arkadaşlar size bir sorum var.profesyonel olarak web master olmak için kursa gitmeye gerek varmı . yoksa kendi çalışmalarımızla başarabilirmiyiz.ben şu anda web tasarım için gerekli programlar (photoshop,dreamwevar,html) orta düzeyde biliyorum.acaba bir webmaster kursuna gitsemmi.?
gitsende olur .. ama gitmesende prof. olabilirsin..
benim düşüncem bu ..
kendini evde geliştirebilirsin netten, kitaplardan ancak bu işten ekmek yemek istersen (orn: bi şirkete girip) elinde sertifikan olması elbette seni daha ayrıcalıklı bi konuma getirecektir. Yani öncelik sertifikalılarda sonra diğerleri
Şirket Ortamında ; Diyelimki ; Lisansı olupda gerçekten prof olmayan bir insan var. Birde lisansız olupda bilgisayarı dansöz gibi kıvırttıran bir insan var. ( abartı oldu ama olsun )
Bu varsayımla yola çıkarsak bir şirketin tercihi lisanslı kişiden yana olacaktır.
Umarım ana temayı yukarıdaki varsayımdan çıkartabilirsin
Gitmen faydalı olur. Ancak kafadan 3-4 yıl ayırmayacaksan ben hiç bulaşma derim.
şirketin kendisi olmayı hedefliyorsan bence hiç boşa gitme ayrıca lisans önemli diyen arkadaşlara bi örnek hiç bir firma lisansa bakmaz referansa bakar saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: absolut_master
şirketin kendisi olmayı hedefliyorsan bence hiç boşa gitme ayrıca lisans önemli diyen arkadaşlara bi örnek hiç bir firma lisansa bakmaz referansa bakar saygılar...
Günümüz şartlarında , lisansız bir insana kolay kolay tasarım yaptırtacak bir müşteri bulmak oldukça zor.Geç de olsa toplum bu konuda bilinçlendi.
Bu sebeptendirki firmalar referansa bakıyor ama lisansız bir webmasterinde ( kendini ispatlamış insanlardan bahsetmiyorum ) referans bulması güç.
Tabiki bunlar benim görüşüm(doğrularım) kimseyi kendi doğrularıma inandırmak aynı görüşü savunması için zorlayacak değilim.
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: Massacre
quote:
Orjinalden alıntı: absolut_master
Günümüz şartlarında , lisansız bir insana kolay kolay tasarım yaptırtacak bir müşteri bulmak oldukça zor.Geç de olsa toplum bu konuda bilinçlendi.
Bu sebeptendirki firmalar referansa bakıyor ama lisansız bir webmasterinde ( kendini ispatlamış insanlardan bahsetmiyorum ) referans bulması güç.
Tabiki bunlar benim görüşüm(doğrularım) kimseyi kendi doğrularıma inandırmak aynı görüşü savunması için zorlayacak değilim.
Saygılar...
hadi gidelim lisans almaya 4-5 milyar (yıllık) para verelim elime bi kağıt tutuştursunlar sonra iş hazır dimi mcse belgesi olan arkadaşım şu an internet cafede 400 ytl maaş la çalışıyor lisans hiçbirşey başkası napar bilemiyorum insanın içinde olması lazım yetenek olmadıktan sonra yemişim lisansı konunun kirlenmememsi için bu son mesajımdır ayrıca bu piyasada neler var neler açın gözünüzü ayrıca lisans isteyen yerlerde bunu tavsiye etmenizi öneririm kurs sadece disiplini gösterir başka hiç bişey değil (bilgilendirme: deucom un network çalışmalarını yürütmüş biri olarak kurs ortamını çok iyi bildiğimi bilmenizi isterim tamamen para tuzağı)
Benim anlatmaya çalıştığım ; "Bu işi yapacaksan lisanslı yap." Zihniyeti
Senin anlatmak istediklerin ; "Lisans para tuzağı , iş bulmak çok zor , önemli olan yetenek."
Anlatmaya çalıştıklarımı yeterince vurgulyamadım yanlış anlamaya yol açmış sanırım.
Saygılar...
Benim anlatmaya çalıştığım ; "Bu işi yapacaksan lisanslı yap." Zihniyeti
buda benim cevabım lisans para tuzağı yazık hem zamanına hem parana oldumu şimdi
bak bu sefer son mesajımdı
Sen keni çabanla yapabilirsin bence,internet üzerinden bu konuda hem görsel hem yazılı olarak istemediğin kadar döküman bulabilirsin
Bence kendini ıspatladıktan sonra lisansa ihtiyacın yok...İnternette gereken herşey var...oku uygula öğren...
quote:
Orjinalden alıntı: command50
Bence kendini ıspatladıktan sonra lisansa ihtiyacın yok...İnternette gereken herşey var...oku uygula öğren...
ewt command50 kardeşimiz bu konuda oldukça iyidir.. hala hatırlıyorum yaptığın tasarımları.. hatta geçen gün bana yaptığın banner ı gördüm pc de ...
quote:
Orjinalden alıntı: mystar
arkadaşlar size bir sorum var.profesyonel olarak web master olmak için kursa gitmeye gerek varmı . yoksa kendi çalışmalarımızla başarabilirmiyiz.ben şu anda web tasarım için gerekli programlar (photoshop,dreamwevar,html) orta düzeyde biliyorum.acaba bir webmaster kursuna gitsemmi.?
okumayı seviyosan sorun yok yazılımla alakalı basit veya zor bütün konularıı okumaya çalış bence bu yeterli tabiki ilerde bunları daha iyi pekiştirmek için kursa gidersin ama yeni başlıyosan gitmeni tavsiye etmem kendini geliştir biraz sonra gidersin saygılar...........
Eğer bu işi yapmaya kesin karar verdiysen, öğle veya böle hiç fark etmez. Lisans için değil geliştirmek için , başkaları için değil ne yaparsan yap kendin için Yap.
Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme