< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel_ -- 12 Nisan 2020; 23:48:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel_ -- 12 Nisan 2020; 23:48:38 > |
.
|
Geçmiş olsun. Benzer sorun benim de başıma geldi. Bozuk güç kaynağı (PSU) sattılar.Hatayı kabul edip yeni verdiler.
|
Evet beğenmediğim için iade ediyorum ne var bunda yani? Bu benim yasal hakkım. Sanki siz hiçbir ürünü alıp 15 gün içinde iade etmediniz. Üründe hata varsa değişim talep ederim neden iade edeyim. 15 gün benim YASAL HAKKIM.
|
100-200 TL fazla verin sorunsuz alışverişiniz olsun. Şikayetvar.comda yazılanlara da bakmanız faydalı olacaktır.
|
itopya lanet bir firma,yalancı ve sözlerini tutmuyorlar bir şey almayın aldırmayın ordan
ben ucuz atlattım, yoksa sıfır ürüne para verip işlem yaptırmam gerekicekti |
İtopyanın rezaleti işte. Adamlara batman logosu gibi ışık sızması olan monitör gönderdim. Bize göre normal,servise giderse ordan da normal kararı çıkarsa değişim de iade de alamayız dedi. Size göre normalse iade edin dedim. Kampanyadan almıştım, artık onu da alamıyorum. Dolar hesabımdan almıştım, tl hesabıma geçin parayı dedim. O zamanın dolar kuruyla arasındaki fark 60 kuruş oldu 2500 liram sana 2100 lira oluverdi bir anda tüketici haklarına dava açtım ben de bekliyorum bakalımç
|
Böyle firmalar var olduğu sürece sürekli sizinkine veya benimkine benzer konular devam edecek.İnsanlar kanmaya devam edecek. Kar ettim diye sevinirken aldığı ürünü kullanamayacak.
Bu konu ve yazdıklarım 1 haftaya kalmadan unutulup gidecek fakat geride mağdur insan bırakacak. O zaman şu sözlerime kulak verin : İtopya.com Rezalet bir firmadır. DH'ye, Twitch'e vb. yerlere reklam veriyorlar diye güvenip alışveriş yapmayınız. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BruceLee02 -- 10 Nisan 2020; 14:40:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 15:12:47 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel_ -- 11 Nisan 2020; 16:38:29 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |