Şimdi Ara

Wesley Sneijder Nice'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Beamer

Simdi maaslar takim ortalamasina gore belirlenir ozellikle boyle yildiz futbolcular icin.

Selcuk'un, Belhanda'nin, Gomis'in, Feghouli'nin 3-4 arasi aldigi Ndiaye'nin bile 2,7 aldigi bir takimda Sneijder gibi bir adam 1.8e oynamaz.

Yani sen Ronaldo'nun Madrid'de Bale'dan, Modric'ten, Benzema'dan aza oynayabilecegini dusunuyor musun?

Zaten Sneijder ucretinde indirime gitti, Selcuk'tan bi tik daha az ucrete oynarim ama Tudor'la devam edilecekse ben yokum dedi. Sneijder'in gidisi gecen sezondan belliydi ayrica.

Iyi de Sneijder Galatasaray'a geldigi gün Selcuk Inan 2M Euro aliyordu. Sneijder'e 4.5M verildi. Drogba'ya 5.5M verildi. Madem oyuncu maaslari takim ortalamasina göre belirleniyor, Sneijder'e 4.5M verilmemesi lazim. Her türlü tutarsizlik.

Ben takim ici maas dengesi muhabeetine inanmiyorum.

1. Oyuncunun alacagi maasi, takim ortalamasi degil, oyuncunun piyasasi belirler.
    2. Bir sözlesme imzalanmissa, o sözlesmeye bagli kalinir. Zirt pirt modifiye edilmez.

Aysal yönetimi bu sacmaligi baslatti. Yaptiklari en sacma is, devam eden sözlesmeleri takim icinde denge olsun diye modifiye etmek oldu. Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra Selcuk'un ve Burak'in devam eden sözlesmeleri 2M'dan 3M'a cikarildi. Aynisi Semih'e, Eray'a falan da yapildi. Bu kafayla gidersen oyunculara ödedigin para her sene düzenli olarak artar zaten. Özbek yönetimi de ayni hastalikli kafayla devam ediyor. Artik 3-3.5M disinda kimseyle sözlesme imzalanmiyor. Galatasaray takim ücretleri bildigin balon olmus durumda.

• Bonservissiz ve 1.8 m euro 1+1 sözleşme... ya haber doğru değil ya da Türkiyede futbolun hali gerçekten çok kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Bonservissiz ve 1.8 m euro 1+1 sözleşme... ya haber doğru değil ya da Türkiyede futbolun hali gerçekten çok kötü

Kimse çöpe daha fazla para vermez Türkiye'den başka. Gittiğine pişman olmuştur.
  • MrKhan kullanıcısına yanıt
    Yukarıda ki üyelerin mesajlarına ithafen yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Karaktersize bak ya bizde 1.8 almayı kabul etse kimse git demezdi , gönderilme sebebi maaş yüküydü tudor falan hikayesi sadedce

İroni değilse üzüldüm.
  • İyi sezon gecirir bence dünya kupası'da var son emekli yılı olabilir hem milli takım icin hem takım hayatı icin son gösterisini yapar sonra ki seneler 70'den sonra oyuna girer artık nereye giderse bu sene haberlerini cok görürüz
  • nerden tutrsan tut elinde kalıyor.
    yönetim çapsızları serbest bırakarak 3m euro zarar etti 7.5m serbst kalama maddesinden feragat ederek.
    snejder paragözü 4.5 alırken 1.8e tav olmuş gsyi ne kadar sömürdüğünü hesap edin.
    terim dünyayı alıyor tazminatıaıjasj diyenler görsün gsde kim ne alıyor bunların çoğu aysaldan ötürü snejderci.
  • Vay be sino ya bak yaban ellere gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 9 Ağustos 2017; 19:59:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.