Şimdi Ara

West'den TR'ye Geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim size sorularım olacak bilenleriniz varsa cevaplarsanız sevinirim. Öncelikle west'den türkiye sunucusuna geçiş açıldı sormak istediğim konu şu 1- West'den TR'ye geçmeye değer mi ? 2-West'de Silver 5'im sahip olduğum elo 1152 trye geçtiğimde silver'da başlayabilirimiyim aksi takdirde bronze'a atarsa ouyun siler çöpe atarım. Bir yardım edin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: KingSchultz

Merhaba arkadaşlar benim size sorularım olacak bilenleriniz varsa cevaplarsanız sevinirim. Öncelikle west'den türkiye sunucusuna geçiş açıldı sormak istediğim konu şu 1- West'den TR'ye geçmeye değer mi ? 2-West'de Silver 5'im sahip olduğum elo 1152 trye geçtiğimde silver'da başlayabilirimiyim aksi takdirde bronze'a atarsa ouyun siler çöpe atarım. Bir yardım edin arkadaşlar

Genelde ligin düşüyo ama 1 oyun atmanı istiyo o oyuna göre. Kazanırsan silver kaybedersen bronz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTKAK47

quote:

Merhaba arkadaşlar benim size sorularım olacak bilenleriniz varsa cevaplarsanız sevinirim. Öncelikle west'den türkiye sunucusuna geçiş açıldı sormak istediğim konu şu 1- West'den TR'ye geçmeye değer mi ? 2-West'de Silver 5'im sahip olduğum elo 1152 trye geçtiğimde silver'da başlayabilirimiyim aksi takdirde bronze'a atarsa ouyun siler çöpe atarım. Bir yardım edin arkadaşlar

Genelde ligin düşüyo ama 1 oyun atmanı istiyo o oyuna göre. Kazanırsan silver kaybedersen bronz :D
    Birde eklemek isterim ben bu hesapl asılında tr'de başlamıştım trde silverdım weste geçtim bronze oldum :) sonra tekrar silvera geçtim silverboobları görüncede insanın içinden oynayası gelmiyor.

• quote:

Birde eklemek isterim ben bu hesapl asılında tr'de başlamıştım trde silverdım weste geçtim bronze oldum :) sonra tekrar silvera geçtim silverboobları görüncede insanın içinden oynayası gelmiyor.

Kendinin iyi olduğunu düşünüyorsan sezon 5 e kadar ranked girme normal oyunda ip falan kas.
  • geçersen silersin zaten oyunu okullar kapandı 1 haftadır gram zevk alamıyorum dia hesabı bıraktım suan westte silver olan hesabımı kasıyorum ve mutluyum diyebilirm. Yazları Trde oyun oynanmaz geçen yaz west hesabım yoktu bırakmıstım lolu mesela bi yerden sonra
  • Söyle bir karsı teklif yapabilirim.Tr silver 3 az champ hesapla takas ?

Kabul etmek sana kalmıs
  • Tr gecme derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Rand_al_Thor_

Söyle bir karsı teklif yapabilirim.Tr silver 3 az champ hesapla takas ?

Kabul etmek sana kalmıs
    Aynı soruyu ben sordum , forumda ki arkadaşlar kesinlikle geçme dedi . Geçersen seni bronze atar bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: emg125

Kabul etmek sana kalmıs

Are you kidding me ? :)
  • quote:

quote:

Kabul etmek sana kalmıs

Alıntıları Göster
    Yenersen ilk oyununu bi ihtimal S5 atar ama oda zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Wholtran

Yenersen ilk oyununu bi ihtimal S5 atar ama oda zor..

Alıntıları Göster
    geç bence
  • quote:

quote:

Kabul etmek sana kalmıs

westte silver 5 bir hesabın var buraya geçince büyük ihtimal bronz baslıcaksın cok mantıklı bir teklifti ama gerek kalmadı westte hesap aldım
  • KingSchultz kullanıcısına yanıt
    trde ligin neyse ona atıyo arkadaslarıma oyle oldu ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkb

trde ligin neyse ona atıyo arkadaslarıma oyle oldu ..
    İskandinavdan geçtim emin ol yanlış yaparsın nasıl böyle bi hata yaptım hala anlamıyorum -,-
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchEru

İskandinavdan geçtim emin ol yanlış yaparsın nasıl böyle bi hata yaptım hala anlamıyorum -,-

Alıntıları Göster
    Çok arkadaşın yoksa geçme. Bu kadar net bir öneri
  • Yazın trde oynanmaz ciddi manada sıkıntılı tipler doluşuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Kabul etmek sana kalmıs

westte silver 5 bir hesabın var buraya geçince büyük ihtimal bronz baslıcaksın cok mantıklı bir teklifti ama gerek kalmadı westte hesap aldım

Sen west'de silver olmak nedir bilirmisin :) 200+ wini var rankedda

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kabul etmek sana kalmıs

Sen west'de silver olmak nedir bilirmisin :) 200+ wini var rankedda

evt bilirim eu da ztn arkadaşlarım oynuyor zor bir sey değil. Silver her yerde silverdır düşük lig

• KingSchultz kullanıcısına yanıt
    istersen geç zaten sürekli geçiş kampanyası oluyor west den türkleri temizleme kampanyası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemissaaa

istersen geç zaten sürekli geçiş kampanyası oluyor west den türkleri temizleme kampanyası.
    Bence geç. Hem insanlarla anlaşıyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.