Şimdi Ara

Webo deplasmanları sever

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Webo atıcak binlerce arsenallı susacak emirateste. Güneşli günler yakın meşalelerı yakın

• Webo > binlerce arsenalli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Webo > binlerce arsenalli

en mantıklı webo > xxx yorumu
  • inşallah. susturun şu ingilizleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Webo > binlerce arsenalli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow-WEBO-Emenike

•  Webo deplasmanları sever

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maç 2-0 bitmiş olsaydı umudum olacaktı. Bu maçta yapılan hataları yapmayarak belki 2 gol bulabilirdik. Ama Londra'da yemeden 3 gol atmak imkansıza yakın bir şey.

Fakat yine de küçük bir ihtimal görüyorum. Alper her topu ayağına aldığında olumlu sinyaller veriyor. Fakat bunu gören hoca nerdeee?

Rövanş maçında Emre veya Meireles yerine kesinlikle Alper ilk 11 oynamalı. Gökhan ilk 11 başlamalı sakatlığı geçmiş gibi adam bu formayı layıkıyla hak eden bir futbolcu.

Maça kesinlikle Emenike ile başlamalı. Zaten Emenike Avrupa için alınmadı mı ? Eee sen bu adamı ne diye yedek başlatırsın be adam?

İnşallah bu hafta boyunca uzun uzun bu maç izlenir enine boyuna tartışılır da o hataları tekrarlamayız. Umarım bizi yanıltırlar Londra'da.

• 1 tane Webo 10000 Arsenalliyi yok eder
  • Orta saha da Alper-Holmen iyi iş yapardı. Meireles kekosu dünkü maçta deli etti beni sahada yoktu güvenilecek bir futbolcu değil. Emre'de çok formsuz. Kuyt her topu kaptırıyor. Takımda tek umut veren Emenike-Sow olmalı onlarda ikili oynamalı ama onlara top taşıyacak Alper'den başka adam yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Orta saha da Alper-Holmen iyi iş yapardı. Meireles kekosu dünkü maçta deli etti beni sahada yoktu güvenilecek bir futbolcu değil. Emre'de çok formsuz. Kuyt her topu kaptırıyor. Takımda tek umut veren Emenike-Sow olmalı onlarda ikili oynamalı ama onlara top taşıyacak Alper'den başka adam yok.

Holmen alındığından beri bu adam neden alındı diyen birisiyim, yalan yok. Ama yemin ederim, artık Holmen oynasın bari diyorum. Bu kazmalara katlanıyoruz biraz da Holmen oynasın onu görelim. Belki bir faydası dokunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Orta saha da Alper-Holmen iyi iş yapardı. Meireles kekosu dünkü maçta deli etti beni sahada yoktu güvenilecek bir futbolcu değil. Emre'de çok formsuz. Kuyt her topu kaptırıyor. Takımda tek umut veren Emenike-Sow olmalı onlarda ikili oynamalı ama onlara top taşıyacak Alper'den başka adam yok.

Holmen alındığından beri bu adam neden alındı diyen birisiyim, yalan yok. Ama yemin ederim, artık Holmen oynasın bari diyorum. Bu kazmalara katlanıyoruz biraz da Holmen oynasın onu görelim. Belki bir faydası dokunur.

Ben hiç İBB'de izlemediğim için Holmen'i kötüleyemem de övememde internetten gollerini izledim sadece. Meireles beyefendi uzaktan ayağına gelirse şut çekecekte girecek. Defolsun gitsin. İzlediğim kadarıyla Holmen'de uzaktan şutlarda başarılı ve Fenerbahçe gibi bir takıma geldiği için hevesli olmalı bu adam elinden geleni yapacaktır.Şans verilmeli. Emre ve Meireles'e artık katlanılmaz. Hele Meireles'e hiç. Holmen-Alper denenmeli.Arkalarına Topal önlerine ise adam gibi bir transfer gerek. Olmazsa da artık Emre-Holmen önlerine Alper başka çare yok.

• Webo'nun sevdigi sey iyi yapilan ortaya kafa vurmak. Yada karambolde bostayken atmak. Onun disinda hic bir halta yaramayan bir oyuncu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.