Şimdi Ara

Weight gainer . TAVSİYE LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hangi kilo aldırıcı ürünü kullanmalıyım su anda 200 tl param var gerekirse üstüne bir miktar daha koyabilirim . GNC yakın mesafede var alabilirim ama tavsiye etmediler değerleri düşük diye bilmiyorum siz ne dersiniz

• eger 50-100 gibi bisey ekleyebilirsen weider al,178 e dymatize var 5.5 kg,180 e bir turk markasi olan hardlinenin pro gaineri var 5kg karar senin,kilo almak istiyorsan oncelikle beslenmeni duzene koyman lazim boylede bir gercek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve tavugumu etimi falan aldım porsiyon şeklinde cok düzenli olmasada orta düzende beslenme programına uyuyorum .
    112 TL ye 2 kg lık GNC nin indirimdeki gainerını aldım . Fakat içindeki ölçek çok büyük nasıl kullanmalıyım pek cözemedim
  • 2 kg ürüne 112 TL verilir mi kardeşim ya ? İçtiğin her gram direk kilo aldırsa bile 2 kg alıyorsun ki öyle bişey imkansız 130 TL'ye 5 kg hardline alsaydın.

Hardline soya proteini kullanıyo ve karbonhidratının çogu seker diyolar , sırf bu yüzden ilk kutudan sonra kullanmamıştım. Ama ilginçtir Hardline kullandıgımda diyetle birlikte ayda 4 kg , Dymatize kullandıgımda 2 ayda 2 kg aldım. En dandik ürün denilmesine ragmen hardlnie alıcam bu gidişle.
  • ne bileyim dostum ya ilk kez kullandım salonda hoca 250 tl dedi ultimate in satıyodu . Bende de 200 olunca gittim 2 kg lık aldım bi daha alırım dedim eder 4 kilo ama arkasında yazan sekilde kullanırsam 5 günde bitiyor :D şaka gibi 5 gün ya . günde 150-200 gram kullanıcam 10 - 15 gün gitsin bari
  • Weight gainerin olayı o. Az malzemeye çok para vermek.
  • piyasadakı gainerların cogu seker deposundan baska bırsey degil.Bır olcek proteın tozuna 200gram seker ekleyın weıght gaıner oluyor sıze.Aldıgınız urunun ıceregıne bakın arkadaslar.Bsn true mass , optımum serıous mass, monster mass ıcerık olarak ıyı urunler mesela ancak fıyat olarak bı yorum yapamıycam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hardline Pro gainer kullananlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eti cicibebe yulaf ezmesi fındık fıstığa muz bunlara yüklen. Daha iyi kilo alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak Ç.

Eve tavugumu etimi falan aldım porsiyon şeklinde cok düzenli olmasada orta düzende beslenme programına uyuyorum .
    112 TL ye 2 kg lık GNC nin indirimdeki gainerını aldım . Fakat içindeki ölçek çok büyük nasıl kullanmalıyım pek cözemedim

Düzenli yemek yemezsen kilo alamazsın. Düzenli yemek ye. GNCden hiçbir şey alma. Bildiğin kazık
  • Dostum daha önce weight gainer kullanmadıysan kendin pratik bir şeyler yapabilirsin. Misal evde blenderin varsa yulaf,muz,fıstık ezmesi,az yağlı süt gibi belli baslı malzemeleri karıştırarak uygun bir öğün hazırlayabilirsin kendine. İnternette bu tarifler mevcut. Bir göz at derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tronco

Dostum daha önce weight gainer kullanmadıysan kendin pratik bir şeyler yapabilirsin. Misal evde blenderin varsa yulaf,muz,fıstık ezmesi,az yağlı süt gibi belli baslı malzemeleri karıştırarak uygun bir öğün hazırlayabilirsin kendine. İnternette bu tarifler mevcut. Bir göz at derim.

Nasil yapalim hocam??

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Google'da "yulaf shake" diye arama yaparsan guzel tarifler var

• Weight gainer alacağına git. Hardline 2300gr whey al 150TLye üstüne kalan 50TL ile de toz şeker al ikisini karıştır iç.Gainerların mantığı budur. İçinde yüksek oranda şeker vardır. 4ölçek şeker 1 ölçek protein tozunu koy shaker'a aynı etkiyi alırsın. Yok ben toz şeker içemem dersen de maltodekstrin alabilirsin. Toz şekerin tatsız versiyonu GI ve besin değeri aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

Dostum daha önce weight gainer kullanmadıysan kendin pratik bir şeyler yapabilirsin. Misal evde blenderin varsa yulaf,muz,fıstık ezmesi,az yağlı süt gibi belli baslı malzemeleri karıştırarak uygun bir öğün hazırlayabilirsin kendine. İnternette bu tarifler mevcut. Bir göz at derim.

Nasil yapalim hocam??

avukat mübarek herşeye bi ters köşe illa bi sorayımda uyuz edeyim. aga aga nassı yapçez agaa. spor salonunun yolunu buluyonmu sen kaybolmuyon demi ? çaldırda araşalaım iki muhabbetin beline fıtık çıkartırız

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvandoktoru

quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

Nasil yapalim hocam??

avukat mübarek herşeye bi ters köşe illa bi sorayımda uyuz edeyim. aga aga nassı yapçez agaa. spor salonunun yolunu buluyonmu sen kaybolmuyon demi ? çaldırda araşalaım iki muhabbetin beline fıtık çıkartırız

Peki :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak Ç. kullanıcısına yanıt
    100 gram yorsan lor içine 5-10 gram şeker ve 5-10 gram kakao at blenderda çek alsana weight gainer. Istersen içine meyvede at ama sindirim uzar mı emin olamadım. Meyve ile daha muazzam tat yakalarsın. Bence daha mantikli. 19 gr protein 12 gr karb 2 gr yağ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.