Şimdi Ara

West Cennet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, 2 sezonluk east deneyiminin ardından takımdan 4 kişinin west'e geçmesiyle, bende west'e geçmek zorunda oldugumdan 1600 ELO'dan feragat ederek () manuel transfer işlemiyle west'e geçtim burası süper beyler.9 winlik bir streak.
    WEST HAYATTIR HAYAT WEST. BIRAKIN VAZGEÇİN EASTTEN!!11
    http://www.lolking.net/summoner/euw/35513872#profile

• takımla oynuyorsan zaten sıkıntı başka bişeydir
  • 8 tane var orda
  • şimdi tam east'e geçme sırası beyler
  • özet : penta attım
  • Takım olduktan sonra TR serverında da iş yaparsın hatta daha bile iyi olur west e göre oyuncu kalitesi düşük olduğu için.
  • Lan bi tek ben mi TRde kaldım..

ohh cizıss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

8 tane var orda

yeni bitti oyun daha güncelenmemis
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

özet : penta attım

ilk pentam değil sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnkbs -- 28 Ekim 2012; 16:54:28 >
  • EU Nordic varken bir yere geçmem bro. Nordicçiyiz biz.. Satış olmaz bizde.. Terkedecek olsaydık Türkiye serverina geçerdik..
  • solo gir birde. takımla her serverda kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: momstifler

solo gir birde. takımla her serverda kazanırsın

bro gördüğün gibi onlar zaten solo ranked
  • Cidden west çok güzel, normal game'de ad ve ap carry 20. dk 200 cs'ye sahip oluyor. 30. dk oyun scoreu 12-7 gibi bir süreklilikle devam ediyor. Focuslar mantıklı, adc ile düşman adc'ye focuslanmaya çalışan yarımakıllılar West'te yok gibi. Daha doğrusu ben karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Cidden west çok güzel, normal game'de ad ve ap carry 20. dk 200 cs'ye sahip oluyor. 30. dk oyun scoreu 12-7 gibi bir süreklilikle devam ediyor. Focuslar mantıklı, adc ile düşman adc'ye focuslanmaya çalışan yarımakıllılar West'te yok gibi. Daha doğrusu ben karşılaşmadım.

Aynen, en azından laftan anlıyorlar focuslanılcak kisiyi söylediginde uyguluyorlar.Normal oyun oynamadım daha ama ranked'lerde simdiye kadar en fazla 5 flamer gelmistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnkbs

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Cidden west çok güzel, normal game'de ad ve ap carry 20. dk 200 cs'ye sahip oluyor. 30. dk oyun scoreu 12-7 gibi bir süreklilikle devam ediyor. Focuslar mantıklı, adc ile düşman adc'ye focuslanmaya çalışan yarımakıllılar West'te yok gibi. Daha doğrusu ben karşılaşmadım.

Aynen, en azından laftan anlıyorlar focuslanılcak kisiyi söylediginde uyguluyorlar.Normal oyun oynamadım daha ama ranked'lerde simdiye kadar en fazla 5 flamer gelmistir.

East'te wraithleri alıyorum diye ağlayan junglerlar vardı burda kendileri bırakıyorlar.

• valla benim win lose yükselişte ama gerizekalılar burda da var daha hala nefatif oldugu için
  • hem nooblar hemde prolar westtedir ama nooblar çoğunluktadır.
  • westte easte oranla daha pasif geçiyor oyun.iki tarafta sürekli cs peşindeler rakibi farm dışında bırakmak gibi bir çaba pek yok açıkcası çoğu oyuncununda agresif oyun stiline karşı patlıcağını düşünüyorum ki turnuvada bunun en güzel örneği oldu agresif oyun sergileyen doğu takımları adeta dağıttı avrupa ile amerikalıları.eastte en azından millet biraz daha agresif oynadığından oyunlar daha zevkli oluyor gerçi eastte de millet geri çekilmeyi bilmiyor ama neyse
  • Ehehe West'den bir kare :http://d1210.hizliresim.com/12/w/fctjk.png

Bu west bi havika!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Ehehe West'den bir kare :http://d1210.hizliresim.com/12/w/fctjk.png

Bu west bi havika!

Monitörünü çok merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penta Kill -- 28 Ekim 2012; 17:57:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.