Şimdi Ara

West'e geçmeyi düşünüyorum yorumlarınız bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Westte biraz asılıyor insanlar, bana mı öyle geliyor yoksa böyle mi bilmiyorum ama daha bi çekişme var gibi, oynanan oyun uzuyorsa sonunu kestirmek biraz güç, Ward, drake, Baron bilinci daha iyi, ping durumu aynı 2 yıl aradan sonra ben de weste geri döndüm şuan gayet iyi, tr de olduğu gibi saç baş yoldurtan hareketler çok olmuyor, aşırı sinirlenmiyorum ranked için konuşuyorum, rp olayı biraz daha pahalı oyun kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben weste geçtim plat 4 e attı orada.Şahsen oyuncular baya iyi.Flame 0.rus serverı bile Tr den iyidir.Bir daha tr de oynamayı düşünmüyorum.İnternet cafelere bakın neden tr de oynamadığımı anlarsınız

• mahmut bu çar ultı atmıyor le - LoL kafelerdeki yasuo oyuncuları
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

mahmut bu çar ultı atmıyor le - LoL kafelerdeki yasuo oyuncuları

Haha aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

+Ping aynı.Zaten trnin servis sağlayıcısı da almanyada.
    +Adamlar sadece oyun oynar.Burdaki gibi flame yok orda.Yine hiç yok değil tabii de.
    +Burda oyununu geliştirmen daha çok zaman alır.Özellikle ligin düşükse.
    -Burdaki muhabbetin geyiğin 10da 1ini yapamazsın orda, inanılmaz akıcı bi ingilzcen olsa bile adamlar da bilmiyo olabilir.Adamlar senin gündemine, kültürüne uzak.
    -Burda premade kolay bulur, muhabbet eder, arkadaşlık kurarsın orda kuramazsın.Eklersin 1-2oyun oynarsın, 1maç kötü oynarsın şutlar seni.Ki yeni 5 premade e kadar giden sistemde bu çok önemli bence.

O yüzden ben 1 hesap yerine, westte ve trde 2 hesap öneriyorum dostum.Ciddi oyun oynamak istediğinde westte oynarsın, muhabbet gır gır istersen veya arkadaşlarınla gireceksen trde.
    Ki zaten westte atıyorum 2 ay goldda oyna, tr deki gold hesabında muhtemelen çok kolay taşırsın.Yani 2 tarafında kendine göre + ve -leri var.

NOt:+ ve -ler şeklinde dizdim.Burda derken tryi kast ediyorum.

Çok teşekkür ederim yorumların dikkate alıcam

• valla ne yalan söylim benmde weste geçesim varda yorumlara bakılırsa NA' geçmek daha mantıklı heralde orada oynayan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaddro

valla ne yalan söylim benmde weste geçesim varda yorumlara bakılırsa NA' geçmek daha mantıklı heralde orada oynayan varmı ?

Ping var knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

valla ne yalan söylim benmde weste geçesim varda yorumlara bakılırsa NA' geçmek daha mantıklı heralde orada oynayan varmı ?

orda çok ping oluyormuş oynanmıyor dediler o yüzden düşünmedim orayı
  • quote:

200 ping falan oluyor.
  • Sezon 4 ortasında bırakmıştım West'te oynamayı. Bir süredir smurf kasıyorum. Oyuna arada sırada girdiğim için henüz 16 şampiyon yok o uüzden ranked hakkında neler değişmiş pek bilmiyorum. Ama şunu belirteyim Türkler yine çoğunlukta. En ufak hatanızda birisi yarım yamalak İngilizce'yle flame yapıyorsa bilin ki o Türk'tür. Ama şöyle güzel bir şey var ki genelde size flame yapan adamı karşı takım dahil çoğu kişi kınar ve report eder. Yani suçlu cezasız kalmıyor. Bunlat dışında gayet güzel oyunlar dönüyor. Oyuncular drake, baron önemini biliyorlar. Mesela ufak bir fightta 2 kişi aldığınız an anında drake veya baron sinyalleri geliyor. Trdeki gibi kuleye hücum olayı fazla yok. Kısacası oyunu tam anlamıyla oynuyorsun. Bence geçmeye değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Sezon 4 ortasında bırakmıştım West'te oynamayı. Bir süredir smurf kasıyorum. Oyuna arada sırada girdiğim için henüz 16 şampiyon yok o uüzden ranked hakkında neler değişmiş pek bilmiyorum. Ama şunu belirteyim Türkler yine çoğunlukta. En ufak hatanızda birisi yarım yamalak İngilizce'yle flame yapıyorsa bilin ki o Türk'tür. Ama şöyle güzel bir şey var ki genelde size flame yapan adamı karşı takım dahil çoğu kişi kınar ve report eder. Yani suçlu cezasız kalmıyor. Bunlat dışında gayet güzel oyunlar dönüyor. Oyuncular drake, baron önemini biliyorlar. Mesela ufak bir fightta 2 kişi aldığınız an anında drake veya baron sinyalleri geliyor. Trdeki gibi kuleye hücum olayı fazla yok. Kısacası oyunu tam anlamıyla oynuyorsun. Bence geçmeye değer.

Teşekkür ederim yorumun için 3-5 arkadaşımı da ikna edip geçecez sanırım

• Aramda denk gelmiştik seninle. Şimdi ben 1 ay kadar westte bulunmuş oldum westte de trde de plat eloda oynadım. Karşılaştırmak gerekirse westte flame çok nadir oluyor flame yapanı da direk reportluyorlar zaten. Senin chatten o report bu report diye yazmana gerek kalmıyor yani. Zaten bi sonraki maça geçmeden bildirim geliyor direk karşı tarafın ceza aldığına dair. Onun dışında elo olarak pek bi fark yok,west bronz=tr plat falan bu tarz şeyler yalan. Nasıl trde tek harekette maçı satanlar varsa aynıları westte de var. Dakka 40da tek başına lane itmeye çalışanlar,pushlayıp pushlayıp gank yiyip ölenler,tek başına drakee girip yakalananlar falan. Hani beceriksiz orda da var yani anlatmak istediğim şey bu. Özetle west ve trnin farkı şu

West = 0 flame
    Tr = Sa o.lar

• JarLewiS kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ortalama ayda 10 15 oyun atıyorum çok oynayamıyorum. Westteyim, huzurluyum. İngilizcem olmadığı için iletişimde güçlük çekmeme rağmen trden kat kat iyi. 12 yaşındakilerle aynı dili konuşuyoruzda ne oluyor? Gelirsen beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: KendiHalinde.

Merhaba. Ortalama ayda 10 15 oyun atıyorum çok oynayamıyorum. Westteyim, huzurluyum. İngilizcem olmadığı için iletişimde güçlük çekmeme rağmen trden kat kat iyi. 12 yaşındakilerle aynı dili konuşuyoruzda ne oluyor? Gelirsen beklerim

Teşekkür ederim yorumların için gelirsem haber ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cryophoenix

Aramda denk gelmiştik seninle. Şimdi ben 1 ay kadar westte bulunmuş oldum westte de trde de plat eloda oynadım. Karşılaştırmak gerekirse westte flame çok nadir oluyor flame yapanı da direk reportluyorlar zaten. Senin chatten o report bu report diye yazmana gerek kalmıyor yani. Zaten bi sonraki maça geçmeden bildirim geliyor direk karşı tarafın ceza aldığına dair. Onun dışında elo olarak pek bi fark yok,west bronz=tr plat falan bu tarz şeyler yalan. Nasıl trde tek harekette maçı satanlar varsa aynıları westte de var. Dakka 40da tek başına lane itmeye çalışanlar,pushlayıp pushlayıp gank yiyip ölenler,tek başına drakee girip yakalananlar falan. Hani beceriksiz orda da var yani anlatmak istediğim şey bu. Özetle west ve trnin farkı şu

West = 0 flame
    Tr = Sa o.lar

Hatırlıyorum bana yazmıştın sen DH'den misin diye :)

Flame cidden çok can sıkıyor all mute yapmayı unuttuğum zamanlarda can sıkıyor.

• westte sıkılıyorsun bir süre sonra ingilizcen iyi seviyede değilse westte arkadaşın yoksa vs vs.
  • kendini geliştirmek istiyosan bir hedefin varsa geç yoksa geçmenin bi mantığı yok. türkiye serverı daha eğlenceli xd arada tr de oyun oynamaya arkadaşların accountuna girince artık yapay zeka gibi geliyor tr d1-d2 si
  • arkana bakmadan geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pingu

arkana bakmadan geç

yüzde 90 geçicem bende
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.