Şimdi Ara

Webzen (Global Mu) Asgard Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler öbür topic biraz tartışma topic'i gibi olduğundan bunu açma gereği duydum. Şuan Asgard serverinde (en son açılan) kasılıyoruz ya da kasıyoruz
    Eğer gelmek ve başlamak isteyen olursa benim oyundaki nicklerim ;
    WoMeNiZeR - MemphisBM - SquareOne
    Bu 3 üyelikten birine F tuşundan mail atarsanız illaki dönüş yaparım.
    Ayrıca TURKS adlı guildimizi de kurduk.
    Guild başkanı nicki : Topal
    Ona da aynı şekilde ulaşabilirsiniz.
    Ayrıca bu linkten kayıt olursanız size 14 günlük bufflar ve gold servere giriş sağlar. Mayıs sonuna kadar geçerli bu event sanırım http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm?offer=728&uh=9D9A0C840802A64FC3F1E2D448165902

Buraya üye olduktan sonra size code vericek. Webzen sitesine girip Radeem Code kısmına tıklayıp bu kodu yazın ve ödülünüzü alın.

Webzen Event

Son olarak her gün (24 saatte 1) Login Event var. Event sayfasında görürsünüz. Bu eventi de her gün yaparsanız çok rahat şekilde kasarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoMeNiZeR_ -- 7 Mayıs 2016; 3:50:45 >

• Ben nickimi hatırlamıyorum hehe. Ofiste bıraktım kasiyor s3 de lt3 girişindeki odada. Bende geleyim guilde sohbet ederiz arada ama ben genelde afk kasiyor olu cam muhtemelen. İşler yoğunlaşmaya başlıyacak bu hafta. Takiliriz yaparız birşeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada elbelanddan 29 tane yumurta topladım dün 3 saatte ama pek birşey atmadı. Ama güzeldi yine. Lt1 den de luckypouch mu ne ondan bi 10 tane kadar buldum jol joc ve 200 er k attı.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlords

Bu arada elbelanddan 29 tane yumurta topladım dün 3 saatte ama pek birşey atmadı. Ama güzeldi yine. Lt1 den de luckypouch mu ne ondan bi 10 tane kadar buldum jol joc ve 200 er k attı.

Olsun dostum online oldukça konuşuruz guildde
    Topal'a mail at da guilde alsın online olunca yardımlaşırız bol bol
  • Acik harita bi oyunmu bu acaba biri bi 10 dk lik ilk bakis tanitim videosu cekebilirmi ? Baslamak istiyorum buna atmosferi grafikleri olsun düzgün duruyor yeni oyunlar gibi renkli renkli durmuyor.

• Selamlar, Clienti indiriyorum, 10dk sonra oyundayım ben de.
  • Oyun atmosfer olarak güzel eğlenceli bir oyun. Açık harita değil bölgesel haritalar var. Haritalar çok fazla büyük olmamakla birlikte çokda küçük değil. Sürekli eventler kovalamacalar oluyor. Pazarı ticareti oldukça canlı bir oyun. Yeni gelen arkadaşlarada hayırlısı olur umarım eğlenirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Webzen Mu online Türkiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.