Şimdi Ara

WeMade kazığı, herkes okusun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bildiğiniz gibi WeMade yeni yeni Amerikan online oyun piyasasına atılmış bir Kore şirketi. MIR III isimli ilk oyunlarıyla beraber WeMade Amerika'lılara yani dolaylı yoldan global olarak tüm dünyaya hizmet vermeye başladı.

Herneyse konuya geleyim;
    Yarın (bugün) shop açılacak. Şuanda belirlenen fiyatlar var. Ve fiyatlar OLDUKÇA YÜKSEKLER.
    Kore'de 4$ civarı fiyataa mal olan net sanıyorum ki bu oyunda 15-20$'a mal olacak.
    Eminim ki benim gibi cash alacak insanlar şu fiyatları görünce cash almaktan vazgeçeceklerdir.

Şuanda forumda WeMade tarafından belirtilmiş birkaç fiyat var;
    Partner Changer = 1.990 Cash
    Yani bu demek oluyor ki 1 partner changer 20$... Üstelik bu tam olarak bir partner changer değil. Bu changer ile yalnızca Veemon veya Dorimon elde edebiliyorsunuz.

Ve şu itemler için istenilen gülünç ücretlere bakalım;
    -Gold Drill(10)
    -Excalibur(10)
    -White Wing(10)
    -Deva Aura (14D) x (1)

3 saçma kart ve 14 günlük Deva için 2.340 cash isteniyor.
    Buda yaklaşık olarak 24$'a eş değer.

Daha ileri bir fiyata bakalım.
    -Gold Drill(20)
    -Excalibur(20)
    -White Wing(20)
    -Deva Aura (30D) x (1)
    -EXP Booster 30% (7D)x(1)
    Bu itemler ise 4.350 Cash'e mâl oluyor.
    Buda yaklaşık olarak 44$'a eş değer.

Kim bu oyuna, bu itemlere bu kadar para verir Allah aşkınıza? Oyunda ne ticaret yapılabilecek, ne de bu itemlere bu kadar para veren oyuncu çıkacak. Yazık insan biraz mantıklı fiyatlar belirlerdi. Umarım indirime giderler. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz belirtirseniz sevinirim. Sinirli olduğum için biraz karmaşık yazdım... Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizQ -- 15 Nisan 2010; 1:01:03 >

• gerçekten fiyatlar çok kazik, zaten böle hep bedava görev bedava deva felan verdiklerinde altından bişi çıkacağını biliodum, zate wecash alamicam ben ama belki alırsamda en düşük 10$ lik (1.000 Wecash) olanı alırım herhalde oda fazla bişiye yaramaz sanırsam.

İnş fiyatlar ucuzlar özellikle changerde çünkü Dorumon yapmak istiorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 15 Nisan 2010; 1:30:48 >
  • Kesinlikle çok yüksek. İlerde fiyatların düşeceğini düşünüyorum
  • yılmaz yanlısın var arkadasım

22 gold drill
    22 excalib
    22 wight wing
    30 D dewa

bunların hepsi 10$
  • saçmalık bence bu kadar kısa sürede oyun full olmamalıydı. fiyatlara gelirsek şok edici 20 tane kart kaç cash ama ilerki zamanlarda eğer uygun olursa alabilirim.
  • Bu arada kusra bakmayın ben yanlış biliyomuşum .
    Bu fiyat tarifesi gerçek

Ben oyunu da bırakıyorum bu arada bu fiyata bu kadarmış

Emeği geçen herkeze teşekkür
  • Bende bıraktım zaten. Oyun admini sinirimi bozuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten canımı sıktılar . Madem fiyatlar bu kadar olucaktı baştan söyleselerdi kasmazdım bitarafına koyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RoBinh0_

Gerçekten canımı sıktılar . Madem fiyatlar bu kadar olucaktı baştan söyleselerdi kasmazdım bitarafına koyim

Aynen ya çine mi geri dönsem diye düşünüyorum. Adam akıllı bir item piyasası var en azından. Zaten iki türlü de item alamayacağım
  • bence bırakmanıza gerek yok biraz ara verin fiyatlar böyle giderse kimse almaz zaten diye düşünüyorum. fiyatlar düşecektir emin olun. taichi okadar kasılman boşşa gidecek çine gitsen sadece itemler ucuz zaten ondada herşey çince adamlarla çincemi anlaşacaksın? zaten çinde hiç türk yok ama battleyi herkez bırakır ve çin e geçerse elbette bende geçerim ^^
  • Tamamen yazık diyorum başka bişey diyemiyorum ...
    Bu arada server herkezde kapalı dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toraman1903 -- 15 Nisan 2010; 16:13:12 >
  • arkadaşlar hep beraber çinenemi başlasak napsak içime bi umt doğdu xD
  • http://digimon.gtgame.com.cn/shop/shop.html
    İSTEYEN BAKSIN ŞU FİYATLARA ^^
  • Bende Bırakıyorum Oyunu Yabancılar Şimdiden En Kral İtemleri Almışlar Adamlar Fena Olmuş Böyle Giderse oyunda Ticaret Olmaz ... O kadar kastım boşa gitti hiç bi zevk alınmaz artık oyundan...
  • ben çini yükledim bile şimdi kurmak üzereyim üyede oldum sayılır sizide bekliyorum mutlaka gelin üyelik ve rehber üst konuda var mutlaka sizde gelin oyunu internet download manager ile 15-20 dk ye indirdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

bence bırakmanıza gerek yok biraz ara verin fiyatlar böyle giderse kimse almaz zaten diye düşünüyorum. fiyatlar düşecektir emin olun. taichi okadar kasılman boşşa gidecek çine gitsen sadece itemler ucuz zaten ondada herşey çince adamlarla çincemi anlaşacaksın? zaten çinde hiç türk yok ama battleyi herkez bırakır ve çin e geçerse elbette bende geçerim ^^

Zaten önceden hazır bir hesabım vardı. Bırakmadan önce itemleri dağıtmadıysam gayet güzel hesaptı İndirip bir bakıyım

Ama biraz daha devam etmeyi düşünüyorum digimonbattle'a. En azından nisan sonuna kadar şans tanımayı düşünüyorum. Belki admin ilk beta döneminde yaptığı zararı çıkarmak için geçiçi süre çok yükseğe satmıştır. Zamanla indirime veya indirimlere gidebilir. Yine de yedekte çin kalsın arada ona da girip kasarım

• ben yeni acc açtım ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

ben yeni acc açtım ^^

Nick ne? Yabancılar var mı yoksa bir tek biz mi olacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 15 Nisan 2010; 17:28:12 >
  • :DD patch atıyor daha^^
  • Ben size söyleyeyim sonra söylemedi dersiniz.

Lag yüzünden bırakacaksınız.Tabiki hepiniz değil.Arada inatçılar çıkacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.