Şimdi Ara

WeMade kazığı, herkes okusun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu battle karakterinmi?
  • Vazgectim Oyunu Bırakmıcam Yabancılar Biraz Salak Shoptan İtem Alamasakta Bunlardan Daha Rahat Alırız Bizim Yapmamız Gereken Sadece Drop Toplamak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanikadem

Vazgectim Oyunu Bırakmıcam Yabancılar Biraz Salak Shoptan İtem Alamasakta Bunlardan Daha Rahat Alırız Bizim Yapmamız Gereken Sadece Drop Toplamak ...

Sonunda anlatmak istediğimi anlayan birisi çıktı.
  • Ya ne kadar meraklısınız bırakmaya zırt pırt bırakıyor herkesFiyatlar düşer tabiki bu kadar büyütmeyin.Korede çinliler alıyordu tek bari bu oyunda alma 'fırsatı' yakaladık.He birde bence para vermeye bile değmez,ki bu fiyatlar ile.Ben şahsen cash ile kıyafet alan kişilerden bit karşılığında alıyorum.Bi şekilde alınır,shop para israfı sadece.
  • Evet fiyatlar oldukça pahalı, tamamen sömürmeye dayalı şekilde hazırlanmış. Netlerin bölünmesi, tüm aura ve d-arkların süreli olması tamamen abartı olmuş ama oyunu bırakmaya niyetim yok. Bu fiyatlar sadece önceden cashle almayı düşündüklerimi artık cashle almamamı sağladı.
  • bir kere net çok gereksiz . net satışı başladı ama gittim 3kerede kokomon (good) yakaladm hala yakalamak çok basit kim para verir ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreoNn...

bir kere net çok gereksiz . net satışı başladı ama gittim 3kerede kokomon (good) yakaladm hala yakalamak çok basit kim para verir ki ?

Pyunda birisi bas bas bağırıyordu. Buy xyz net for 2 brave+4 diyordu Salak adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreoNn...

bir kere net çok gereksiz . net satışı başladı ama gittim 3kerede kokomon (good) yakaladm hala yakalamak çok basit kim para verir ki ?

Ben 2 saat kadar uğraştım Kapurimon için, fakat slot bulmaktan dolayı uzun sürdü sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

quote:

Orijinalden alıntı: yanikadem

Vazgectim Oyunu Bırakmıcam Yabancılar Biraz Salak Shoptan İtem Alamasakta Bunlardan Daha Rahat Alırız Bizim Yapmamız Gereken Sadece Drop Toplamak ...

Sonunda anlatmak istediğimi anlayan birisi çıktı.

Öyle diyorsunuzda...
    Fiyatlar kazık olduğundan çoğu kişi shopdan bişiy almicak
    Alırlarsada o kadar para verdim nah satarım dicek satmicak kendi kullanıcak
    Hadi satarsada çok aşırı derecede kazık satıcak
    bence 4-5 kat daha fazla drop toplamanız gerekebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 17 Nisan 2010; 0:03:55 >

• arkadaşlar adamlar için problem yok zaten Canada da falan internete para wermio adam Bu itemlerden alıo Adamlar için problem yok yani ama bi kaç aya kalmaz milet yavaş yavaş Wecash den sıkılır item almamaya başlar ozamanda seveseve değil ... ... düşürcekler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.