Şimdi Ara

Weblebi.com iflas etti... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birkaç aydır çoğu kişi ürünlerin gelmediğini söylüyordu.Belliydi böyle birşey olucağı,inşallah kimse mağdur olmaz.
  • yazık oldu geçmiş osun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Burhan

İflas belirterek borçlardan kurtuldular mı şimdi?

iyi yere değindin.
  • ne yazigi ya ? milleti dolandirdilar. herkes şikayetci daha gecen gün birisi parasini alamadi burdan konusu bile vardi off-topic'de sanırım

ben şaşirmadim acikcasi
  • İflas edeceği belliydi. Zira borç batağına saplanmıştı. Bu sebeple de çoğu siparişi gönderemiyordu. Foruma biraz göz atarsanız, şikayetlere rastlarsınız.
  • sikayet var sitesinde sadece bugün bir sürü şikayet iletilmiş weblebi ile ilgili.
  • en azından özür dilemişler ve müşteriler mağdur olmasın diye yol göstermişler, bazıları gibi (ismi lazım değil adının baş harfi shobbo) habire "taşındıkta ondan siparişleri gönderemedik" diye yalan söylemiyorlar, ben harcamaya itiraz edip paramı geri alalı aylar oldu adamlar hala siparişi iptal etmediler, bir de böyleleri var
  • bir keresinde bilgisayar kasası almıştım bu siteden kırık bir şekilde kutuya koyup yollamışlardı sonra onu kabul ettirene kadar en az iki saat telefonda görüşmüştük aldığımıza alacağımıza pişman etmişlerdi böyle kalite olursa böyle iflas olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

quote:

Orjinalden alıntı: engink

bu ne ki? şu an iflas oranının en yüksek olduğu dönemdeyiz. üretim duruyor işyerleri kapanıyor. acı ama gerçek.

Babam da Ağustosun çıkmasını bekliyor, 35 yıllık mekanına geçen hafta hiç kimse gelmedi ve temmuzda 1400 ytl kadar gelir olmadan sadece cepten harcadık. Ekonomiyi düzellttik diyenler görsün ülkenin halini diyeceğim ama memlekette durmuyorlar halkın parasıyla çoluk çocuk ülke ülke geziyorlar.

@ 3RS!N
    Arkadaşım, dediklerinin altına imza atarım, ancak burda yazman pek yanlış olmuş. Çünkü bu sitenin sahipleri mevcut hükümeti pek severler, laf ettirmezler. Sana da bana da ban yolu gözüküyor yani anlayacağın...

• havale ile alanlar için nasıl bir yol olucak acaba
  • Açıklama yapmaları ve iyi niyetli olduklarını göstermeye çalışmaları hiçbir şey değiştirmez.
    1800 ytl lik siparişte bulundum ve şu anda tek bir yetkili bulamıyorum.
    Sağolsun bankamızda hiçbirşey yapamayacağını söylüyor.
    Resmen dolandırıldık.
  • 2000 ytl 12 ay taksitli alışverişin geri ödemesi yapıldı. Çok mutluyum.İnşallah herkez parasını alır.

Paradan ümüdimi kesmiştim iadesini duyunca 2000 ytl kazanmış gibi oldum. 3 gün şükür orucu tutacağım.
  • Bende Weblebi.com 'un kendi sitesinden yapmış olduğu açıklamaya göre bende HARCAMA İTİRAZI'nı 2 gün önce bankama bildirdim. (Finansbank)
    Bana bir fax göndereceklerini söylediler ve fax Harcama itirazı dilekçesi olarak geldi. Fax'a 2 adet yaptığım harcamayı ve siparişimin iptal edilip tarafıma geri ödeme yapılmadığını belittim. Ve geri faxladım.

Bugün (yani 2 gün sonra) telefonuma mesaj geldi. Mesaj aynen şöyle: Weblebi.com isimli üye işyerinden yapmış olduğunuz harcama itirazı olumlu sonuçlandı. FINANSBANK.

iyi bu durumu da kazasız belasız atlattım

Herkeze bunu yapmasını tavsiye ederim.
    Kolay gelsin

• hahahaha geçmiş olsun herkese boşyere karşı değilim internetten alışverişe
  • DH reklamsız kaldı diyecektim ama dolmuş reklamlar.Aslında iflas belli idi.Çok kişinin ahını aldılar, işini yapmadılar.Keşke kalıcı olsalardı.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

2000 yılının Ekim ayında 12 kişilik bir ekiple faaliyet geçen Weblebi.com, 2003 yılında yeni kurulan Pro-Net İnternet Hizmetleri A.Ş. firması altında faaliyetlerini 5 Ağustos 2008 tarihine kadar sürdürdü.

Weblebi.com'un genel müdürlüğünü 2006 yılının Mayıs ayından bu yana Tuna Yüksel sürdürüyordu. Tuna Yüksel daha önce de TMSF tarafından el konulan Bascuda.com'un yönetici ortağıydı.

Bascuda.com'da benzer bir şekilde verilen siparişleri yerine getiremez duruma düşmüş ve piyasaya ciddi bir biçimde borçlanmıştı.

www.cnnturk.com/

Bu adama dikkat, el attığı yeri batırıyor maşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 13 Ağustos 2008; 17:41:57 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.