Şimdi Ara

Webzen GLOBAL Mu > Asgard (NewServer) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şans zorlamak :) siz kafayi kırmışınız :) burasi bir forum istediğimi yazar çizer sen sadece cevaplar veya başka bir yazi yazarsin forum kullanmayi öğretmek istemem sana :)

PvP ne demek reset ne demek level ne demek bu tarz terimleri öğrenin. Gelin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba gençler.
    Webzen'in muonline clienti indirip kurdum. oyuna girişte launcher da gameguard update yapıyor fakat error 360 verip bir websayfasına yönlendiriyor. ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

Şans zorlamak :) siz kafayi kırmışınız :) burasi bir forum istediğimi yazar çizer sen sadece cevaplar veya başka bir yazi yazarsin forum kullanmayi öğretmek istemem sana :)

PvP ne demek reset ne demek level ne demek bu tarz terimleri öğrenin. Gelin

Öğrenin gelin derken bana mı dedin sen onu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sana demedigim aşikar yukarda ukala ukala konusan arkadasa diyorum webzen tabiki iyidir ama webzeni bakip pvp leri bok atmak ters herkezin bir rengi vs vardir kimseyi pvp serverlari zorlan oynatmiyor herneyse akıl seviyesi kucuk insanlarlaf anlatmak zordur.

Öğren de gel deseydin bir şey demezdim haliyle ama öğrenin de gelin diyince birden fazla kişiye söylendiği ortaya çıkıyor ve o yüzden üstüme alındım. Türkiye'de zaten fazla Mu Online oyuncusu kalmadı o yüzden kendi aramızda tartışmanın lüzmu bile yok
  • Dostum saten tartişma derdim yok ama 2 de bir orada pvp serverlara hakaretler ediliyor ilk önce buranin bir forum oldugunu unutmayacak insanlar bir yazi yaziliyorsa elbet cevabi gelir sende biliyorsun cıkıpta webzen ile yarisacak halimiz yok tabiki iyi herkez orda oynasin ama yapilan hakaretler de yanlis herneyse dusunmeden yazilan yazilar boyle polimige sebep oluyor.
  • quote:

Sana demedigim aşikar yukarda ukala ukala konusan arkadasa diyorum webzen tabiki iyidir ama webzeni bakip pvp leri bok atmak ters herkezin bir rengi vs vardir kimseyi pvp serverlari zorlan oynatmiyor herneyse akıl seviyesi kucuk insanlarlaf anlatmak zordur.

Burası benim konum Ukala'lık yapan sensin, benim yorumumun altına sırıtan.Başka bir arkadaşın yorumuna saçma sapan demesine alınıp çocuk gibi yine sırıtan Sensin.
    neyse yazacaklarımı oku yeter sana;

PvP ne demek Level ne demek? ^^

Level ne demek önce onu sana söyliyim 1 mob kestiğinde 0dan - 400 levele atlamak değil.
    Günlerce çabalayıp emek harcayarak 400 level olmaktır.He belki oynamamışsındır ama Global Mu oynayanlar bilir 400 level olmanın ne kadar süre aldığını.
    He dersin sen şimdi Reset var bizde level için uğraşıyoruz
    Reset olaylarınızıda biliyorum ki bu o kadar saçmaki, oyunun kuralı, bir düzeni var ama siz bozuyorsunuz;
    Mesela şöyle açıklayayım;
    BK;
    5points> 220 level'den sonra 6 points alır her level başı.

DL;
    400 levele kadar 7 points alıyordu zannedersem.

E siz Pointsleri dayıyorsunuz max 3000e her classın Nerde kaldı point farkı? Önemi yok dersin önemi var >
    BK ya her STA point 3hp verir DL ye ise 2hp. Bunlar küçük rakamlar olabilir fakat Onlarca level sonra bu fark uçurum olur. Ve sadece STA da değil diğer tüm statlar içinde.(str-agi...)

PvP ne demek?
    Açıklayacak çok şey varda, değmez çok yazdım zaten. Fenerin maçı'da var Kadıköye gitmem lazım O yüzden kısa kesicem.
    PvP nin ne oldugunu burda herkes bilir, eskiden CS ye girerken iğne atsan yere düşmezdi inan bana. Senin Munda kaç kişi var pek bilmiyorumda Webzende daha fazla oldugu kesin :D

HBMUPLAY adlı arkadaş,Burda sana kimse saygısızlık yapmadı. Sen geliyorsun burda saygısızlık yapıyorsun. Önce adabını takın, burası senin dandik Pvp Mu Forum sayfan değil.
    Ayrıca, Milletin PVP serverlarına yönelmesinin sebebi Webzenin oyunu gerçektende biraz Para ver düdüğü çal demesinden sonra başladı, Bende bırakmıştım fakat Fps ve Moba oyunlarından sıkılarak tekrar başladım. Çokta para vermedim.

ve SEN ! HBMUPLAY adlı arkadaş, Birde Utanmaz gibi bazı itemleri Gerçek parayla satıyorsun imzandan ve konunu biraz incelediğimden sonra farkettim. E be insaf, sen kimsinki çapın ne ki milletten para alıyorsun?
    Herneyse, herhalde yaptığın iş tutmuyorki Sunucuyu satmaya karar vermişsin. Senin gibi birine göre akıllı bir karar. Umarım bu cevap sana yetmiştir. Daha fazla rahatsızlık vermeyip konuyu kirletmezsen Teşekkür ederim.

• Halen ezici aşalayici kelimeler kullanacak ve ısrar ile tekrar edeceksen ülke il ilce yasadigimiz bölgeler yakin ise gercek hayatta bir araya gelip konusuruz bu konulari klevye arkadasindan boyle - + konusulmaz 1994 dogumlusun biraz yasina gore davran ben gulerken neden guldugum belli idi surekli pvp sunuculari isim vermedende hakaret edercesine yazilari yaziyorsunuz.

Bu forumdaki cogu insan pvp sunucularda basladi bu oyuna iyi veya kotu yani buglu veya bugsuz cok oyunculu veya oyuncusuz parali veya parasiz.
    Herneyse arkadas fazla klevye delikanliligina gerek yok özeline gonderiyorum bulundugum yeri yakin isek kesinliklen gorusmek isterim.

Makina satisi season 9 dosyasi alacagim icindir.
    Season6 Dosya Mila Games den satil alinmistir
    Para ile satis seni ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 14 Ağustos 2015; 17:58:07 >

• HBMUPLAY kullanıcısına yanıt
    Hadi canım başka konuya.
    :)
  • Hakeret etsem deymezsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 14 Ağustos 2015; 19:16:08 >
  • HBMUPLAY kullanıcısına yanıt
    Kardeşim her yorumunu kendin tekrar düzenlemene rağmen, Türkçe'de anlatım bozukluğu ve yazım yanlışlarının dibine vuruyorsun. Benimle tartışabilecek seviyeye geldiğinde tekrar konuşuruz. Şimdi rica ediyorum konuyu daha fazla kirletme ve yeni gelecek arkadaşların şevkini kırma :)
  • Arkadaşlar şuan itibari ile 4 ayrı karakterimde 400 levele ulaştı ve Master Quest yapmaya geldim :)
    Guildde aşağı yukarı 8-9 türk arkadaş ya var ya yokuz, herkesi bekleriz ~~
    Oyundan Mail yoluyla ulaşabilirsiniz yardımcı olurum.
    ISKOC - ISKOCSM - ISKOCEE - ISKOCPvP
    ve
    ISKOCYALI < bu pazar charım hep açık buna yazarsanız daha hızlı dönüş yapabilirim ^^

Webzen GLOBAL Mu > Asgard (NewServer) Webzen GLOBAL Mu > Asgard (NewServer) Webzen GLOBAL Mu > Asgard (NewServer)

• selamlar dostum bende uzun süredir private serverlarda oynamıs biri olarak artık globalda oynamanın daha eğlenceli olduğunu düşünerek asgard da yeni bir karakter açtım. yukarıdada bahsettiğin gibi private serverlardaki mantıkla bu oyunu pek oynamak mümkün değil o yüzden aranıza katılıp yardımlarınızı, ipuçlarınızı almak bayagı mutlu eder beni. oyundaki ismini CptT guilde alabilirseniz çok sevinirim. şimdiden gelen ve gelmeyi düşünen bütün arkadaşlarada iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyMasteR

selamlar dostum bende uzun süredir private serverlarda oynamıs biri olarak artık globalda oynamanın daha eğlenceli olduğunu düşünerek asgard da yeni bir karakter açtım. yukarıdada bahsettiğin gibi private serverlardaki mantıkla bu oyunu pek oynamak mümkün değil o yüzden aranıza katılıp yardımlarınızı, ipuçlarınızı almak bayagı mutlu eder beni. oyundaki ismini CptT guilde alabilirseniz çok sevinirim. şimdiden gelen ve gelmeyi düşünen bütün arkadaşlarada iyi eğlenceler.

Sizede selamlar, görüşleriniz için teşekkür ederim :)
    Ben 1 hafta 10 gündür ara vermiştim Tryhard oynadıktan sonra biraz ara vermek iyi geldi açıkcası ^^ tekrar 7/24 online olacagım pazar charım ile
    Oyuna geldiğimde her türlü sorunu yanıtlarım yada burda pm dende sorabilirsin, kolay gelsin şimdiden.
    Unutmadan söyleyeyim yeni bi event geldi 1 eylül ~28 eylül arası yeni kayıt olan kişilere 100wcoine 15 gün full expli bir paket.
    Onu kullanmanı öneririm 15 günde 400 level olursun. Aksi takdirde 400 level olman çok zor 3000wcoin normalde eventsiz haberin olsun :) Bi araştır bence

• Saol dostum bu sıralar ev tasıma durumları olsu benimde net işini halledince dönüs yaparım oyundan veya burdan umarım eventada kacırmam bu arada 400 lvdan sonra global mu da neler yapıyoruz yani master mi kasıyoruz reset olayına mı giriyoruz kısaca bahsedersen sevinirim zaten oyuna gelincede verecegimiz statlar ve karakter bilgileri hakkında cok şey ögrenmem gerek çünkü private serverlar dedigin gibi bunlar bakımından birşeyler ögrenmek adına bayagı zayıf. Saol bilgiler içinde şimdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.