Şimdi Ara

WENGER FENERİ OVE OVE BİTİREMEDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam kibar adam tabi.Rakibini hem yenip eliyor hem de onure ediyor.Helal la sana Arsen...
  • fenerbahçe gibi 2 tane üst üste pas yapamayan takımı ezdik diye sevincek halimiz yok mu diyecekti ? kibarlık yapmış işte ne gururu.
  • Ne dandik bu takım Fb 2 maçta 5 attık 4 kaçırdık bunlar Türkiye liginde başarılıysa biz her sezon 30 puan fark atarız bunlarla keşke grupta karşılaşsak da 6 puan garanti olsa mı diyecekti adam ? O adam Wenger profesional bir adam o karşı tarafa kırmayacak bir açıklama yapmış iyi de yapmış
  • VAlla bende çıkıp ersun hocanın yılmaz vural gibi gülerek ne konuşayım adamlar resmen tecavüz etti demesini bekledim yine şaşırtmadı bizi ve 2-3 hafta sonra farklı bir fb izlicez dedi
  • patates tokatlar gibi tokatladık evliya çarpsın diyecek hali yok ya
  • Koyduk egleniyoruz demesi mi lazimdi? Herkes icinden geleni soylese kan cikar her mactan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl mesajlar öyle, Herkez içinden geçeni wenger vasıtasıyla dile getirmiş
  • Mesajlara bayıldım

• 2.gece yorgunduk yoksa gene çıkarmadan 3lerdik mi demesi lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Nasıl mesajlar öyle, Herkez içinden geçeni wenger vasıtasıyla dile getirmiş

• Bir gururlandim ki anlatamam. SL'de kupayi alsak bu kadar gurur patlamasi yasamazdim.

• Fenerbahçe'yi sahadan sildik zaaaaaaaaaaaa diyecek hali yok.
  • işte büyük fenerbahçe. lay lay lay lay laaayyyy feeeennneerbahçe
  • Keyif sigarası yakmış o

• "altılı yedili şak şak şak şak koyduk cibili cibili ses geldi" demesini mi bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

tek tek baktığın zaman bizim oyuncuların çoğu kariyerli oyuncular ama gel görki çoğunun içi boş

+1 yorumlara bakıyorum, yok efendim kadro çöp, alayını satıp yenisini alacan falan. yahu nereye çöp yav, su isimlere bir bakın. bunlar fenerde olmasa ama yarın gelecekleri duyurulsa fenerliler CL de yarı final oynamayı tartışırlardı. iyi ki bi elendi hemen kadro çöp.

fenerin kadrosu arsenal kadrosundan bir gram geridedir sadece, daha da değil.

• Adam kibarlığından demiş kırbaç gibi şaklattık diyecek hali yok ya.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.