Şimdi Ara

İtopya.com Ürün İadesi Kabul Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar, İtopya.com üzerinden aldığım Gigabyte Aorus M3 mouseu denedikten sonraki gün İtopya'ya iade talebi oluşturup bizzat kendim götürüp UPS kargo ile iade ettim. Bu sabah beni aradılar ve ürünün kutusunda bir şey olmamasına rağmen iç kutusunda kırıklar olduğunu tekrar tarafıma gönderim yapacaklarını ürün geldiğinde kuryeye tutanak tutturup o şekilde gönderim yapmam gerektiğini söylediler. Ürün size geliyor, siz neden tutturmadınız diye sorduğumda beyefendi ne diyeceğini bilemedi. Ben mükemmel bir şekilde kutulamama rağmen nasıl bu şekilde kırılıyor siz mi kırdınız UPS'den para alabilmek için diye sorduğumda oradaki beyefendi hayır böyle bir saçma soru olabilir mi diyor. Şimdi size soruyorum. Size sadece iki seçenek sunsalar ya garantiye göndereceğiz ürünü ya da size geri göndereceğiz tutanak tutturup tekrar bize göndereceksiniz deseler ne yaparsınız? Eğer tutanak tutturmaz isem paramı yatırmayacaklarını söylüyorlar. İç tarafında oluşan kırığın fotoğrafını çekip tarafıma gönderebilir misiniz diye sorduğumda konuşmamızın üstünden 15 dakika geçmesine rağmen ürünü kargoya teslim ettiklerini söylüyorlar.Ben 25 yaşındayım ve bu durumlardan,firmaların bu tavırlarından bıktım,usandım. Hiç mi sorunsuz bir alışveriş deneyimi olmaz bir insanda yok bende olmuyor. Sizde alırken dikkat edip buna göre alımlarınızı yaparsınız diye buraya yazıyorum. Her yere sponsor olmayı biliyorlar ama iş müşteriye geldiği zaman ilgilenmiyorlar ve suçu bizim üstümüze atıyorlar.Hem UPS'den parayı alıp hemde ürünü tekrar satışa sunacaklar. Senin başına geldi benim başıma gelmez diye düşünmeyin bu firma çok uyanık bir firma. Dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel_ -- 12 Nisan 2020; 23:48:38 >

• İtopyanın rezaleti işte. Adamlara batman logosu gibi ışık sızması olan monitör gönderdim. Bize göre normal,servise giderse ordan da normal kararı çıkarsa değişim de iade de alamayız dedi. Size göre normalse iade edin dedim. Kampanyadan almıştım, artık onu da alamıyorum. Dolar hesabımdan almıştım, tl hesabıma geçin parayı dedim. O zamanın dolar kuruyla arasındaki fark 60 kuruş oldu 2500 liram sana 2100 lira oluverdi bir anda tüketici haklarına dava açtım ben de bekliyorum bakalımç
    Böyle firmalar var olduğu sürece sürekli sizinkine veya benimkine benzer konular devam edecek.İnsanlar kanmaya devam edecek. Kar ettim diye sevinirken aldığı ürünü kullanamayacak.
    Bu konu ve yazdıklarım 1 haftaya kalmadan unutulup gidecek fakat geride mağdur insan bırakacak. O zaman şu sözlerime kulak verin : İtopya.com Rezalet bir firmadır. DH'ye, Twitch'e vb. yerlere reklam veriyorlar diye güvenip alışveriş yapmayınız.
  • Geçmiş olsun. Benzer sorun benim de başıma geldi. Bozuk güç kaynağı (PSU) sattılar.Hatayı kabul edip yeni verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BruceLee02 -- 10 Nisan 2020; 14:40:44 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 15:12:47 >
  • Aynısını bende söyledim. Siz neden tutturmadınız o zaman dedim. Lafı çeviriyor sürekli ağzında çalışan. Bu firma ,kargo şirketi üzerinden para kazanıyor. Sonra aldığı ürünü de müşteriye tekrar satıyor. Çok uyanıklar.
  • BruceLee02 kullanıcısına yanıt
    Benim ürünüm bozuk bile değil. 0 ürün. Farenin iç kutusunda kırıklar oldu diyor adam. Gerçekten aklım almıyor.Kendileri bilerek kırıyorlar adım gibi eminim hasar alması imkansız çünkü. Müşterileri kandırıp kargo şirketinden para alıyorlar. Yazıklar olsun.
  • itopya lanet bir firma,yalancı ve sözlerini tutmuyorlar bir şey almayın aldırmayın ordan
    ben ucuz atlattım, yoksa sıfır ürüne para verip işlem yaptırmam gerekicekti
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Almayın, aldırmayın itopya sahtekar ve dolandırıcıdır. Bu senin başına geldi diye böyle düşünmeni gerektirecek bir olay değil diye düşünenler olacaktır ama adamlar kargo firması üzerinden para kazanıyorlar. İade aldıkları ürünüde tekrar müşteriye satıyorlar. Kendileri tutanak tutturmayıp müşterinin tutturmasını istiyorlar. Dolandırıcısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konumu öne çıkararak destek verirseniz gerçekten çok mutlu olurum. Benim gibi buraya konu açmayı bilmeyen veya şikayet etmeyi bilmeyen belki de kaç tane insanı bu şekilde kandırıp kargodan paralarını aldılar.
  • Kendi konularında yazdığım tüm olumsuz yorumları da kaldırıyorlar. Kargo firması üzerinden para kazanan bir firmasınız.
  • Bir ürün alıyorsunuz sonra biraz test edip geri mi iade ediyorsunuz hiç bir sorun çıkmadan
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Evet beğenmediğim için iade ediyorum ne var bunda yani? Bu benim yasal hakkım. Sanki siz hiçbir ürünü alıp 15 gün içinde iade etmediniz. Üründe hata varsa değişim talep ederim neden iade edeyim. 15 gün benim YASAL HAKKIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel_ -- 11 Nisan 2020; 16:38:29 >
  • Bilgisayar toplamayı düşünüyordum 5-6 bin liralık, soğudum şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    100-200 TL fazla verin sorunsuz alışverişiniz olsun. Şikayetvar.comda yazılanlara da bakmanız faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gargamel_

100-200 TL fazla verin sorunsuz alışverişiniz olsun. Şikayetvar.comda yazılanlara da bakmanız faydalı olacaktır.
    Var mı öneriniz hocam?

• Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Amazon.com.tr'nin müşteri memnuniyeti hiçbir yerde yok. Tek tavsiye edebileceğim sitedir.
  • gargamel_ kullanıcısına yanıt
    Satış sözleşmesinde böyle bir hakkınız görünüyorsa mahkemeye verin o zaman, kolay gelsin
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Sizede kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gargamel_

Amazon.com.tr'nin müşteri memnuniyeti hiçbir yerde yok. Tek tavsiye edebileceğim sitedir.
    Uygun bulursam alırım.

• Klasik Her Zamanki İtopya.
  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt
    😞

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.