Şimdi Ara

Webroot hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, sistemime Webroot programını kurdum ancak sizce yeterli mi bu program?

Beni cezbeden kısmı sistemi yormaması oldu ancak tabi koruması zayıf mı?

Tabi bi kaspersky, bitdefender vs. gibi programlarla kıyaslamıyorum ama ücretsiz programlar arasında ne durumda? yada windows defender ile? :)

Yorumlar için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnrOzlp -- 5 Nisan 2017; 2:29:43 >

• Iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanına ayrıyetten önerebileceğin program var mı?
  • Windows Defender'ı baz alırsan hangi antivirüsü yüklersen yükle ondan daha iyi olacaktır.Sana tavsiyem Trend Micro 3 PC 1 Yıl hepsiburada.com da uygun fiyata satılıyor sistemi de kasmıyor Bitdefender'ı tavsiye ederim etmesine de fiyatı şu sıralar oldukça pahalı. Webroot hiç kullanmadım sistemi yormadığı herkesin ortak görüşü koruma konusunda da iyi olduğu söyleniyor Garanti Bankasının internet sitesini koruyan da webroot dur. O da hepsiburada.com da 3 PC 1 Yıl olarak 39,00TL.'ye satılıyor seçim senin ama son olarak ücretsiz antivirüs kullanma derim ücretsizler de koruma konusunda mutlaka bir eksiklik vardır diye düşünüyorum.(Tabii ücretsiz kullanma derken antivirüs firmalarının 30 günlük deneme sürümlerinden bahsetmiyorum onlar tam koruma sağlıyor.)
  • tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnrOzlp

yanına ayrıyetten önerebileceğin program var mı?

Yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.