca görüntü kaliesi burdaki resimden daha iyi bence eğer görmek istersen msn den yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRt -- 17 Ağustos 2005, 22:48:16 >
  • arkadaş sağol iimiş de a4 ün pk 935i kafama takıldı mikrofonu da var...

neyse 635 i alcam kıvrak, görünüşü güzel mikrofon olmasada olur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 18 Ağustos 2005, 14:12:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.