Şimdi Ara

Wesley Sneijder Nice'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samtiger

very Nice

ben yapacadım la bu espiriyi
  • Akıl alır gibi değil. Hem 1 yıllık sözleşme, hem de 1,8 milyon euro! Gerçekten bice profilinde bir takım için bu seviyedeki bir transfere inanılmaz bir kontrat.

Galatasaray nice in 10 numarasını alıp 14,7 milyon euro + puan başı 5000 euro dan 4 yıllık sözleşme yaptı, nice Gs nin 10 numarasını alıp 1,8 milyon euro verdi.

Nice cl elemesinde ajax ı eleyip play off a kaldı, napoli ile eşleşti, elense en kötü uel de.

Gs ise ostersunds a elendi.

Şimdi bu nasıl iş ben içinden çıkamıyorum ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar belhandayi yollayip snijderi aldi. Baya mantikli transfer hamlesi. Hem de daha ucuza.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

very Nice

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

very Nice

• quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Karaktersize bak ya bizde 1.8 almayı kabul etse kimse git demezdi , gönderilme sebebi maaş yüküydü tudor falan hikayesi sadedce

Derdi para olsaydi alacaklarindan vazgecip gitmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTheBest

quote:

Karaktersize bak ya bizde 1.8 almayı kabul etse kimse git demezdi , gönderilme sebebi maaş yüküydü tudor falan hikayesi sadedce

Alacaklarından feragat etti, Sneijder iyi bir adam. Balotelli'nin takım arkadaşı oldu, kadrosu da fena değil Nice'in.
  • Favre ile ilk 5 garanti, ilk üçü zorlarlar bence. 10'un açısından iyi bir seçim. Bir yanım maçlarını izleyip destekleyeyim diyor bir yanım 10'u başka formayla görmek istemiyor.

Maaşı üzerinden laf atanlara bir şey söylemiyorum. Ağır konuşurum, kalp kırmaya gerek yok. İstese 4.5 milyonu da alır giderdi. Adamı zorla, baskıyla, mobbingle gönderdiler ona rağmen sorun çıkarmadan gitti. Azıcık vefa be!
  • Bi 10 numara Nice formasi almak lazım bir sekilde

Belhanda'nın yerine Sneijder cok iyi bir hamle Nice icin

• quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTheBest

quote:

İmza parası da almamıştır kesin
  • Belhanda'yı Nice'tan aldığımızı sananlarla futbol konuşmaya çalışıyoruz şurada. Bazılarının futbolla bir alakası var mı çok merak ediyorum!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 7 Ağustos 2017; 1:6:47 >
  • Ne olursa olsun. Yine de bu adamı izlemek iyiydi.
  • Yves Didier Drogba kullanıcısına yanıt
    Simdi maaslar takim ortalamasina gore belirlenir ozellikle boyle yildiz futbolcular icin.

Selcuk'un, Belhanda'nin, Gomis'in, Feghouli'nin 3-4 arasi aldigi Ndiaye'nin bile 2,7 aldigi bir takimda Sneijder gibi bir adam 1.8e oynamaz.

Yani sen Ronaldo'nun Madrid'de Bale'dan, Modric'ten, Benzema'dan aza oynayabilecegini dusunuyor musun?

Zaten Sneijder ucretinde indirime gitti, Selcuk'tan bi tik daha az ucrete oynarim ama Tudor'la devam edilecekse ben yokum dedi. Sneijder'in gidisi gecen sezondan belliydi ayrica.

• MrKhan kullanıcısına yanıt
    Düzgün okursanız orada Sneijder'in 2'ye 2.5'a kulüpte kalabileceğine inandığımı ve parasını almadan gittiğini söylediğimi anlarsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Favre ile ilk 5 garanti, ilk üçü zorlarlar bence. 10'un açısından iyi bir seçim. Bir yanım maçlarını izleyip destekleyeyim diyor bir yanım 10'u başka formayla görmek istemiyor.

Maaşı üzerinden laf atanlara bir şey söylemiyorum. Ağır konuşurum, kalp kırmaya gerek yok. İstese 4.5 milyonu da alır giderdi. Adamı zorla, baskıyla, mobbingle gönderdiler ona rağmen sorun çıkarmadan gitti. Azıcık vefa be!

Fransa Ligi izlenmez mi? Neymar, Rabiot, Verratti Dani Alves icin dahi izlenir. Simdi Sneijderde Nicede oynuyor. Balotelliyle birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

Düzgün okursanız orada Sneijder'in 2'ye 2.5'a kulüpte kalabileceğine inandığımı ve parasını almadan gittiğini söylediğimi anlarsınız...

kusura bakma ama parasını almadan gitti kısmının yalan olduğunu ve yemediğini yazmışsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Şaka mısınız? Paragöz, karaktersiz diyen var. Öyle olsa bu adamın hala alacağı 4.5 milyon euro vardı. Bu paradan vazgeçer miydi? Yine gitti Türkiye'de hiçbir kulüpte oynamama kararı aldı sırf Galatasaray camiasına saygı duyduğundan. Hem kovuluyorsun hem böyle bir madde istiyorsun adamdan.

Karaktersiz olsa çatır çatır 4.5 milyonunu alırdı. Üstüne 10 numara eksikliği olan Fener ve Beşiktaş Sneijder'i kadrosuna katmak için kırk takla atardı.

Kendi karar almadı sözleşmesinde madde vardı.

• alışmış tabii vasat sevici tayfa yerlilerin 1kuruşunu bırakmadan gitmesine 4.5m garanti maaşın neredeyse çeyreğine giden adamı paragöz ilan etmişler
    deveyi diken insanı öpen yaranır diye boşuna dememişler
  • Gs storeden 10 numara Sneijder baskili formayi almistim. Simdi bi sekilde nice'in da 10 Sneijder baskili formasini bulup alicam. Ben 10'u unutmam.

• ülke fakirlikten ve vergiden kırılırken 2 milyon etmeyen topçulara niye 4 milyon para veriyoruz biz anlamıyorum.

avrupalı mı mal biz mi akıllıyız ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.