Şimdi Ara

Elo boost hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sürekli elo boost diye bir kavram duyuyorum nedir bu biri tam açıklayabilirmi ??

Hani lig yükselten legal birşeyse yaparım hemen

Dalga geçmeyin lütfen ciddiyi

• Baskasinin(iyi oynayan birinin) senin hesabins girip onu diamond plat felan yapmasi diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Baskasinin(iyi oynayan birinin) senin hesabins girip onu diamond plat felan yapmasi diye biliyorum ben

Aynen genelde rp, kontor karşılığı seni elohell den kurtarıyorlar. Bazıları belese yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Baskasinin(iyi oynayan birinin) senin hesabins girip onu diamond plat felan yapmasi diye biliyorum ben
    Program Kullanarak Sana Gelicek LP(ELO) oranının fazla gelmesini sağlamak.

Örn S3'teki Bir playera Galibiyet başına Ort.12 Lp gelirken , Elo boost sayesinde 30-40 gelmesi.
  • Peki bu legal mi

Hani varsa böyle birşey yapmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Peki bu legal mi

Hani varsa böyle birşey yapmak isterim
    Kafam karıştı. Elo boost program mı yoksa birsinin hesabına girip elosunu yükseltmek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Kafam karıştı. Elo boost program mı yoksa birsinin hesabına girip elosunu yükseltmek mi?

Elo Boost bir programdır , Tesbit edilmesi kolaydır , Başkasının hesabına girip senin adına Ranked game atması İllegal bir olaydır ama bilinmesi olası değildir.

İlaveten Aynı anda Serverın boş olduğu saatte aynı Que'ye düşene kadar deneyip 4 Premade oyuna girenler var Karşı takıma düşen direk younu satıyor zaten buda bir nevi Eloboost sayılır en nihayetinde Orjinal

olan Elo boost Programla Gerçekleşiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Boost EUW için
    9 yıl önce açıldı
    MMR Nedir (Açıklama)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar biraz detaylı fazla cevp verin

Birde nasıl yapabilirim yapmak istiyorum yardım lütfen
  • quote:

Evet arkadaşlar biraz detaylı fazla cevp verin

Yapan türk arkadaşlar vardı. Buraya konu açmışlardı ama konu uçtu.
  • quote:

Evet arkadaşlar biraz detaylı fazla cevp verin

yapma gerek yok
  • Yapmak istiyorum nasıl yaptığını ve fiyatını da söylerse anlaşabilir cevaplarınızı bekliyorum ve hala tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
  • quote:

Yapmak istiyorum nasıl yaptığını ve fiyatını da söylerse anlaşabilir cevaplarınızı bekliyorum ve hala tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
    Hortlatmış olacağım ama malum yaz geliyor tatile çıkarken hesap boş durmasın diye yaptıracağım bu mereti

fakat hala korkuyorum bu legal mi ?

Bir yerde yazdığını okudum adam iyi oyuncu sizin hesabınıza girip sizi yükseltiyormuş e iyi tamamda bütün takım berbat iken bunu nasıl yapacak

Birde yakalanma riski varmı
  • Noob işi.
  • quote:

Hortlatmış olacağım ama malum yaz geliyor tatile çıkarken hesap boş durmasın diye yaptıracağım bu mereti

fakat hala korkuyorum bu legal mi ?

Bir yerde yazdığını okudum adam iyi oyuncu sizin hesabınıza girip sizi yükseltiyormuş e iyi tamamda bütün takım berbat iken bunu nasıl yapacak

Birde yakalanma riski varmı

Alıntıları Göster
    legal değil.eğer o seviyede değilsen zaten düşeceksin tier den düşmesende gizli elon sürekli düşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Elo Boost bir programdır , Tesbit edilmesi kolaydır , Başkasının hesabına girip senin adına Ranked game atması İllegal bir olaydır ama bilinmesi olası değildir.

İlaveten Aynı anda Serverın boş olduğu saatte aynı Que'ye düşene kadar deneyip 4 Premade oyuna girenler var Karşı takıma düşen direk younu satıyor zaten buda bir nevi Eloboost sayılır en nihayetinde Orjinal

olan Elo boost Programla Gerçekleşiyor.

evet programın yapımcısı parayı kırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0D049777

legal değil.eğer o seviyede değilsen zaten düşeceksin tier den düşmesende gizli elon sürekli düşecek

Alıntıları Göster
    ya arkadaş artık dayanamıyorsan elo hell vs tamam yap bişey demiyoruzda. Normal olarak elo yükseltmek için kullanma. Zaten sen iyi oynayamıyorsan yine düşeceksin. Ne anlamı var ki? Bu sadece bir oyun. Oynayın, eğlenin. Vallahi hiç akıl yok sizde kusura bakmayın da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

ya arkadaş artık dayanamıyorsan elo hell vs tamam yap bişey demiyoruzda. Normal olarak elo yükseltmek için kullanma. Zaten sen iyi oynayamıyorsan yine düşeceksin. Ne anlamı var ki? Bu sadece bir oyun. Oynayın, eğlenin. Vallahi hiç akıl yok sizde kusura bakmayın da.

Sadece kendini tatmin ederler zaten.Oynamaya başlayınca gold olsa da wl düşerse bronze gamelerde oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Sadece kendini tatmin ederler zaten.Oynamaya başlayınca gold olsa da wl düşerse bronze gamelerde oynar.

Alıntıları Göster
    böyle düşünmeyin beyler Sonuçta silverdayım ve silverda ciddi anlamda oyunu bozanlarda var hani silver da da iyi oyuncular var fakat kötülerin onları engellemesi haksızlık değilmi

• quote:

böyle düşünmeyin beyler Sonuçta silverdayım ve silverda ciddi anlamda oyunu bozanlarda var hani silver da da iyi oyuncular var fakat kötülerin onları engellemesi haksızlık değilmi

Ben silverdayken bende böyle düşünüyordum yani troller yüzünden falan çıkamıyorum diye ama elo hell diye bir şey yoktur. Herkes kendi seviyesinde ki ligdedir. Mesela şu an gold 1 im ama plata çıkamıyorum demekki seviyem gold 1 kendimi geliştirip plat seviyesinde bir oyuncu olursam plata çıkacağım. Ayrıca silverdaysan elo boostla diamond falan olup oynadığında kazanabileceğini düşünme küfür yersin.
  • quote:

quote:

Ben silverdayken bende böyle düşünüyordum yani troller yüzünden falan çıkamıyorum diye ama elo hell diye bir şey yoktur. Herkes kendi seviyesinde ki ligdedir. Mesela şu an gold 1 im ama plata çıkamıyorum demekki seviyem gold 1 kendimi geliştirip plat seviyesinde bir oyuncu olursam plata çıkacağım. Ayrıca silverdaysan elo boostla diamond falan olup oynadığında kazanabileceğini düşünme küfür yersin.

Bence aşırı yanlış düşünüyorsun bu bir takım oyunu oyunu tek başına taşıyamazsın ve eğer takımın kötü sen iyisen yine taşıyamazsın Takımın kötüyse tek başına hiç bir maçı kazanamazsın

Önemli olan takımca iyi olmak takım kötüyse benim suçum ne ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.