Şimdi Ara

webhelp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelıkle ozur dılerım bu mesajı yanlıs bolume yazmıtım şimdi burayaaalıyorum yenı olamama verım bunu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ben amator sayılırım web sıtesı yapıyorum ama hiç yapmadıgım bir iş ile karşı karşıy geldim.. konuşu ki:
    Bir bilgisayarda bir ticari proğram var bu proğram veri giriş cıkısı yapılan bir proğram..Bu ana bilgisayarda ve işyeri dışında çalışan 10 dizüstü bilgisayarında kayıtlı.. V kimse kimsenin girdigi veriyi gormuyor yanı hepsi bağımsız bireyesel çalışıyor ancak ofise gelince verşler birleştiriliyor....İsteniyorki bu proğram online olsun birisi bir veri girince diğer bütün bilgisayarlar ister ana makina isterse arazide çalışan dizzüstü bigisaayrlar hepsi girilen veriyi görsün isteniyor..
    Bunu nasıl yaparım bılen bırı var ıse bana detaylı bılgı verebılırmı lutfen yada bır yazılım falan var ise cok yardıma ıhtıyacımz vr..

• hocam, öncelikle uzaktan veri transfweri yapabilmen için internet erişimi gerekir...ya da sadece o bilgisayarlar arasında bir ağ sistemi.. ki bunun için de en ekonomik yol yine internet ağıdır..
    bunu sağladıktan sonra yani dizüstü bilgisayarların veri transferi yapacağı zaman internet bağlantısı olduktan sonra sorun kalmaz..
    muhtemelen kullandığınız yazılım LAN üzerinde çalışan bişeydir ve ayarlarını yaptığınız zaman internet üzerinden de rahatlıkla çalışacaktır..
    Daha geniş açıklama yaparsan sanırım daha fazla yardımcı olabilriz..
    saygılar..
  • daha fazla bilgi verebılırm tabıkı...
    Şİmdi bır ticaret odası soz konusu burada..bir verei giriç cıkısı yapılan bır proğram kullanıyorlar dedıgım gıbıde bu proğramı arazıde cevre lkoylerde kullanan notebook lar var..Yani notbook lar yani hek bilgisayarın girdiği veriyi birbirinden uzakta olan bu bılgısayardakı proramdan gorebılceklerı bır sıstem sormuutm sıze..onlıne kullanmak gıbı yanı
    bilgisi olan yadım etsın lutfen
    cevaplayanlara şimdiden teşekkuler...
  • konuyu karıştırmıyım ama bırde TClientSocket denilen kontrol kullanılarak TCP/IP protokolu ıle bir serverden başka bir sdervere bağlanılıp bilgi alışverişi yapılabiliyrmus..(TCLientSocjket kullannan bir serverden TServerSocket kontraollu bır servere)
    BO KONU BNIM SORUMA CEVAP OLABİLİRMİ???
    kounu ıle ılgılı bana detaylı bılgı verebılecek arkaddaşlar var ıse lutfen yardımcı olsunlar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www6.siteadı.com ?
    19 yıl önce açıldı
    ASPSİTEM
    18 yıl önce açıldı
    evarkadasibul.com
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.