Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımın macbookuyla 30 dk geçirdikten sonra aşık oldum bu alete :)
Yarın bir tane 2010 13" 2.4 ghz lık modelden almayı düşünüyorum benim aklıma takılan,
Php edit programları varmı mac için ? Webmaster programları varmı ( dreamvw. gibi ) FTP upload programları.
Birde iphone uygulamaları geliştirmek için iphone developer kit gerekiyordu ve bu uygulama içinde MAC gerekiyordu. Macbook prolardada iphone uygulamaları geliştirilebiliyormu ?
Dreamweaver gibi başta Adobe yazılımları olmak üzere web tasarımı için birçok programı sorunsuz kullanırsınız.Son sorunuza gelince,o da evet.
Deli misin :).
Web master için biçilmiş kaftandır mac =).
Hepsi mevcut arkadaşım üstelik adobe'ün tüm programları mac üzerinde daha stabil ve hızlı çalışırlar... Düşünmeden al ;).
iPhone konusunda çok bi bilgim yok ama macler üzerinde yazıyorlar applicationları bu da demek oluyorki macbook pro'da iPhone uygulamaları geliştirebilirsin. Nasıl ve hangi softwarelar ile olduğunu da kendin araştırırsın ;).
Ayrıca php webserver gibi uygulamalar da gayet rahat kurulabiliyor. Iphone için de zaten sadece macte uygulama geliştrilebiliyor. Yani Macler webtasarım için biçilmiş kaftan denebilir. Ama fiyatlar biraz uçuk.
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro_tr Ayrıca php webserver gibi uygulamalar da gayet rahat kurulabiliyor. Iphone için de zaten sadece macte uygulama geliştrilebiliyor. Yani Macler webtasarım için biçilmiş kaftan denebilir. Ama fiyatlar biraz uçuk.
Evet fiyatlar biraz ucuk yurtdisindan getirenler 1400 $ fiyat istiyor 13' 2.4 luk modele bimekste %20 indirim var suan 1360$ + kdv 200 $ fazla verip bimeksten almayj dusunuyorum hic olmazsa karsimda bi muhattap olur sizcede dogru tercihmi ?
Bence de bimeksten alın. 1 yıl fazla garanti hemde türkçe klavye olmuş olur.
Arkadaslar bimeks lten aldim macbooku ama model numarasi apple sitesinden farkli o yuzden icime suphe dustu bu son cikan modelmi diyr cunki bimekdte batarya omru 4 saat dedi benim bildigim 10 saat olmasi lazim degilmi ?
Aldığınız modelin ekran kartı modeli ve cpu hızını yazar mısınız?
Batarya mevzusuda Bimeks'te ki adamın salaklığı çünkü Apple'ın hiç bi sıfır modelinin 4 saat değil batarya süresi.
quote:
Orijinalden alıntı: usuph Aldığınız modelin ekran kartı modeli ve cpu hızını yazar mısınız?
Batarya mevzusuda Bimeks'te ki adamın salaklığı çünkü Apple'ın hiç bi sıfır modelinin 4 saat değil batarya süresi.
Ekran karti 320m cpu 2.4
Son çıkan benimde kullandığım alet. Şüpheye gerek yok :).
Bimeks'in dingilliği :D.
2530 TL ye (Bimeksteki 2.4 ghz 13.3 GT 330M li en yeni Macbook Pro ) Fiyat eşitlemesi yaparak (Delikanlı fiyat garantisimi ne? iste o ) Mediamarktta Ümraniye şubeside aynı cihazı verebiliyor evvelki gün konuştum müdürlerinden onay alındı.Ek olarak bu fiyata Bonusa özel 8+2 taksit lede vade farksız verebiliyorlarmış.Bilkom garantili Q Tükrçe klavyeli.
Bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: usuph Son çıkan benimde kullandığım alet. Şüpheye gerek yok :).
Bimeks'in dingilliği :D.
Bizim arkadas cinden geldi onun macbookun klavye korumayi hediye edicekti bana tabi turkce klavyeyi hesaba katmamisiz enter daha kucuk turkce klavyede tr karakterler geldigi icin tani :D sonuc olarak uymadi, benim sorum turkce klavyeler icin klavye koruma nerden alabilirim varmi boyle bir urun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
2530 TL ye (Bimeksteki 2.4 ghz 13.3 GT 330M li en yeni Macbook Pro ) Fiyat eşitlemesi yaparak (Delikanlı fiyat garantisimi ne? iste o ) Mediamarktta Ümraniye şubeside aynı cihazı verebiliyor evvelki gün konuştum müdürlerinden onay alındı.Ek olarak bu fiyata Bonusa özel 8+2 taksit lede vade farksız verebiliyorlarmış.Bilkom garantili Q Tükrçe klavyeli.
Bilginize.
Hehe güzelmiş :).
Bilgi için saolun.
Türkçe klavyeler için şu silikon klavye korumalardan yok heralde yav :(
Ne gerek var ki? Boyle cok daha guzel. Kafana takma boyle kullan bence
quote:
Orijinalden alıntı: buckethead®
Ne gerek var ki? Boyle cok daha guzel. Kafana takma boyle kullan bence
Tamamdır :)
1 Soru daha biraz download yapıcamda macbookumda film izlemek için :P
1080p indiriyorum filmleri, ama sanki bi forumda 1080p indirmek gereksiz 720p yeterli macbooklar için gibi bi yazı görmüştüm o takıldı kafama, yani 1080pleri tam verimde izliyebiliyormuyuz bu macbookta 13.3" te ?
Filmine gore degisiyor. Yeni aksiyon vb. filmleri biraz kastiriyor acikcasi. Ekran ufak, cozunurluk 1280x800, 720p yeter bence.
quote:
Filmine gore degisiyor. Yeni aksiyon vb. filmleri biraz kastiriyor acikcasi. Ekran ufak, cozunurluk 1280x800, 720p yeter bence.
13" macbook proda 1080p film izlenmiyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: owin
quote:
13" macbook proda 1080p film izlenmiyor mu ?
İzlenirde (Bu Mac lere özgü değil ) 1080P yi tam ölçeklendirmek için ekran çözünürlüğü en az 1920x1080 olmaldırki 1080p nin farkını anlıyabilsin seyreden.İşin kısası ekranı bu çözünürlükten aşağı olan her laptop kullanıcısı daha düşük çözünürlükte seyreder 1080 filim vb medyasını.