Şimdi Ara

West' den TR'ye Ücretsiz Transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, West sunucusundan Türkiye'ye ücretsiz geçmek için neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Bir çok arkadaş ücretsiz geçmiş. Şimdiden teşekkürler

PM: TR lPiT10

• Geçme bence.
  • Bence kal orda orda beterleri varsa burda 2 katı var :D
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır west de oynuyorum son günlerde afk trol olayları çok fazla. TR serverin da kendi insanımla oynarım daha iyi.
    Ücretsiz geçiş bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
  • geçmeeeeee......
    geç kaldım galiba
  • Arkadaşlar ücretsiz geçme yönetemini bilen varsa yazsın LÜTFEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celali87

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır west de oynuyorum son günlerde afk trol olayları çok fazla. TR serverin da kendi insanımla oynarım daha iyi.

doğru karar westtede aynı sıkıntılar var belki daha fazlası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır west de oynuyorum son günlerde afk trol olayları çok fazla. TR serverin da kendi insanımla oynarım daha iyi.

TRdeki Türklerin çoğu weste geçti onun için öyledir smurf kasarken her oyun 1 türk var.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, West sunucusundan Türkiye'ye ücretsiz geçmek için neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Bir çok arkadaş ücretsiz geçmiş. Şimdiden teşekkürler

• kanki bence geç o nick tr de daha çok iş yapar.Geçmek içinde supporta sms at
  • varsa bende istiyorum böyle birşeyi. demin adam skin almayı unuttum diyip afk kaldı rankedda. bu olay çok sevdiğiniz westte oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ragon2

quote:

Merhaba arkadaşlar, West sunucusundan Türkiye'ye ücretsiz geçmek için neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Bir çok arkadaş ücretsiz geçmiş. Şimdiden teşekkürler

Güzel paylaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: caglargra

kanki bence geç o nick tr de daha çok iş yapar.Geçmek içinde supporta sms at

Supportta mesaj attım bakalım umarım olumlu sonuçlanır. Bütün oyuncular Tr serverini kotuluyor fakat ben 3 yıldır westteyım west ılk zamanları gıbı degıl emın olabılırsınız. AFK TROL ne arasanız TR de ne kadar varsa emın olun burada da var. Kısaca trol heryerde var. önemlı olan kendı vatandasımal bırlıkte oyun oynamak
  • Malesef ucretsiz gecisler artik yok. Eskiden tr serverindaki kullanici sayisi az idi. Birde turnuvalar olunca ucretsiz gecirdiler cogu kisiyi. Artik yeterli kullaniciya ulastigi icin tr serveri , ucretsiz gecirmiyorlar.
    Benim sahsi dusuncem bu yonde.
    Hatta ucretsiz gecirmiyeceklerini bildigimden dun gun 2.5 yillik hesabimi tr 'ye gecirdim. Silver3 e atmisti. Her ne kadar 2lig atlayamasam da silver 2 de mutluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ücretsizler geçişler mümkün değil sanırım. Zamanında store'a girip server değişimlerinin olduğu kısma geldiğinde fiyatları bir seferlik olmak üzere 0 rp görünüyordu. Bende kullanmıştım da kullanmasaydım dediğim çok oldu
  • quote:

quote:

Supportta mesaj attım bakalım umarım olumlu sonuçlanır. Bütün oyuncular Tr serverini kotuluyor fakat ben 3 yıldır westteyım west ılk zamanları gıbı degıl emın olabılırsınız. AFK TROL ne arasanız TR de ne kadar varsa emın olun burada da var. Kısaca trol heryerde var. önemlı olan kendı vatandasımal bırlıkte oyun oynamak

Ben de birkac kez yazmistim supporta ama hep olumsuz gelince bayilrim 2600rp yi.
    West konusunda haklisin. Son 1 ayda orada gordugum trolle tr de rastlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon 4 başında yine bedava geçiş dönemi olur bekle
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.