Şimdi Ara

west high elo yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ligler sıfırlanınca westte plat 2 ye attı 5w 5 l.. 2 günde dia 5'e çıktım çıkmaz olaydım :D xpeke falan filan geldi bildiğiniz west challenger elosunda oynadım :D fakat mekanik olarak değilde oyun bilgisi olarak geride kalıyorum açıkçası.. normalde westin dia 4-5 elosunda çok rahat oynardım ama ligler sıfırlanınca bu tipler gelince bişi yapamaz oldum ya beni carryliyorlar yada carrliyemiyorlar :( O düzeydeki oyun bilgisini nasıl edinebilirim acaba ? Oraya aitmiş gibi hissetmek istiyorum fakat şuan westte master/challenger eloyu haketmediğimi anladım böylece. Önerilerinizi bekliyorum :)

• Forumun yarısı Gold - sen kimden yardım istion ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    diğer yarısından
  • Beni dia 4-5 de carryliyolar westte sana nasıl yardım ediyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi fikrim yok
  • Vahiyle olcak hali yok ya oynayarak alışıcaksın bu şansı kaçırma ezilsende sürekli oyun at bence
  • oraya nasıl çıktın peki şans işi değil west high elosu bunlar bana boş laf gibi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyin boş lafı olcak çıktım işte.. başta o kadar iyileri gelmiyordu plat1 de başladılar gelmeye.. early game de hep geriye düşüyorum latede toparlıyorum birazda millet supportla oyun taşıyor jungledan çok gank atıyor :) örn :naruterador nicki adam leona aldı maini junglemışhttp://lol.gamepedia.com/Naruterador .. jungle bırakmadılar diye adama leonayla atmadığı roam kalmadı
  • kazee K kullanıcısına yanıt
    senin tavsiyeni dinliycem artık başka şekilde alışamam bunlara.. artık yenile yenile öğrenicem bayağı bir tecrübe kaparım :D
  • no ss no güven.
  • Caps or didn't happen daha iyi olur
  • Öyle bir şey olmaz pro oyuncularla ilk diamonda çıkan sende olsan challengerler hala birbirleriyle eşleşiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.