|
Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk beğenilmedi
-
-
Kaç tane çıktı arkadaş
-
Şu cümle dikkatimi çekti; Filme gelen ilk yorumlar, aksiyonun ve canavar sahnelerinin başarılı olduğunu, fakat bunun ötesinde filme dair söylenebilecek çok az iyi şeyin olduğunu gösteriyor.
Arkadaş bu filme gidip ne hikayesi isteniyor anlamıyorum herkesin görüşü farklıdır tabide fantastik bir canavar filmi daha ne olacaktı bunlar iyiyse film iyidir işte.
-
quote:
filme olumlu puanlar verenlerin bile büyük bölümü hikâyenin oldukça zayıf olduğu konusunda hemfikir.
quote:
Filme gelen ilk yorumlar, aksiyonun ve canavar sahnelerinin başarılı olduğunu, fakat bunun ötesinde filme dair söylenebilecek çok az iyi şeyin olduğunu gösteriyor.
Bu tarz bir filmden başka ne beklenebilir ki zaten? Hani böyle çocukça canavar dövüştürtme filmlerinden nasıl birinci sınıf bir hikaye beklenebilir? Tek sermayesi, dayanağı, olayı ikonik film canavarlarının kavgası. Aynısını ortaya bu kadar bütçe ve emek koymaksızın oyuncaklarla küçük bir çocuk da oyun aleminde yapar. :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filmin reklamını yapan yabancı ünlü bir yönetmen haberi de vardı çok iyi olmuş falan diyordu... Körler sağırlar birbirlerini hep ağırlar
-
Godzilla Japonya'nındır. Minus One'ı imax te izlemekten büyük bir keyif alıcağıma eminim..
-
Zaten kong vs gozilla filminde izleyiciler ulan biz canavar izlemel istiyoruz aksiyon istiyoruz insanları göstermeyin diyorlardı, adamlar bunu yapmış işte.. ama tabi gozilla serisinin b.k etmişler.. japon gozilla minus izlenimleri gerek bir film ama sagolsun japonlarin katı korsan kuralı yüzünden halen izleyemedik..
-
Depara kalkmış rakip kaleye koşan Godzilla'yı da beğenmemizi beklemeyin lan
Godzillanın iri cüssesini tamamen unutmuş cgi yapan ekip, top sektirir gibi canavar zıplatıyorlar aw :)
Neyse
Godzilla Minus One'ı getirmeyip bu çöpü getiren zeka küpü sinemalarımıza buradan selam olsun, yok olmanız dileklerimle, hiç olmayın daha iyi bu ülke için :)
-
koşan gorilla yaparsan ne olmasını bekliyosun ki yani yarı korku yarı aksiyon ve bilim kurguyla guzel bı fılm yapacakken
üstte birinin yazdığı gibi canavar dövüştürme filmine çevirdiler işi
-
goriller koşamaz mı sanıyorsun?... mantıklı adamların filmi değil ki original godzilla çekecekler diye bekliyorsun?...
-
Hergün baklava yenmez hep aynı konu olunca belli bir seriden sonra sıkıyor nereye kadar maymunu buyut küçült godzillayı mavi yap pembe yap ama sonuç aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilsimtr -- 31 Mart 2024; 12:21:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
önyargı istemiyorum ama o kadar reklamı döndü ki ya da bana denk geldi, youtube da her anını değerlendiren her paylaşımı wow diyen insanlar vardı, şaşırtmaz, yine de izlemek lazım, beğeni beğenmeme oalylartı çok kişisel bir hal aldı, bir deli kuyuya taş atsa iş biter seviyeye geldi herkes peşinden gider
-
Filmin izleyici puanları eleştirmenlerden biraz daha yüksek olsa da demişsiniz biraz dediğiniz puan %93.Benim için izleyici puanı önemli olduğu için gidip izleyeceğim filmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 31 Mart 2024; 15:14:57 >
-
görsel olarak demiştir... konudan söz etmemiştir...
-
Bu haberi yazan kim aklı yerindemi? İzleyicelerde biraz daha iyi puan vermiş gibi bir şey okudum %94 ün ben biraz gibi bir şey olduğunu sanmıyorum.
-
Alien vs predator da yapsalar ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Filmi izledim konusu, kurgusu, görseli Düşük Bütçe ile yapılmış Zaten Filmden genel olarak çok şey bekleyen enayileri anlamıyorum Önceki versiyonlarıda kötü ve vasatttı zaten
-
Ulan bu filimden ne hikaye beklersin Allah askina ben bu filime macerasi bu yaratiklarin kapişma sahneleri için giderim ilk bölümu deyilki var oluş sekili ortaya çikma sekili anlamli olsun
-
scar king le kong un arasında donen bi film olmalıydı cok erken harcadılar scarı cok sacma bı fılım olmuş beğenmedim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Depara kalkmış rakip kaleye koşan Godzilla'yı da beğenmemizi beklemeyin lan
Godzillanın iri cüssesini tamamen unutmuş cgi yapan ekip, top sektirir gibi canavar zıplatıyorlar aw :) Neyse Godzilla Minus One'ı getirmeyip bu çöpü getiren zeka küpü sinemalarımıza buradan selam olsun, yok olmanız dileklerimle, hiç olmayın daha iyi bu ülke için :) |
Bu tarz bir filmden başka ne beklenebilir ki zaten? Hani böyle çocukça canavar dövüştürtme filmlerinden nasıl birinci sınıf bir hikaye beklenebilir? Tek sermayesi, dayanağı, olayı ikonik film canavarlarının kavgası. Aynısını ortaya bu kadar bütçe ve emek koymaksızın oyuncaklarla küçük bir çocuk da oyun aleminde yapar. :D
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X