Şimdi Ara

İtopya.com Ürün İadesi Kabul Etmiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6 ay sürüyormuş en az ama olsun paramı alabileceğimden emin olurum. Kendilerinin bana dönüş sağlamalarını bekliyorum ama onlar fırsatlardaki konularındaki ilk mesajı güncelleyip indirimli ürün ekliyorlar :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtopyanın rezaleti işte. Adamlara batman logosu gibi ışık sızması olan monitör gönderdim. Bize göre normal,servise giderse ordan da normal kararı çıkarsa değişim de iade de alamayız dedi. Size göre normalse iade edin dedim. Kampanyadan almıştım, artık onu da alamıyorum. Dolar hesabımdan almıştım, tl hesabıma geçin parayı dedim. O zamanın dolar kuruyla arasındaki fark 60 kuruş oldu 2500 liram sana 2100 lira oluverdi bir anda tüketici haklarına dava açtım ben de bekliyorum bakalımç
  • L.Croft kullanıcısına yanıt
    Böyle firmalar var olduğu sürece sürekli sizinkine veya benimkine benzer konular devam edecek.İnsanlar kanmaya devam edecek. Kar ettim diye sevinirken aldığı ürünü kullanamayacak.
    Bu konu ve yazdıklarım 1 haftaya kalmadan unutulup gidecek fakat geride mağdur insan bırakacak. O zaman şu sözlerime kulak verin : İtopya.com Rezalet bir firmadır. DH'ye, Twitch'e vb. yerlere reklam veriyorlar diye güvenip alışveriş yapmayınız.

• Öne çıkan konulardan da kaldırırsınız zaten. Forum yöneticileri çok objektif bir şekilde davranıyor. Helal olsun.
  • iyopya bu yolunuz düşmesin adamlardan ram aldım zaten geç kargoladılar sonra vazgeçtim iptal ettim gelen kargoyuda kapıdan almadan yolladım 1 ay oldu hala paramı iade etmediler hala oyalıyorlar Ankara dayım ne yapılır nasıl alınır bilmiyorum:(

• En temizi gerçektende amazon.Bahsettiğiniz firma'dan bende alışveriş yaptım.Pişman oldum 100-200 fazla veririm düşmem onların eline

• İtopya dan alışveriş yapan ama bir şekilde yaptığı alışverişin faturası kendisine ulaşmayan çok sayıda insan var... (şikayetvar ve diğer mecralar kötü alışveriş deneyimleri ile dolup taşmış durumda)

Alışverişinize ait faturayı yazılı olarak vermeyip, sevk irsaliyesi ile sizi mağazadan uğurluyorlar...

Fatura e-posta adresinize ulaştırılacak deniliyor ancak ne gelen var ne giden... (İleride ürünlerle ilgili şikayetinizde -onarım vs.- yetkili servis sizden alışverişinize ait faturayı isteyecek, sevk irsaliyesini değil)

Şimdi herşey bitti, paramızı da verdik, faturanın peşine düşeceğiz... Çağrı merkezi zaten kilit, ulaşmak ne mümkün...

Mağazaya git gel, mekik dokumaya devam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtopya, İstanbul Bilişim gibi batmaya yakın bir firma bana göre. Yazılan şikayetler ya siliniyor ya da çoğu kişi görmüyor. Bu yüzden alışveriş yapmayın bu siteden. Aylar önce aradığım numarayı konuya cevap gelince buldum. Sizde bu numaradan muhasebe bölümüne bağlanın paranızın peşini bırakmayın. İtopyaya ekmek yedirmeyin. Buyrun numara : 02162322101
    Belki bilen vardır ama bilmeyenler faydalansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel_ -- 2 Ağustos 2020; 19:35:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.