Şimdi Ara

Weblebi.com iflas etti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alışveriş sitesi Weblebi.com iflas etti. Kendi sitesinden iflasını duyuran Weblebi.com'un yazılı açıklaması şöyle;
    2003 yılından beri faaliyet göstermekte olan Weblebi.com, maalesef son dönemdeki bazı olumsuz olayların neticesinde ticari hayatını 05.08.2008 tarihinde sonlandırmak zorunda kalmıştır. Maalesef Türkiye’nin ve dünya piyasalarının içinde bulunduğu ekonomik zorluklar ve özellikle son dönemde internet alışveriş sektöründe bazı önemli firmaların zora girerek faaliyetlerine son vermeleri, ürün tedarikçilerinin ve bankaların sektöre olumsuz bakmalarına sebep olmuş ve tüm bunlar zincirleme olarak firmamızı faaliyetlerini sürdüremez duruma getirmiştir.

Sadece 2008 başından bugüne kadar 30.000’den fazla siparişi başarıyla sorunsuz olarak müşterilerine teslim etmiş olan Weblebi.com, yakın dönemde sınırlı sayıda siparişi teminci firmalarla yaşanan sıkıntılardan dolayı müşterilerine teslim edememiştir.

Her zaman müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmayı ilke edinmiş olan firmamız, bu durumdan alışveriş yapmış siz müşterilerimizin herhangi bir zarar görmemeleri açısından sizi haklarınız konusunda bilgilendirmek istemektedir.

Aşağıdaki adımları uygulamanız durumunda, verdiğiniz siparişle ilgili bir mağduriyetiniz olmayacaktır:

1. Öncelikle, vermiş olduğunuz siparişin kargoya verilip verilmediğini Weblebi.com sipariş takibi sayfasından kontrol ediniz.http://www.weblebi.com/Siparislerim.aspx
    2. Şayet verdiğiniz siparişiniz Weblebi.com tarafından henüz kargo şirketine teslim edilmemişse, tüketici olarak öncelikle yapmanız gereken sitemizden yapmış olduğunuz alışverişte kullandığınız kredi kartının bağlı olduğu bankaya bir itiraz dilekçesi yazarak ilgili tutarın kredi kartınıza iade edilmesini talep etmektir.
    3. Mastercard/Visa kuralları gereğince eğer siparişinizin kargo fişi ibraz edilemiyorsa, bankanız kredi kartınıza bu meblağı iade edip, firmamız hesabından ilgili tutarı tahsil etmekle yükümlüdür. Bu açıdan her durumda siz tüketici olarak mağdur olmadan sipariş tutarınızın tamamını iade olarak alabileceksiniz.
    4. Daha önce satın almış olduğunuz ve size teslim edilmiş tüm ürünler üretici ya da ithalatçı firma garantisi altındadır. Yasal garanti süresi içersinde herhangi bire sorun yaşamanız durumunda, üretici ya da ithalatçı firma ürününüzdeki kusuru telafi etmekle yükümlüdür.

Tarafınıza yaşattığımız bu olumsuz durum için çok özür diler, bu konuda her türlü sorunuz için bundan sonra bilgi@weblebi.com adresine mail atabileceğinizi belirtmek isteriz."

Kaynak:
    http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=975007&Date=05.08.2008&Kategori=ekonomi&b=&ver=52

• İflas belirterek borçlardan kurtuldular mı şimdi?
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasimsek06

geçmiş olsun

ewt :)
  • yazık olmuş . geçmiş olsun ne diyelim
  • Yazık olmuş hakkaten ! Geçmiş olsun.
  • bu ne ki? şu an iflas oranının en yüksek olduğu dönemdeyiz. üretim duruyor işyerleri kapanıyor. acı ama gerçek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Weblebi, daha once alisveris yaptigim, hepsiburada.com'a kiyasla daha dusuk fiyat veren takip ettigim bir siteydi, yazik oldu. Son donemde alisveris yapanlar magdur olmaz umarim, herkes parasini geri alir.
  • yazık inşallah alacağı olan kimse kalmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

yazık inşallah alacağı olan kimse kalmaz..

Fazlasıyla olacaktır böyle bir karışıklıkta da gayet doğaldır ama sevindirici tarafı weblebi yöneticileri alınan paraları hortumlama yöntemini seçmemişler en azından kapanma halinde bile siparişi olan kişilere parayı yada ürünü nasıl ulaştıracağını anlatmış.Günümüzde bu şekilde davranan nadir kişiler ve kurumlar kaldı...

• quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Burhan

İflas belirterek borçlardan kurtuldular mı şimdi?

Yok öyle yağma. Ben iflas ettim diyerek olaydan paçanızı kurtaramazsınız. Siz yada bir başkasının iflasınız için dava açması ve sizin borçlarınızı yapılandırmanız gerekir. (Min %50 sini ödemeniz gerekir) Mahkeme neticesinde iflasınıza karar verilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engink

bu ne ki? şu an iflas oranının en yüksek olduğu dönemdeyiz. üretim duruyor işyerleri kapanıyor. acı ama gerçek.

Babam da Ağustosun çıkmasını bekliyor, 35 yıllık mekanına geçen hafta hiç kimse gelmedi ve temmuzda 1400 ytl kadar gelir olmadan sadece cepten harcadık. Ekonomiyi düzellttik diyenler görsün ülkenin halini diyeceğim ama memlekette durmuyorlar halkın parasıyla çoluk çocuk ülke ülke geziyorlar.
  • 2000 yılının Ekim ayında 12 kişilik bir ekiple faaliyet geçen Weblebi.com, 2003 yılında yeni kurulan Pro-Net İnternet Hizmetleri A.Ş. firması altında faaliyetlerini 5 Ağustos 2008 tarihine kadar sürdürdü.

Weblebi.com'un genel müdürlüğünü 2006 yılının Mayıs ayından bu yana Tuna Yüksel sürdürüyordu. Tuna Yüksel daha önce de TMSF tarafından el konulan Bascuda.com'un yönetici ortağıydı.

Bascuda.com'da benzer bir şekilde verilen siparişleri yerine getiremez duruma düşmüş ve piyasaya ciddi bir biçimde borçlanmıştı.

www.cnnturk.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostNdumb -- 5 Ağustos 2008; 19:08:44 >
  • valla ben Hsbc banka yaptığım harcama itirazı sayesinde kurtulacağım galiba.
    Hsbc bank bizzat beni arayarak sizi mağdur etmeyeceğiz merak etmeyin dedi

aynı durumdaki arkadaşların acilen bankaların kk harcama itiraz birimlerine başvurmalarını tavsiye ediyorum
  • havale yapanlar nolacak peki?
  • haikikaten bu türkiyede daha çok site yada firma iflas eder...
  • belliydi zaten
  • Sorunlar başlamadan önce en son alışverişimi yapmıştım. Bende kötü bir hatırası kalmayacak, iyi bir alışveriş sitesiydi. Yazık olmuş. İnşallah kimseyi de mağdur etmezler.
  • yazık olmuş üzüldüm
  • Birçok kişi ürününün gelmediğinden yakınıyordu, umarım herkes parasını geri alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 5 Ağustos 2008; 23:42:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.