Şimdi Ara

Webmaster için Macbook ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorunsuz izleniyor efendim 1080p filmler. Herhangi bir kastırma olmadan.

Fakat 13" macbooklar da izlemek için 1080p film indirmek biraz mantıksız. 720p yeterli olacaktır çünkü ekran çözünürlüğü 1280x800 olduğundan aradaki farkı çokta anlayamazsınız. 1080p filmleri full hd ekranlarda izlemek daha mantıklı. Tabi macbookunuzu bu filmleri oynatıcı amaçlıda kullanabilirsiniz... Ben öyle yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usuph

Sorunsuz izleniyor efendim 1080p filmler. Herhangi bir kastırma olmadan.

Fakat 13" macbooklar da izlemek için 1080p film indirmek biraz mantıksız. 720p yeterli olacaktır çünkü ekran çözünürlüğü 1280x800 olduğundan aradaki farkı çokta anlayamazsınız. 1080p filmleri full hd ekranlarda izlemek daha mantıklı. Tabi macbookunuzu bu filmleri oynatıcı amaçlıda kullanabilirsiniz... Ben öyle yapıyorum.

Keşke öyle olsa. Avatar'ın 20 küsür GB'lik 1080p sürümünde işlemciye bine yük yüzde yüze ulaşmış ve ve cihazın hava deliklerinden çıkan sıcak hava elimi yakar hale gelmişti.
    Ayrıca Yüzüklerin Efendisi'nin 1080p'sinde de FPS düşmeleri mevcut. Kısacsı 1080p filmler bu cihaza göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckethead® -- 20 Temmuz 2010; 15:18:19 >

• Codec'ten olmasın ya da kullandığınız programdan falan?

Zira ben yaşamıyorum dediklerini. Full HD belgeseller filmler izliyorum sürekli ne takılma ne de fps düşmesi yaşamıyorum...

Bir de benim Pentium 4 işlemcili 2 gb ramli PCim bile çok rahat açıyor yahu 1080p videoları...
  • Standart VLC player
    Pentium 4'ün çalıştırması da iyimiş Benim eski PC (Pentium 4 ayarında AMD işlemcisi vardı.) 720 filmlerde kasıyordu. Bazıları sistem canavarı olabiliyor bu videoların, anlamadım gitti. Ama mac'im söylediğim filmlerde maalesef stabil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckethead® -- 20 Temmuz 2010; 16:37:14 >
  • aynı bilgisayara sahip iki kişi var
    biri izliyor biri izleyemiyor yani doğru mu anladım ? (:
  • Öyle gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.