Şimdi Ara

west gene mi cortladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yahu arkadaş bune bi kere de ağzımızın tadıyla oyun oynayamayacakmıyız

• bazen oluyor ya yan hesaba zevkine giriyorum cortluyor falan düzeltirler umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 9 Ekim 2013; 21:30:49 >
  • 3 bucuk saat bekleme süresi gösteriyor şu an
  • Giriş süreleri gerçekten uzadı ancak oyun içinde herhangi bir problem yok.O bekleme süresini oyunda çok oyuncu olduğu yada önünüzde 20000 den fazla kişi olduğu için değil sunucuya giriş çıkışları rahatlatmak ve düzenlemek için koyuyorlar bence...
  • Şükredin. Ben oyundayken EUW çöktü oyundaki herkesi attı ( ranked ) hem lose verdi hem leave attığım için 7 gün ban
  • o nasıl bir saçmalıkmış zaten trol afk gelmesin diye takla atıyoruz bide server lost olunca defeat yemek çok saçma
  • Orda burda euw şöyle ohh mis derseniz 8 yaşındaki çocuk ta westte oynamaya başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silindi
    4 yıl önce açıldı
    Eski PES'ler Steam'de Var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende smurf kasıyorum EUW'de. Durumlar son bir haftada hat safhada. Sürekli laf spikeler, donmalar, client hataları, over 20000 problemleri gerçekten baydı , rank giremiyorum tırsıyorum. Blind dupe takılıyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Şükredin. Ben oyundayken EUW çöktü oyundaki herkesi attı ( ranked ) hem lose verdi hem leave attığım için 7 gün ban

Forever alone continues
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Şükredin. Ben oyundayken EUW çöktü oyundaki herkesi attı ( ranked ) hem lose verdi hem leave attığım için 7 gün ban

Forever alone continues

tip var biraz aslında yav neden böyle oldu ki buga girdim galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.